Treci la conținutul principal
căutare

SKINMED®. Știință și frumusețe

Pielea spune dintr-o privire povestea fiecăruia dintre noi, cu informații despre afecțiunile, nutriția, vârsta și obiceiurile noastre. Cum o impresie bună se face cu o piele sănătoasă și bine îngrijită, vă asigurăm în SKINMED® găsiți profesioniști, tehnologie și experiență pentru ca aspectul dumneavoastră fie impecabil.

În SKINMED®, dorim fiți nu doar cea mai sănătoasă și frumoasă versiune a dumneavoastră, ci și cea mai mulțumită 

Servicii

Soluții complete pentru toate zonele corpului

FAȚĂ

CORP

PĂR & SCALP

ANTIAGE

Echipa SKINMED®

dr amalia anghel - skinmed clinic

Dr. Amalia Anghel

Dermatovenerologie

dr ana-maria leasu branet nov 23 - skinmed clinic

Dr. Anamaria Leașu-Braneț

Dermatovenerologie

dr alexandra andreescu nov 23 - skinmed clinic

Dr. Alexandra Andreescu

Dermatovenerologie

dr razvan vintilescu - skinmed clinic

Dr. Răzvan Vintilescu

Ozonoterapie & Antiaging

dr marina dumitras nov 23 - skinmed clinic

Dr. Marina Dumitraș

Chirurgie Generală

Centre de Excelență

Imagistică
& Chirurgia pielii

Centrul de Tratament pentru Acnee

Centrul de Terapii Laser

google review - skinmed
Adriana D.

Foarte multumita de clinica. Personalul e foarte prietenos si profesionist si mi-au fost recomandate tratamente care au fost foarte potrivite tenului meu. Totul e foarte curat si mi-au fost explicate fiecare produs si tratament in parte. Voi reveni cu incredere si pentru alte tratamente.

Bogdan I.

Mi-am îndepărtat astăzi niște alunițe la ei și am plecat impresionat de acolo. A fost super simplă întreaga procedură și s-a desfășurat într-o manieră profesionistă, iar doamna doctor L. Anamaria a fost extrem de amabilă și empatică cu nevoile mele. Îi recomand 100%.

Irina B.

Am ajuns la Skinmed pentru a face tratamente pentru ten acneic cu laser. Pot sa spun ca sunt extraordinar de multumita. Tenul meu este in sfarsit fara acnee si fara urme, dupa 15 ani de tratamente si mers pe la diferiti medici. Recomand din toata inima!

Ioana P.

Prima clinica de dermatologie la care merg si sunt extrem de incantata. Preturile nu sunt mici, dar merita totii bani. Serviciile receptiei impecabile iar dna doctor Alexandra Andreescu, care s-a ocupat de cazul meu, o profesionista desavarsita. Multumesc!

Mirela C.

Extraordinar de multumita, chiar dupa primele sedinte de epilare definitiva. Personal calificat, extrem de atent si amabil, care ofera sfaturi si raspunde intrebarilor. Spatiu foarte placut, aparatura de calitate, totul foarte curat si dezinfectat. Recomand cu multa caldura!

Program

Luni – Vineri | 09:00 – 20:00
Sâmbătă | 09:00 – 15:00

Link-uri utile

Social media

© 2024 SKINMED® CLINIC – CENTRU DERMATOESTETIC