Treci la conținutul principal
căutare

Întinerirea perioculară

cu acid hialuronic

Întinerirea perioculară cu acid hialuronic – ridurile din jurul ochilor dispar odată cu urmele timpului

Cui ne adresăm?

Zona ochilor este prima pe care o observă cei din jur. Din punct de vedere medical, putem spune că este una dintre cele mai sensibile, fiind printre primele unde se manifestă semnele îmbătrânirii. Astfel, cu ajutorul acidului hialuronic, putem interveni cu succes în scopul corectării ridurilor, a umplerii cearcănelor sau chiar pentru ameliorarea asimetriilor.

De ce să alegeți experții SKINMED® în întinerire perioculară?

Pentru a obține rezultate de durată și mai ales naturale, este necesar să apelați la medici cu experiență, cum sunt cei din echipa noastră. Experții noștri îmbină temeinica pregătire medicală, generală și specifică injectării, cu tehnologii de ultimă oră și substanțe de cea mai bună calitate.

Beneficiile tratamentelor de întinerire perioculară în SKINMED®

Echipă de profesioniști, coordonată de Dr. Amalia Anghel
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Tratamente combinate pentru întinerirea perioculară

Expertul injector SKINMED® stabilește planul de tratament în cadrul consultației inițiale. În SKINMED®, regiunea perioculară, în special șanțul lacrimal vizibil, este corectată cu un acid hialuronic din gama Juvederm specific, Juvederm Volbela.

Tratamentele cu laser pot ajuta la îmbunătățirea texturii și tonusului pielii prin stimularea producției de colagen și reducerea neregularităților de pigmentare. Laserul funcționează, de asemenea, pentru a reface suprafața pielii și pentru a îmbunătăți calitatea generală a pielii.

Care sunt pașii acestei proceduri?

Medicul evaluează pacientul din punctul de vedere al particularităților anatomice, tipului de piele și rezultatului dorit.

Se aplică o cremă anestezică cu efect puternic de amorțire a zonei. Majoritatea pacientelor consideră procedura suportabilă din punct de vedere al durerii.

Injectarea acidului hialuronic se realizează cu ac sau cu canulă. Canula este un ac cu vârf bont, ce nu înțeapă și nu traumatizează vasele de sânge și terminațiile nervoase, scăzând riscul de vânătăi și edem.

De ce să alegeți tratamentul de întinerire perioculară în SKINMED®?

Experiența este cartea noastră de vizită, anii de lucru intens, tehnologiile de top și tehnicile de actualitate fiind garantul celor mai bune rezultate. În SKINMED®, tratamentul zonei perioculare implică o combinație de tratamente nechirurgicale: tratamente injectabile cu acid hialuronic, dar și proceduri minim invazive precum terapiile laser.

Cât durează rezultatele reîntineririi perioculare?

Durata rezultatelor tratamentelor de întinerire perioculară variază în funcție de tratamentele specifice utilizate, de anatomia individuală a pacientului etc. În general, rezultatele pot dura de la câteva luni la un an sau chiar mai mult.

Medicii EXPERȚI în întinerirea perioculară

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 19000 de pacienți tratați în clinică
  • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
  • Peste 3500 pacienți noi anual
  • Peste 20000 tratamente anual

Acreditări

  • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
  • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
  • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Terapii nonchirurgicale pentru corectarea cearcănelor

Blefaroplastia non-chirurgicală

Sculptura facială cu acid hialuronic

Rejuvenare periorală

Remodelare
corporală

Întrebări frecvente

Ce sunt cearcănele? De ce apar?

Cearcănele reprezintă totalitatea modificărilor ce afectează zona perioculară în ceea ce privește hiperpigmentarea acestora, accentuarea inestetică a șanțului lacrimal sau modificări ale pielii precum riduri sau laxitate. În general, mecanismele de apariție sunt complexe, incluzând o predispoziție genetică, avansarea în vârstă, accentuarea vascularizației zonei respective, tegumentul subțire ce permite vizualizarea structurilor subiacente, pierderea fermității tegumentului.

Cum se poate trata zona perioculară?

Tratamentul cearcănelor va fi stabilit de către medicul dermatolog în cadrul consultației inițiale, în funcție de aspectul lor. Produsele topice au efect limitat în corecția cearcănelor, însă pot fi prescrise de către medic în special pentru hidratarea zonei, dar și pentru efectul adjuvant după procedurile dermato-estetice.
În funcție de tipul modificărilor zonei perioculare, medicul dermatolog va decide procedura cea mai potrivită pentru pacient sau, uneori, un plan terapeutic combinat.

Ce proceduri se pot face pentru corecția problemelor zonei perioculare?

În funcție de tipul cearcănelor, avem la dispoziție diverse tratamente dermato-estetice cu rezultate foarte bune.
În cazul cearcănelor hiperpigmentate, procedură ce se remarcă prin rezultate, dar și absența durerii și a timpului de recuperare este laserul ClearLift. Bazat pe puterea undelor de șoc fotoacustic, acesta permite tratamentul hiperpigmentărilor, dar și stimularea sintezei de fibre noi de colagen și elastină, în doar 4-6 ședințe. În cazurile de hiperpigmentare importantă, medicul dermatolog poate apela și la mezoterapia injectabilă, sub anestezie topică, ce utilizează un cocktail de substanțe cu rol depigmentant, dar și de rejuvenare.
Atunci când există laxitate și riduri importante, se recomandă proceduri precum laserul CO₂ fracționat sau radiofrecvența fracționată, ce permit corectarea acestor aspecte. Procedurile se realizează sub anestezie topică, implică un timp de recuperare cu eritem și scuame de 5-7 zile și se realizează, de obicei, în serie de 4 până la 6 tratamente, spațiate la o lună.
O altă metodă de tratament este utilizarea acidului hialuronic, substanță regăsită în mod natural în piele, sub forma fillerelor dermice. Acesta poate fi utilizat atât pentru corectarea și umplerea șanțului lacrimal accentuat, cât și pentru hidratarea zonei.

În cât timp voi vedea rezultatele?

În cazul injectării de acid hialuronic, rezultatele vor fi parțial vizibile chiar imediat după procedură, urmând ca rezultatul final să fie observat după cca. o lună. Atunci când vorbim despre proceduri laser, rezultatele încep să apară la 2-4 săptămâni după prima ședință de laserterapie, și continua să se îmbunătățească chiar și până la o lună după ultima ședință de tratament.

Cine poate beneficia de aceste proceduri?

Tratamentul zonei perioculare se poate efectua aproape oricui, alegând metoda adecvată în cadrul consultației inițiale dermatologice. Excepție fac femeile însărcinate, care alăptează, dar și persoanele cunoscute cu o neoplazie activă. Restul potențialelor contraindicații relative rămân la latitudinea medicului dermatolog.