Treci la conținutul principal
căutare

Alma Hybrid

Tehnologie laser pentru rejuvenarea pielii și tratamentul cicatricilor

Alma Hybrid este o tehnologie laser complexă, cu 3 componente (CO2, 1570 și IMPACT), pentru rezultate excepționale și perioade de recuperare reduse semnificativ. Dispozitivul aparține portofoliului Alma Lasers, unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologii laser din lume.

Ce este tehnologia laser Alma Hybrid?

Alma Hybrid este un dispozitiv laser revoluționar, extrem de versatil, folosit în cadrul SKINMED® pentru o gamă largă de tratamente ablative, non-ablative și termice. Rezultatele obținute se bazează pe acțiunea sinergică a două tipuri de laser și a tehnologiei cu ultrasunete.

Beneficiile tehnologiei laser Alma Hybrid

Permite realizarea unei terapii ablative optime pentru o refacere perfectă a pielii
Livrare transepidermică eficientă a produselor farmaceutice sau cosmetice folosite în cadrul tratamentului
Efect termic profund, pentru stimularea sintezei de colagen și regenerarea dermei
Perioadă de recuperare semnificativ mai redusă, față de alte terapii laser

Cum funcționează tehnologia laser Alma Hybrid?

Dispozitivul folosește:

favicon white - skinmed clinic
Laserul CO2, care combină efectul ablativ, coagulativ și termic pentru tratamente cu focalizare foarte precisă sau cu laser fracționat.
favicon white - skinmed clinic
Laserul 1570, un laser puternic, non-ablativ, al cărui efect termic stimulează sinteza la nivelul dermei, lăsând epiderma intactă.
favicon white - skinmed clinic
tehnologia cu ultrasunete IMPACT, care facilitează pătrunderea transepidermică a produselor folosite în cadrul terapiei, pentru rezultate îmbunătățite.

Ce afecțiuni pot fi tratate cu laserul Alma Hybrid?

În SKINMED®, utilizăm această tehnologie pentru a rezolva numeroase probleme medicale și estetice:
Linii fine din zona ochilor
Leziuni beningne
Linii fine și riduri superficiale la nivelul feței
Pigmentare
Laxitatea pielii

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru cele mai bune rezultate!

Întrebări frecvente

Ce este Alma Hybrid?

Alma Hybrid este tehnologia potrivită pentru trei tratamente esențiale pentru rejuvenarea pielii.  Elimină problemele inestetice, stimulează producția de colagen și asigură o pătrundere în profunzime a substanțelor folosite în cadrul tratamentului.

Cum funcționează?

Dispozitivul combină acțiunea a trei tehnologii: un laser cu efect ablativ, coagulativ și termic, un laser non-ablativ și ultrasunete care facilitează pătrunderea transepidermică a substanțelor benefice folosite în cadrul terapiei.

Este dureros tratamentul?

Alma Hybrid este un tratament complet nedureros pentru majoritatea pacienților, care simt o senzație de ușoară căldură. În cazul în care pacientul resimte un grad de disconfort, poate fi folosită anestezia topică.

De ce este Alma Hybrid diferit de alte lasere?

Alma Hybrid este singurul dispozitiv laser care folosește o triplă tehnologie: două tipuri de laser  și terapia cu ultrasunete.

Există efecte secundare și reacții adverse?

Reacțiile post terapie variază în funcție de specificul tratamentului, de la o ușoară înroșire a pielii, care durează câteva ore, la roșeață, umflare sau piele uscată, simptome care dispar în 5 până la maximum 10 zile.