Treci la conținutul principal
căutare

FOTOFINDER

Dermatoscopie de precizie, pentru diagnostic sigur și rapid

Monitorizarea leziunilor cu FOTOFINDER® ATBM MASTER oferă rezultate precise și economie de timp, un aspect esențial pentru diagnosticarea precoce a cancerului de piele.

Ce este FOTOFINDER® ATBM MASTER?

FOTOFINDER® ATBM MASTER  este un sistem digital extrem de precis pentru realizarea unei hărți digitale a nevilor (alunițelor). Acesta se bazează pe imagini cu rezoluție înaltă și un software de ultimă generație pentru a crea o bază de date unde vor fi stocate leziunile melanocitare, pentru comparații și analize ulterioare. Harta digitală a nevilor ne asigură dacă există sau nu vreo modificare la nivelul nevilor preexistenți sau dacă a apărut o leziune noua de la ultima examinare, depistand astfel din timp orice leziune cu risc potential, inclusiv melanom.

Experiența medicilor din SKINMED este susținută de utilizarea FOTOFINDER, un instrument digital ce permite analiza leziunilor de pe corp.

Beneficiile utilizării tehnologiei FOTOFINDER® ATBM MASTER

Instrument modern de depistare precoce a melanomului, o formă de cancer.
Stochează informația pacientului, este foarte util pentru controalele periodice.
Oferă medicului informații precise pentru un diagnostic de acuratețe.
Oferă o imagine clinică detaliată.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Scanarea (harta) întregii suprafețe cutanate FOTOFINDER® ATBM MASTER înseamnă analizarea tuturor leziunilor de pe tot corpul. Vom studia toate leziunile cutanate ale pacientului din cap până în picioare și vom monitoriza chiar și cele mai mici schimbări apărute, adică evoluția nevilor în timp.

De ce este necesar FOTOFINDER® ATBM MASTER?

O metodă imagistică de tehnologie înaltă precum scanarea digitală a nevilor poate ajuta medicul dermatolog să detecteze leziunile nou apărute sau eventuale modificări la nivelul celor preexistente.

Această metodă imagistică îmbunătățește detectarea precoce a melanomului, într-un interval de timp mai scurt și chiar poate reduce exciziile inutile, aspecte cu precădere benefice pentru pacienții cu nevi multipli.

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Întrebări frecvente

De ce este importantă detectarea timpurie a melanomului?

Detectarea precoce a melanomului este esențială pentru a reduce rata de mortalitate a acestei tumori. Melanomul rămâne o amenințare pentru viață odată ce metastazează, deși s-au făcut progrese considerabile în ceea ce privește metodele terapeutice.

Cât de des trebuie făcute controalele dermatologice?

Recomandăm să vă adresați medicului dermatolog o dată pe an pentru a monitoriza evoluția alunițelor.