Treci la conținutul principal
căutare

Epilarea facială laser

Pielea fină a feței este un „must” atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Cu cele mai performante tehnologii laser, astăzi oricine poate spune NU, în siguranță, pilozității faciale.

Cui îi ne adresăm?

Doamnelor și domnișoarelor ce se confruntă cu prezența pilozității la nivel facial, la nivelul pomeților, buzei superioare sau a bărbiei. De asemenea, sunt și bărbați care își doresc să îndepărteze o parte din pilozitatea de la nivelul bărbiei sau la cel auditiv/pavilion ureche. Epilarea facială cu laserul vârf de lance în industria frumuseții este acum disponibilă în SKINMED® pentru toate fototipurile de piele, performanțele laserelor folosite aici fiind inegalabile.

Folosind tehnologie laser de ultimă oră, tratamentul nostru este sigur și blând, astfel încât să aveți încredere în proces și să vă relaxați. Laserul Soprano vizează în mod specific foliculii de păr, lăsând pielea neafectată, având rezultate de lungă durată, care vă oferă încrederea pe care o meritați. Indiferent dacă doriți să scăpați de câteva fire de păr rătăcite sau vreți un aspect întreg fără păr, noi vă putem acoperi nevoile. Deci, de ce să mai așteptați?

De ce să alegeți experții SKINMED®?

În SKINMED®, am ales tehnologia de ultimă generație. De ce acest lucru? Pentru că ne dorim cele mai bune rezultate pentru dumneavoastră.

  • peste 95-98% dintre foliculii piloși sunt distruși
  • în deplină siguranță, fără risc de arsuri sau semne reziduale
  • laserele Soprano acționează asupra tuturor tipurilor de fire de păr și tipuri cutanate
  • tratament posibil/eficient tot timpul anului, inclusiv pe pielea bronzată

Beneficiile epilării faciale laser în SKINMED®

Tehnologia avansată Trio (3D)
Rezultate uimitoare încă de la prima ședință
Tratament rapid, sigur, fără durere
Eficiență garantată pentru orice tip de păr și pentru orice fototip de piele
Echipă de profesioniști, coordonată de Dr. Amalia Anghel

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ce este pilozitatea facială?

Pilozitatea facială, denumită și hirsutism, este o afecțiune medicală cu cauză endocrină, ce trebuie diagnosticată și tratată corect, astfel încât rezultatul să fie unul complet și durabil. Astfel, medicul specialist dermatolog este cel care indică pacientei/pacientului un profil complet de investigații și recomandă consultații de specialitate Endocrinologie și Ginecologie.

În absența diagnosticului corect, eșecul tratamentului laser este unul extrem de mare, pentru că este tratat efectul, și nu cauza. De aceea experții SKINMED® garantează rezultatul prin abordarea medicală corectă și tehnologia de ultimă  generație Alma Laser Soprano Titanium.

Tipuri de tehnologii utilizate în SKINMED®

pentru epilarea facială?

În SKINMED®, nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea dispozitivelor. Pentru aceasta, am decis să investim în cea mai bună tehnologie de ultimă generație.

Soprano Platinum

Soprano Platinum, tehnologie laser de vârf în epilarea definitivă, înglobează cele mai eficiente trei lungimi de undă și acționează asupra tuturor firelor de păr și a tipurilor de piele, inclusiv pielea bronzată, în deplină siguranță și cu disconfort minim.

Soprano Titanium

Soprano Titanium este laserul de ultimă generație, apreciat la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității. Tehnologia acestui laser permite tratamente rapide, cu rezultate foarte bune. Durata exactă a unei sesiuni de tratament depinde de zona tratată și caracteristicile firului de păr.

EXPERȚI în epilare facială laser

În SKINMED®, găsiți medici specialiști cu o vastă experiență, ce operează cu cele mai noi rezultate ale cercetării medicale privitoare la prevenție și tratament, utilizând aparatură medicală și produse de ultimă generație. Vă așteptăm să faceți cunoștință cu medicii noștri pentru un tratament personalizat necesităților dumneavoastră!

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 5000 de paciente mulțumite tratate în clinică

Acreditări

  • Trainer Acreditat Alma Laser

Siguranță

  • Doar tehnologie laser de vârf în epilarea definitivă

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Injectare acid hialuronic volumetrii faciale (lifting lichid)

Epilare definitivă cu laser pentru femei

Epilare definitivă cu laser pentru bărbați

Tratamente scalp împotriva căderii părului

Tratamente remodelare corporală cu Accent Prime

Întrebări frecvente

Este indicat laserul Soprano pentru epilarea facială?

Epilarea cu laser Soprano este un tratament care folosește tehnologia laser avansată pentru a îndepărta părul facial nedorit. Tratamentul este sigur, rapid și eficient și poate fi folosit pentru a trata toate tipurile de piele.

Cum funcționează epilarea cu laser Soprano?

Aparatul laser Soprano furnizează energie adânc în foliculii de păr, distrugându-i și împiedicând creșterea ulterioară. Tratamentul este practic nedureros, iar căldura produsă de laser este echilibrată pentru o îndepărtare sigură și eficientă a părului.

Este epilarea cu laser Soprano sigură?

Epilarea cu laser Soprano este extrem de sigură și aprobată de FDA si CE. Poate fi efectuată pe orice tip de piele sau culoare  a firul de par, fără a provoca leziuni țesutului înconjurător.

Doare epilarea cu laserul Soprano?

Tratamentul este practic nedureros, majoritatea pacienților experimentând doar un ușor disconfort în timpul procedurii. Se aplică un gel sau o cremă răcoritoare pentru a ajuta la minimizarea oricărui disconfort.

Cât durează un tratament de epilare cu laser Soprano?

Durata tratamentului va depinde de dimensiunea zonei tratate. Ședințele pot dura între 15-30 de minute, într-o serie de 6 ședințe la 4-6 săptămâni distanță, pentru ca ulterior să avem nevoie de ședințe de întreținere anuală sau la nevoie.

Care sunt beneficiile epilării cu laser Soprano?

Beneficiile îndepărtării părului cu laser Soprano includ reducerea părului nedorit de pe față, ședințe rapide de tratament, lipsă de timp sau recuperare, disconfort minim și rezultate de lungă durată.

Există riscuri sau efecte secundare asociate cu epilarea cu laser Soprano?

Epilarea cu laser Soprano este extrem de sigură, însă pot exista întotdeauna un anumit risc minim de efecte secundare. Acestea pot include roșeață ușoară, edem (umflare) sau mâncărime în zona tratată.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru un tratament de îndepărtare a părului cu laserul Soprano?

Înainte de tratament, este important să evitați expunerea la soare și să utilizați o protecție solară cu spectru larg, cu SPF 50. Evitați solarul, expunerea excesivă la soare sau produsele autobronzante în zilele premergătoare tratamentului. Curățați pielea în ziua procedurii și evitați aplicarea machiajului, loțiunilor sau cremelor pe zona de tratat înainte de procedură.

Dacă am herpes, pot face epilare definitivă?

Da, la indicația și sub urmărirea medicul specialist. Procedura nu se lucrează dacă infecția este activă (leziunea prezentă). Medicul este cel care poate indica un tratament specific dacă infecția herpetică este severă sau are recidivă frecventă. Această afecțiune nu este o contraindicație dacă medicul specialist este cel care monitorizează pacienta/pacientul.

Care sunt contraindicațiile tratamentului laser Soprano pentru epilarea facială?

Există trei contraindicații majore: cancerele active, sarcina/alăptarea și administrarea de antibiotice/medicamente fotosensibilizante, restul afecțiunilor asociate sau tratamentele administrate fiind contraindicații relative. Medicul/terapeutul este cel care decide dacă procedura poate fi efectuată în completă siguranță.

Ce indicații înainte de procedură sunt recomandate?

Înainte de epilarea laser facială trebuie oprit tratamentul local cu retinoizi/tretinoin, medicamente locale sau orale ce cresc sensibilitatea la tratamentul laser. Dacă efectuați un tratament cu antibiotice trebuie anunțat medicul/terapeutul pentru a decide siguranța tratamentului. Inclusiv autobronzantele locale sunt interzise în ultima săptămână. Expunerea la surse de lumină/ultraviolete naturale sau artificiale, soare, solar sunt contraindicate 48 ore înaintea procedurii.

Care sunt indicațiile post procedură recomandate?

După procedură trebuie sa fie evitate activitățile ce pot produce înroșire, precum efort fizic intens, saună, solar și expunerea directă la soare. Indicația este de aplicare regulată a SPF 50. Epilarea laser este o procedură sigură și complet lipsită de efecte locale dacă este efectuată de către personal medical instruit.