Treci la conținutul principal
căutare

Rejuvenare facială

Tratamente pentru o textură îmbunătățită a pielii

Timpul trece discret pentru că în SKINMED® avem terapiile potrivite pentru corectarea aspectului „lăsat” al chipului și pentru a îmbunătăți radical textura pielii.

Cui ne adresăm?

Pacienților, femei și bărbați, cu vârste între 35 și 60 de ani, ce doresc să corecteze aspectul lax, lăsat, al feței și să confere chipului un aspect mai tânăr, sănătos și fresh, cu un oval al feței îmbunătățit.

De ce să alegeți experții SKINMED® în rejuvenare facială?

Modificările pe care le imprimă timpul pe chip sunt inevitabile: textura pielii se schimbă, se instalează laxitatea țesuturilor din cauza reducerii sintezei de colagen și elastină. Pentru a corecta aspectul de piele lăsată, este nevoie de o abordare multidimensională, pe care o poate oferi doar o echipă specializată, cum este cea din SKINMED®. Pregătirea și experiența profesională, împreună cu tehnologia de ultimă generație, fac ca terapiile pe care vi le punem la dispoziție să fie sigure și eficiente, pentru rezultate care să vă aducă mulțumire și mândrie.

Beneficiile tratamentelor realizate în SKINMED®

Echipă de experți cu vastă experiență și coordonată de Dr. Amalia Anghel
Medici experimentați în ultimele tratamente și tehnologii, cu interacțiuni naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente
Echipă completă ce garantează siguranță și confortul pacientului

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ce tratamente pentru rejuvenare facială sunt disponibile în SKINMED®?

Juvederm Volite

Vezi detalii

Acest produs a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate și catifelare. Acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, crescând grosimea tegumentului pielii și hidratând pielea în profunzime. Efecul imediat este de prospețime și rejuvenare, ce se mențin timp îndelungat. Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are efectul unui lifing.

HArmonyCa

Vezi detalii

HArmonyCa este un produs injectabil hibrid cu dublu efect. Acest filler conţine două ingrediente active, ce îi conferă capacitatea de a îmbunătăți calitatea pielii și de a contracara semnele îmbătrânirii. Astfel, se creează un efect de lifting imediat, oferit de acidul hialuronic, precum şi un efect de lifting susţinut, oferit de producţia de colagen stimulată de hidroxiapatita de calciu.

Cum se realizează injectarea cu Juvederm Volite?

Juvederm Volite este singurul produs care acționează pe o perioadă de până la 9 luni, după o singură injectare, efectul fiind vizibil imediat. Injectarea cu Juvederm Volite se efectuează cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generație de dispozitive medicale, fapt ce garantează confortul în timpul procedurii, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor.

Efectul revoluționar al acestui acid hialuronic se datorează și conținutului de lidocaină regăsit în formula Juvederm Volite, ce ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării, deoarece produce o anesteziere instantă a zonei.

Procedura este minim invazivă, cu o perioadă foarte scurtă de recuperare.

Cum se realizează injectarea cu HArmonyCa?

Indicația de elecție pentru tratamentul injectabil cu HArmoniCa este zona laterală a feței pentru un efect de conturare și de lifting important. Injectarea se efectuează cu canula, sub anestezie locală cu cremă, durerea fiind minimă.

Cu ce alte tratamente poate fi combinată injectarea cu acid hialuronic Juvederm Volite și HAmonyCa?

Pentru îmbunătățirea aspectului pielii, cu efect de durată, specialiștii SKIINMED® vă pot recomanda și alte tratamente, în funcție de cerințele tenului dumneavoastră: mezoterapie, microneedling sau terapie cu plasmă proprie.

În SkinMed Clinic – Centrul de Excelență în Dermatologie – găsiți medici specialiști cu o vastă experiență, ce operează cu cele mai noi rezultate ale cercetării medicale privitoare la prevenție și tratament, utilizând aparatura medicală și produse de ultimă generație. Vă așteptăm să faceți cunoștință cu medicii noștri pentru un tratament personalizat necesităților dumneavoastră!

Medicii EXPERȚI în rejuvenarea facială

Cu acidul hialuronic, tinerețea persistă până la adânci bătrâneți!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 19000 de pacienți tratați în clinică
  • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
  • Peste 20000 tratamente anual

Acreditări

  • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
  • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
  • Centru de expertiză în Estetica și Injectolgia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

  • Tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Augmentare buze

Rejuvenare facială laser

Remodelare corporală

Rejuvenarea mâinilor

Rejuvenarea gâtului și a decolteului

Întrebări frecvente

Care este diferența între introducerea acidului hialuronic la nivelul tegumentului și utilizarea acestuia în creme?

Prin introducerea acidului hialuronic direct la nivelul tegumentului, a fost demonstrată o creștere semnificativă a markerilor de hidratare (AQP3 and GAG). Atunci când sunt folosite doar creme hidratante, efectul acestora este de a crea un strat artificial la nivelul pielii ce poate hidrata doar temporar stratul superficial al acesteia, însă nu poate pătrunde în straturile profunde, oferind îmbunătățiri majore. Există produse de îngrijire la domiciliu ce conțin acid hialuronic, însă acesta este absorbit în cantitate foarte mică, uneori chiar deloc, beneficiile folosirii acestora fiind limitate.

De ce este importantă grosimea tegumentului la nivelul feței?

Odată cu trecerea timpului, pielea devine mai subțire, scăzând cantitatea de acid hialuronic existent în mod natural la nivelul acesta. Deși face parte din procesul natural de îmbătrânire fiziologică, acesta poate fi încetinit, refăcând calitatea și textura pielii cu Juvederm Volite.