Treci la conținutul principal
căutare

Juvederm Volite

Tratament revoluționar de întinerire cu acid hialuronic

Juvederm Volite este noul tratament injectabil inovator pentru calitatea pielii, cu efect de lifting. Folosește acidul hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a companiei Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume.

Ce este Juvederm Volite?

Juvederm Volite a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate și catifelare. Acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, crescând grosimea tegumentului pielii și hidratând pielea în profunzime. Efecul imediat este de prospețime și rejuvenare, ce se mențin timp îndelungat. Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are efectul unui lifing.

Beneficiile Juvederm Volite

Aspect natural de durată:

O singură procedură corectează ridurile fine și hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni.

Rezultate vizibile rapid:

Juvederm Volite acționează ca un booster la nivelul pielii, fiind injectat mai superficial față de alte fillere. Rezultatele sunt vizibile uneori imediat după injectare, și se mențin timp îndelungat.

Confort pe durata procedurii:

Injectarea cu Volite se efectuează cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generație de dispozitive medicale, garantând confortul pacientului, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor. Conținutul de lidocaină regăsit în formula Juvederm contribuie, de asemenea, la asigurarea unui grad ridicat de confort, prin anestezierea instantă a zonei injectate.

Perioadă foarte scurtă de recuperare:

Procedura este minim invazivă.

Cum funcționează Juvederm Volite?

Substanța injectată acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime. Are un efect imediat de prospețime și rejuvenare, care durează timp îndelungat.

Umplerea ridurilor fine, prin difuzarea substanței, este de asemenea esențială. Acidul hialuronic se regăsește în numeroase produse de hidratare a pielii, dar substanțele din gama Juvederm sunt singurele care contribuie la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, redând elasticitatea naturală, fermitatea și tonusul pielii.

CE ASPECTE POT FI TRATATE CU JUVEDERM VOLITE?

Juvederm Volite este un tratament potrivit oricărui tip de ten și oricărui pacient care își dorește îmbunătățirea calității, luminozității și fermității cutanate. Se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, după vârsta de 18 ani.

Se recomandă pacienților care se confruntă cu scăderea calității pielii, persoanelor ce prezintă fotoîmbătrânire și femeilor aflate în perioada de perimenopauză.

Poate fi folosit pentru a trata fața, gâtul, zona decolteului și chiar mâinile.

În cadrul SKINMED®, utilizăm Juvederm Volite atât ca filler, în completarea altor produse din gama Juvederm, dar și ca tratament pentru îmbunătățirea texturii pielii, reducerea liniilor fine, dar și pentru refacerea hidratării pielii, în cazul pacienților tineri, care își doresc un aspect mai luminos al pielii.

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru cele mai bune rezultate!

Întrebări frecvente

Ce este Juvederm Volite?

Juvederm Volite este un tratament injectabil inovativ din gama Allergan Juvederm, creat pentru a îmbunătăți aspectul pielii pentru o perioadă de până la 9 luni.

Este un acid hialuronic sub formă de gel, care îmbunătățește textura pielii, reduce liniile fine și redă hidratarea și elasticitatea pielii, toate într-un singur tratament. Poate fi folosit pentru a trata fața, gâtul, zona decolteului și chiar mâinile.

În SKINMED®, utilizăm Juvederm Volite atât ca filler, în completarea altor produse din gama Juvederm, dar și ca tratament pentru îmbunătățirea texturii pielii, reducerea liniilor fine și refacerea hidratării pielii, chiar și pentru pacienții tineri, ce își doresc un aspect mai luminos al pielii.

Cum funcționează Juvederm Volite?

Juvederm Volite este un produs nou, inovativ, cu efecte naturale și de lungă durată, obținute după o singură ședință. Poate fi folosit singur, sau ca un precursor al altor tratamente injectabile din gama Juvederm și ajută la protejarea pielii în fața efectelor radicalilor liberi.

Juvederm Volite acționează pe mai multe niveluri. Prezența fillerului are un ușor efect de umplere, iar pe parcursul săptămânilor post tratament, pielea va deveni mai frumoasă și luminoasă, cu ameliorarea liniilor fine și micșorarea porilor.

Juvederm Volite intră în categoria fillerelor dermale, deși are un efect mai important în îmbunătățirea aspectului pielii, decât în refacerea volumui pierdut.

Care sunt rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile după 1-2 săptămâni, pacienții beneficiind de o piele mai luminoasă, mai fermă, cu linii fine și riduri superficiale mai puțin vizibile.

Ca parte a procesului natural de îmbătrânire fiziologică, pielea devine mai subțire, iar cantitatea de acid hialuronic existent în mod natural la nivelul acesteia scade. Acest proces poate fi încetinit prin refacerea calității și a texturii pielii, cu ajutorul Juvederm Volite.

Care sunt beneficiile Juvederm Volite față de alte produse de îngrijire a tenului?

Cremele hidratante creează un strat artificial la nivelul pielii, care poate hidrata temporar stratul superficial al acesteia, însă nu poate pătrunde în straturile profunde, pentru a oferi  îmbunătățiri majore.

Beneficiile produselor de îngrijire la domiciliu, care conțin acid hialuronic, sunt de asemenea limitate: acidul hialuronic este absorbit în cantitate foarte mică, uneori chiar deloc.

Este dureros tratamentul cu Juvederm Volite?

Gradul de disconfort este redus semnificativ prin folosirea unor ace foarte fine și datorită lidocainei, substanța anestezică prezentă în compoziția Juvederm Volite. De asemenea, înaintea procedurii, se aplică o cremă cu anestezic local.

De ce este Juvederm Volite diferit de alte fillere?

Juvederm Volite acționează ca un booster la nivelul pielii, fiind injectat mai superficial față de alte fillere, cu rezultate vizibile rapid, uneori imediat după injectare, care se mențin timp îndelungat.

Cărui tip de ten i se adresează tratamentul Juvederm Volite?

Juvederm Volite este un tratament injectabil ce îmbunătățește textura și hidratează pielea, potrivit oricărui tip de ten, oricărui pacient ce observă scăderea calității pielii, persoanelor ce prezintă fotoîmbătrânire sau femeilor aflate în perioada de perimenopauză.

Tratamentul conține 12 mg/ml acid hialuronic crosslinkat și 0,3% lidocaină. Acidul hialuronic se regăsește în mod natural în piele, fiind o substanță hidrofilă, cu rol în hidratarea celulelor prin absorbția de apă. Producția de acid hialuronic la nivelul tegumentului începe să scadă de la vârsta de 27 de ani: pielea capătă un aspect deshidratat, pierde din luminozitate, apar liniile fine, ridurile superficiale.

Cum se realizează injectarea cu Juvederm Volite?

Juvederm Volite este singurul produs care acționează pe o perioadă de până la 9 luni, după o singură injectare, efectul fiind vizibil imediat. Injectarea cu Juvederm Volite se efectuează cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generație de dispozitive medicale, fapt ce garantează confortul în timpul procedurii, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor.

Efectul revoluționar al acestui acid hialuronic se datorează și conținutului de lidocaină regăsit în formula Juvederm Volite, ce ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării, deoarece produce o anesteziere instantă a zonei.

Procedura este minim invazivă, cu o perioadă foarte scurtă de recuperare.

Cum acționează Juvederm Volite?

Juvederm Volite se injectează în dermul profund, stratul inferior al pielii, și stimulează fibroblastele, celulele din derm care au proprietatea de a produce colagen și elastină. Astfel, efectul este de îmbunătățire a elasticității și fermității pielii. De asemenea, acidul hialuronic are proprietatea de a atrage apa în celule, îmbunătățind hidratarea țesutului, proces ce are loc în săptămânile post tratament.

Câte tratamente Juvederm Volite sunt necesare pentru a vedea rezultate?

În general, pacienții aleg să efectueze o ședință de tratament, urmând să revină anual pentru menținerea rezultatelor.

Conform studiilor clinice, 91% dintre pacienți au fost mulțumiți de rezultate după o singură ședință de tratament, iar 96% au observat un aspect mai fin, mai ferm la nivelul pomeților, aceste rezultate fiind vizibile și după o perioadă de 6 luni.

În cazul unui ten foarte deshidratat, fie din cauza fotoîmbătrânirii, fie din cauza schimbărilor hormonale, tratamentul se poate repeta la un interval de timp mai scurt.

Cui nu i se adresează tratamentul cu Juvederm Volite?

Tratamentul nu se recomandă persoanelor cu hipersensibilitate cunoscută la acidul hialuronic sau la lidocaină, femeilor însărcinate sau aflate în perioada de alăptare și persoanelor cu istoric de tulburări de coagulare.

Se evită, de asemenea, în cazul unei infecții active sau la mai puțin de o lună după o procedură laser de rejuvenare.

Există efecte secundare și reacții adverse?

Din cauza injectării multiple la nivelul zonei tratate, pielea poate fi roșie timp de 24-48 de ore după procedură.

În unele cazuri pot să apară mici vânătăi, echimoze, la locul injectării, după 12-24 de ore, în special la persoanele care folosesc medicație anticoagulantă, antiinflamatoare, suplimente cu ulei de pește sau turmeric. Acestea sunt însă de mici dimensiuni, dispar în 7-10 zile și pot fi cu ușurință acoperite cu produse de makeup.

Rareori, poate apărea alergia la acidul hialuronic sau la crema anestezică. De asemenea, există un risc minim de infecție din cauza înțepăturilor multiple, care se poate trata prin administrarea de antibiotice.