Treci la conținutul principal
căutare

Nutridermatologia

Abordare holistică în patologia dermatologică

Cui ne adresăm?

Conceptul de nutridermatologie este relativ nou apărut în medicină, însă în acest scurt timp și-a făcut înțeleasă utilitatea în practica dermatologică.

Pielea – cel mai întins organ al corpului – este influențată în mod direct de nutrienții pe care îi consumăm. Afecțiuni precum eczema, psoriazisul, acneea, căderea părului sau chiar îmbătrânirea prematură a pielii sunt direct influențate de dieta noastră. De aceea, rolul nutriției și al dietei în bunăstarea pielii este de necontestat.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Specialiștii SKINMED® sunt certificați în nutridermatologie, oferind pacienților o abordare complexă și un tratament corect și eficient, dar și un plan terapeutic în ceea ce privește prevenția antiageing.

O nutriție corectă poate asigura corpului o stare generalizată de echilibru și de bine, cu efecte pozitive nu doar la nivelul pielii.

Indiferent că este vorba despre afecțiuni ale părului și unghiilor, acnee, rozacee, psoriazis sau alte afecțiuni cutanate, medicii specialiști SKINMED® vă vor oferi o abordare completă, cu realizarea unui set de analize adaptat, corectarea dezechilibrelor de vitamine, minerale și nutrienți, astfel încât vindecarea să aibă suport din interior.

Beneficiile consultațiilor de nutridermatologie în SKINMED®

Echipă de profesioniști
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Cum decurge o consultație?

Indiferent de patologie, medicii specialiști SKINMED® vor oferi o consultație complexă, făcând o anamneză și un examen clinic amănunțite. Acestea vor fi completate de istoricul medical al pacientului, de răspunsul anterior la alte tratamente, dar și cu informații despre stilul de viață și dietar. Toate aceste date vor orienta medicul către recomandarea unui set complet, adaptat, de analize, ce vor determina eventualele dezechilibre în ceea ce privește micronutrienții. Pe lângă tratamentul de specialitate dermatologic, în urma analizelor specifice, medicul dermatolog va completa planul de tratament pentru a putea corecta carențele apărute, atât prin oferirea unui plan de dietă, cât și, după caz, prin recomandarea suplimentelor alimentare.

Cu ajutorul nutridermatologiei, tratamentele dermatologice capătă un suport suplimentar, ajutând la menținerea unei stări de echilibru generalizate.

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 19000 de pacienți tratați în clinică
  • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
  • Peste 3500 pacienți noi anual
  • Peste 20000 tratamente anual

Acreditări

  • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
  • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
  • Centru de expertiză în Estetică și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

  • Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Dermatologie clinică

Estetică medicală

Păr și scalp

Acnee

Rozacee