Treci la conținutul principal
căutare

Juvederm Voluma

Tratamentul cu acid hialuronic pentru conturarea feței

Juvederm Voluma este tratamentul injectabil inovator care reface pierderile de volum și corectează ridurile vizibile la nivelul feței. Folosește acidul hialuronic dezvoltat de Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume.

Ce este Juvederm Voluma?

Juvederm Voluma este un filler pe bază de acid hialuronic, cu efect de lifting. Produsul contribuie la conturarea facială a pomeților și a zonei mandibulare, pentru un aspect mai tânăr. Volumizează pielea și netezește ridurile, având un efect de durată, de până la 24 de luni.

Tratamentul conține 20 mg/ml acid hialuronic crosslinkat și 0,3% lidocaină. Acidul hialuronic se regăsește în mod natural în piele, fiind o substanță hidrofilă, cu rol în hidratarea celulelor prin absorbția de apă.

Beneficiile Juvederm Voluma

Reface volumul facial
Remodelează obrajii și accentuează linia pomeților
Estompează ridurile nazogeniene
Reface hidratarea pielii, pentru mai multă elasticitate și un aspect natural
Este o procedură nechirugicală, minim invazivă

Cum funcționează Juvederm Voluma?

Substanța este injectată în zonele profunde ale pielii, submuscular, periostal. Particulele de acid hialuronic exercită o acţiune de umplere şi volumizare, pentru un efect de lifting imediat.

Conținutul de lidocaină din formula Juvederm contribuie la asigurarea confortului pacientului, prin anestezierea zonei injectate.

CE AFECȚIUNI POT FI TRATATE CU JUVEDERM VOLUMA?

Juvederm Voluma este un tratament potrivit pentru pacienții care își doresc un aspect întinerit al feței, prin refacerea volumului pielii și reducerea ridurilor. Se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, după vârsta de 21 ani.

Poate fi folosit pentru a trata zona obrajilor, a bărbiei și chiar gâtul.

Înainte de efectuarea procedurii este necesară o consultație medicală pentru a stabili dacă aceasta este potrivită pentru nevoile pacientului.

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru cele mai bune rezultate!

Întrebări frecvente

Ce este Juvederm Voluma?

Juvederm Voluma este un tratament injectabil inovativ din gama Allergan Juvederm, care reface volumul pielii și corectează conturul facial. Efectul asupra elasticității și fermității pielii este vizibil imediat și se menține pentru o perioadă de până la 2 ani.

Cum funcționează Juvederm Voluma?

Juvederm Voluma acționează în profunzimea pielii, contribuind la refacerea volumului pierdut prin procesul natural de îmbătrânire. Pentru că acest tip de acid hialuronic are densitatea potrivită pentru zona obrajilor și a bărbiei, nu creează neuniformități sau alte probleme la nivelul pielii. Prin volumizare, contribuie la refacerea conturului feței și obținerea unui aspect întinerit.

Este dureros tratamentul?

Gradul de disconfort resimțit este redus semnificativ datorită lidocainei, substanța anestezică prezentă în compoziția produsului.

De ce este Juvederm Voluma diferit de alte fillere?

Juvederm Voluma conține un tip de acid hialuronic cu densitatea potrivită pentru o acțiune optimă în zona obrajilor și a bărbiei. Este fillerul cu durata cea mai lungă de acțiune și cel mai puternic efect de lifting din gama Juvederm.

Cărui tip de ten i se adresează tratamentul?

Produsul este potrivit oricărui tip de ten, oricărui pacient care se confruntă cu probleme de volum la nivelul obrajilor sau al bărbiei.

Tratamentul conține 20 mg/ml acid hialuronic cross-linkat și 0,3% lidocaină. Acidul hialuronic se regăsește în mod natural în piele, fiind o substanță hidrofilă, cu rol în hidratarea celulelor prin absorbția de apă. Producția de acid hialuronic la nivelul tegumentului începe să scadă de la vârsta de 27 de ani: pielea capătă un aspect deshidratat, pierde din luminozitate, apar liniile fine, ridurile superficiale.

Cui nu i se adresează tratamentul?

Tratamentul nu se recomandă persoanelor cu hipersensibilitate la acidul hialuronic sau la lidocaină, femeilor însărcinate sau aflate în perioada de alăptare și persoanelor cu istoric de tulburări de coagulare.

Se evită, de asemenea, în cazul unei infecții active sau la mai puțin de o lună după o procedură laser de rejuvenare.

Există efecte secundare și reacții adverse?

Reacțiile post procedură sunt minime și pot fi reprezentate de apariția roșeții, a unor mici echimoze, precum și de o senzație ușoară de sensibilitate sau mâncărime.

Rareori, poate apărea alergia la acidul hialuronic sau la lidocaină.