Treci la conținutul principal
căutare

ClearLift

Tratament laser pentru rejuvenare

ClearLift este cea mai modernă tehnologie de rejuvenare a pielii și tratare a cicatricilor, prin stimularea producției intrinseci de colagen cu ajutorul laserului.

Ce este laserul ClearLift?

Folosit în special la nivelul feței și gâtului, laserul ClearLift combină energia laser nonablativă YAG cu tehnologia Pixel Q Switch 1064nm, pentru a reda pielii elasticitatea pierdută în timp, astfel încât volumul facial să devină din nou, mai estetic.

Beneficiile ClearLift

Se pretează la tratamente diverse.

Poate fi folosit pe pleoapa inferioară, pe șanțurile nazolabiale, pe ridurile marionetă, pe gât, decolteu sau chiar pe fața dorsală a mâinilor.

Tratează zona ochilor.

ClearLift poate fi utilizat inclusiv pentru zona din jurul ochilor, spre deosebire de alte tipuri de laser.

Cum funcționează ClearLift?

Tehnologia ClearLift acționează în țesutul subcutanat, la aproximativ 3 mm sub piele și stimulează producerea colagenului fără a afecta epidermul.

Spre deosebire de platformele precedente ce functionau prin efect caloric, ClearLift se bazează pe efectul mecanic al undelor de șoc. Acestea sunt transmise direct în profunzime, epiderm profund și/sau derm, în funcție de efectele pe care le țintim.

Acestea stimulează procesele noastre proprii de sinteză activă. Are o mare versatilitate corectând o serie de tulburări la nivel epidermic sau dermic precum cicatrici, modificări de textură, pori dilatați.

Tehnologia permite adaptarea distanței focale pentru a penetra pielea la nivelul dorit, lăsând epidermul superficial integru. Drept urmare, pielea se poate înroși ușor, dar eritemul se remite rapid, în maximum 30 minute.

Este o procedură care se poate efectua în pauza de prânz.

Ce afecțiuni pot fi tratate cu laserul ClearLift?

În SKINMED®, utilizăm tehnologia ClearLift pentru a rezolva numeroase probleme medicale și estetice:
Linii fine la nivelul cearcănelor
Cearcăne hiperpigmentate
Linii fine și riduri superficiale la nivelul feței
Pori dilatați
Laxitate cutanată
Cicatrici hiperpigmentate post-acnee
Linii fine și laxitate la nivelul gâtului și decolteului

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru cele mai bune rezultate!

Întrebări frecvente

Ce este laserul Clear Lift?

ClearLift reprezintă cea mai modernă tehnologie de rejuvenare a pielii și tratare a cicatricilor, prin stimularea producției de colagen cu ajutorul laserului. Folosită în special la nivelul feței și gâtului, ClearLift combină energia laser nonablativa YAG cu tehnologia Pixel Q Switch 1064nm, pentru a reda pielii elasticitatea pierdută în timp, astfel încât volumul facial să devină din nou, mai estetic.

Când este folosit laserul ClearLift?

Datorită efectului de stimulare a producției de colagen și elastină, laserul ClearLift are rezultate foarte bune în tratamentul ridurilor medii și fine, laxitatea pielii, pori dilatați, cicatrici, rozacee, pigmentarea neuniformă a pielii, hiperpigmentarea pleoapelor.

Ce zone pot fi tratate?

Cel mai frecvent se tratează zona feței, dar pot fi tratate și zona gâtului, decolteului, pleoapelor.

La ce să vă așteptați în timpul procedurii?

ClearLift este un tratament complet nedureros, ce se realizează fără a fi necesară folosirea anesteziei topice, direct pe pielea curățată de produse dermatocosmetice și de machiaj.  Senzația resimțită este de ușoară căldură, fiind un tratament relaxant. În funcție de zona tratată, durata unei ședințe este între 15 minute (zona cearcănelor) și 45 de minute pentru zone mai extinse, precum fața, gâtul și decolteul.

Cum arată pielea după procedură?

Laserul ClearLift mai este numit și “facelift în pauza de pranz” pentru că pielea după procedură nu este roșie, nu este afectată.

Când veți vedea rezultate? Câte ședințe sunt necesare?

Reîntinerirea bazată pe ClearLift este un proces gradual, în care efectul de lifting și cel de creștere a elasticității se văd pe parcursul a câtorva săptămâni, fiind recomandate minimum 4 ședințe, la fiecare 4 săptămâni.

E important să vă programați ședințele de rejuvenare la intervale de o lună, astfel încât rezultatele terapiei să se suprapună peste procesul natural de remodelare facială, turoverul epidermic și sinteza fibrelor dermice de colagen și elastină.

După ce se efectuează numărul recomandat de sesiuni, în funcție de nevoile pacientei, este de dorit ca după 6 luni să se realizeze o ședință de întreținere.