Treci la conținutul principal
căutare

Medicina regenerativă

Ținem timpul pe loc

Timpul și preaplinul vieții își pun amprenta asupra corpului, sănătății și a aspectului. În SKINMED®, acționăm pentru regenerarea în profunzime a corpului, cu îmbunătățirea imunității, a toleranței la stres și a senzației de oboseală cronică.

Cui ne adresăm?

Medicina regenerativă vizează prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor și afecțiunilor legate de vârstă. Acest domeniu al medicinei vede îmbătrânirea ca pe un proces ce poate fi ameliorat și încetinit. Principala metodă utilizată este administrarea intravenoasă a unui amestec de substanțe ce susțin buna funcționare a organismului.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Experiența specialiștilor SKINMED® este cea mai bună carte de vizită: cunoștințele consolidate prin practică îi ajută să găsească terapiile cele mai potrivite pentru a contrabalansa efectul îmbătrânirii.

De asemenea, în SKINMED®, pentru tratamentele de medicină regenerativă, utilizăm substanțe sigure, de cea mai bună calitate, de la furnizori cu reputație în lumea medicală. În plus, aveți la dispoziție pachete terapeutice diverse, adecvate stilului dumneavoastră de viață, pe perioade mai lungi (2-3 luni), precum și pachete mai reduse, cu frecvență săptămânală, pe durata unei luni.

Beneficiile consultațiilor de specialitate în SKINMED®

Consultațiile sunt efectuate de medici cu experiență în domeniu
Abordarea este holistică și integrativă
Terapia este personalizată

Cum se desfășoară consultația din domeniul medicinei regenerative?

După o evaluare a stării dumneavoastră de sănătate, medicul vă va prezenta beneficiile, rezultatele ce pot fi obținute și eventualele efecte adverse.

Medicina regenerativă se bazează pe injectarea anumitor substanțe:

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Glutation

un antioxidant important, ce protejează celulele de radicalii liberi, scade inflamația și ajută procesele de detoxifiere.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Vitamine

de exemplu B1, B6, B12 și vitamina C. Acestea ajută la formarea globulelor roșii și au rol în producția de colagen.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Magneziu și seleniu

Suplimentarea acestora conduce la ameliorarea stării generale de sănătate.

O consultație durează între 30 și 45 de minute. Pe parcursul tratamentului, evoluția pacientului este urmărită 100% de către medic, iar dozele de vitamine și minerale se ajustează în funcție de evoluția pacientului.

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 4.300 de terapii intravenoase în clinică
  • Peste 250 de pacienți cu oboseală cronică tratați
  • Peste 50% dintre pacienții din perioada 2020-2022 tratați pentru Long Covid

Tratamente multiple

  • Abordăm o gamă completă de afecțiuni, de la cele ale sistemului cardiovascular la cele ale sistemului nervos, de la disfuncționalități gastrointestinale la patologii respiratorii.

Siguranță

  • Pentru efectuarea terapiilor intravenoase, folosim doar cele mai bune vitamine, minerale și suplimente alimentare, importate din Germania și Austria. Cocktail-urile au fost create având ca principiu de bază siguranța pacientului, prin evitarea oricăror supradoze și a efectelor adverse.

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Ozonoterapie

Consult dermatologie

Rejuvenare facială laser

Tratamente antirid

Acid hialuronic

Întrebări frecvente

Care sunt cele 10 puncte cheie ale tratamentului intravenos antiîmbătrânire cu glutation și vitamina C, B1, B6 B12, magneziu și seleniu?

1. Glutationul este un antioxidant puternic care ajută la protejarea organismului de daunele radicalilor liberi, care pot duce la îmbătrânirea prematură.

2. Vitamina C ajută la întărirea sistemului imunitar, la reducerea inflamației și la protejarea pielii de deteriorarea cauzată de condițiile de mediu.

3. Vitamina B1 ajută la îmbunătățirea nivelului de energie și la reducerea oboselii.

4. Vitamina B6 ajută la îmbunătățirea stării de spirit și la reducerea stresului.

5. Vitamina B12 ajută la îmbunătățirea funcției cognitive și la reducerea riscului de demență

6. Magneziul ajută la reducerea tensiunii musculare, la îmbunătățirea calității somnului și la reducerea stresului.

7. Seleniul ajută la protejarea organismului de daune oxidative și la reducerea riscului de cancer.

8. Tratamentul intravenos cu acești nutrienți ajută la îmbunătățirea sănătății generale și la reducerea semnelor de îmbătrânire.

9. Tratamentele intravenoase regulate pot ajuta la menținerea pielii sănătoase, la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea tonusului general al pielii.

10. Tratamentele intravenoase cu acești nutrienți pot ajuta la îmbunătățirea sănătății și a bunăstării generale.

Care sunt cele mai puternice metode de antiaging?

1. Exerciții fizice: Activitatea fizică regulată poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire prin îmbunătățirea forței musculare, echilibrului și flexibilității.

2. Dieta: O dietă sănătoasă, echilibrată, bogată în antioxidanți și alți nutrienți, poate ajuta la reducerea semnelor îmbătrânirii.

3. Cremă de protecție solară: Purtarea de protecție solară poate ajuta la protejarea pielii de daunele solare, care pot duce la îmbătrânirea prematură.

4. Somn: Un somn de calitate suficient poate ajuta la reducerea stresului și la îmbunătățirea sănătății generale, ceea ce poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire.

5. Managementul stresului: Gestionarea stresului poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire prin reducerea producției de cortizol, un hormon care poate provoca riduri și alte semne de îmbătrânire.

6. Produse antiîmbătrânire, unelte utile în medicina antiaging: Există o varietate de produse antiîmbătrânire disponibile, cum ar fi creme, seruri, emulsii care pot ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire.

7. Suplimente: administrarea de suplimente precum vitamine, minerale și antioxidanți poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire și la îmbunătățirea sănătății generale.

8. Terapia de substituție hormonală poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire prin echilibrarea hormonilor din organism.

9. Terapia cu celule stem poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire prin regenerarea celulelor și țesuturilor deteriorate.

10. Toxina botulinică: injecțiile cu toxina botulinică reduc ridurile și alte semne de îmbătrânire prin paralizarea temporară a mușchilor faciali.