Treci la conținutul principal
căutare

OxyGeneo

Tratament facial pentru rejuvenare și reabilitare

OxyGeneo este un tratament revoluționar care combină exfolierea și oxigenarea, pentru a re-energiza și restaura strălucirea pielii și a oferi un ten hrănit, echilibrat și sănătos. Cu ajutorul OxyGeneo, în SKINMED® putem trata eficient și în siguranță atât doamnele și domnișoarele cu ten normal, dar și pe cele care au tenul sensibil sau suferă de cuperoză sau rozacee.

Ce este OxyGeneo?

OxyGeneo combină 3 tratamente faciale într-un singur dispozitiv. Simultan, acesta oferă o exfoliere blândă, prin dermabraziune umedă, oxigenează țesuturile și realizează rejuvenarea tenului prin infuzarea de substanțe active cu rol de hidratare.

Beneficiile OxyGeneo în SKINMED®

Exfoliere delicată:
  • Tratamentul utilizează o tehnologie specială, care exfoliază eficient stratul superior al pielii, îndepărtând celulele moarte și stimulând regenerarea celulară.
Infuzie de nutrienți:
  • OxyGeneo livrează substanțe nutritive esențiale pielii prin intermediul unui ser specializat, care conține ingrediente benefice, cum ar fi vitaminele, antioxidanții și acidul hialuronic. Acestea hrănesc și hidratează pielea în profunzime.
Oxigenarea tenului:
  • Prin intermediul reacției chimice între gelul de tratament și aparat, OxyGeneo eliberează dioxid de carbon (CO2), care se află în mod natural în corpul nostru. Acesta stimulează circulația sanguină locală, îmbunătățind oxigenarea pielii.
Stimularea producției de colagen:
  • Prin exfoliere și infuzia de nutrienți, OxyGeneo stimulează producția de colagen, ajutând la diminuarea ridurilor și obținerea unui aspect mai ferm și mai tânăr.
Rezultate imediate și vizibile de la prima ședință:
  • Pielea devine mai luminoasă, mai catifelată și mai uniformă, iar efectele pot dura timp îndelungat.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Tratamentul OxyGeneo are loc în două faze, pe parcursul unei singure ședințe.

Mai întâi, pe față se aplică un gel bogat în nutrienți, iar o capsulă minerală, cu proprietăți abrazive, va realiza un proces delicat de exfoliere.

Pe durata desfășurării procedurii, elementele minerale din capsulă se dizolvă în gel, formând dioxid de carbon care pătrunde, la rândul său, în piele. Acest proces are ca efect stimularea reflexă a circulației capilare, care aduce mai mult oxigen la nivelul pielii.

Rezultatul obținut: absorbția optimă în piele a ingredientelor active. Tenul devine mai neted și mai luminos, și în același timp echilibrat, strălucitor.

Tipurile de capsule OxyGeneo

În cadrul tratamentului pot fi folosite 4 tipuri de capsule minerale. Acestea sunt produse în Israel, țară renumită pentru performanțele din domeniul cosmeticii și esteticii.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Neorevive

Capsulele Neorevive, dedicate rejuvenării generale a pielii, infuzează nutrienți activi care îmbunătățesc echilibrul și textura pielii.
Tenul va arăta si se va simți mai neted, ferm, hrănit și “renăscut”.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Neobright

Reprezintă o combinație inovativă de ingrediente de calitate care hrănesc pielea, pentru un aspect strălucitor. Formula delicată și foarte eficientă NeoBright infuzează în piele emoliente naturale, vitamine hidratante și hrănitoare.

Luminează pielea și, în același timp, îmbunătățește textura și echilibrează tenul, pentru o strălucire radiantă, sănătoasă.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Geneo Balance Charcoal Facial

Tratamentul facial pe bază de cărbune Geneo Balance purifică și netezește tenul gras și ajută la îmbunătățirea aspectului și texturii acestuia.

Geneo Balance OxyPod conține cărbune din bambus pentru un efect de detoxifiere, extract de camu-camu cu conținut ridicat de vitamine și antioxidanți și acid mandelic ce ajută la tratarea tenului cu tendință acneică.

Serumul Geneo Balancing completează efectul tratamentului datorită antioxidanților puternici, vitaminelor, nutrienților și ingredientelor purificatoare (acid salicilic, peptide, ulei de jojoba și argan, extract de vanilie și coada calului), precum și datorită unui derivat al acidului azelaic.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Geneo GOLD

Tratamentul facial OxyGeneo Gold este o variantă premium a tratamentului OxyGeneo standard, oferind o serie de caracteristici speciale:

  • Particle-Free Exfoliation (Exfoliere fără particule): OxyGeneo Gold utilizează o tehnologie avansată de exfoliere, care nu implică utilizarea de particule abrazive. Aceasta oferă o exfoliere delicată și eficientă, fără a irita pielea.
  • Capsule Technology (Tehnologie cu capsule): OxyGeneo Gold utilizează capsule micro-cavitare cu substanțe nutritive concentrate, inclusiv aur coloidal, acid hialuronic și vitamina C. Aceste capsule se deschid și eliberează ingredientele active în timpul tratamentului, oferind un aport intens de nutrienți pielii.
  • Aurul coloidal: are proprietăți antioxidante și anti-îmbătrânire și poate ajuta la reducerea inflamațiilor și la îmbunătățirea elasticității pielii, pentru un aspect mai tânăr și mai strălucitor.
  • Serum de aur: Tratamentul OxyGeneo Gold utilizează un ser special, care conține particule de aur coloidal și alte ingrediente active, precum vitamina C și acid hialuronic. Acest ser premium ajută la hidratarea intensă, la luminozitatea și la hrănirea profundă a pielii.

CE AFECȚIUNI POT FI TRATATE CU OXYGENEO?

OxyGeneo este unul dintre cele mai eficiente tratamente moderne anti rozacee & cuperoză.

De asemenea, poate aborda o varietate de probleme ale pielii, cum ar fi îmbătrânirea, ridurile fine, pielea ternă și lipsită de strălucire, petele pigmentare, textura neuniformă a pielii, porii dilatați și pielea deshidratată.

Este opțiunea potrivită pentru persoanele care caută un tratament facial non-invaziv. OxyGeneo oferă rezultate similare cu cele ale tratamentelor faciale mai invazive, cum ar fi microdermabraziunea și tratamentele cu laser, dar fără perioada de recuperare sau efectele secundare asociate acestora.

Deoarece nu implică utilizarea particulelor abrazive, OxyGeneo poate fi folosit în siguranță de către persoanele cu piele sensibilă sau predispusă la iritații.

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Întrebări frecvente

Ce este OxyGeneo?

OxyGeneo este un tratament facial inovativ de dermabraziune umedă, care îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafața pielii, îmbunătățește oxigenarea tenului și, concomitent, furnizează substanțe cu rol în hidratare și rejuvenare.

Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință de tratament, pacienții beneficiind de o piele mai curată, mai catifelată, mai suplă.

De ce este OxyGeneo un tratament facial inovativ?

OxyGeneo combină 3 tratamente faciale într-un singur dispozitiv. Simultan, acesta oferă o exfoliere blândă, oxigenează țesuturile și realizează rejuvenarea tenului prin infuzarea de substanțe active.

Cum funcționează?

O capsulă specială exfoliază stratului cornos al pielii, îndepărtând celulele moarte de la suprafață, netezind pielea și pregătind-o pentru substanțele active din serurile folosite.

NeoRevive conține ingrediente active cu rol antiaging și de rejuvenare, iar NeoBright, ingrediente cu rol în iluminare și îmbunătățirea texturii.

De asemenea, OxyGeneo produce bule de CO2 ce creează un răspuns fiziologic de oxigenare a țesuturilor, îmbunătățind fluxul capilar și stimulând absorbția optimă a ingredientelor active.

Ce beneficii voi obține prin folosirea acestui tratament?

Tenul va fi mai curat, mai luminos, mai hidratat, iar porii vor deveni vizibil mai mici. În plus, OxyGeneo atenuează liniile fine, având efect de rejuvenare și îmbunătățind textura pielii.

Ce conțin capsulele și serurile NeoBright și NeoRevive?

NeoBright conține acid azelaic și acid kojic, cu rol în îmbunătățirea și uniformizarea aspectului tenului, și retinol, cu rol antiaging.

NeoRevine conține acid hialuronic pentru a reduce liniile și ridurile fine, peptide și retinol pentru a stimula producția de colagen.

Cât durează o ședință de tratament?

O ședință de tratament durează aproximativ 20 de minute. Tenul poate fi ușor roșiatic după tratament, dar roșeata dispare rapid, după 1-2 ore.

Este o procedură sigură pentru orice tip de ten, nedureroasă, potrivită și în cazul unui ten sensibil.

Se recomandă serii de 4-6 ședințe de tratament, programate la o distanță de 1-4 săptămâni.

De asemenea, tratamentul se poate combina cu alte proceduri antiaging, pentru obținerea rezultatelor dorite.