Treci la conținutul principal
căutare

OxyGeneo

Tratament facial pentru rejuvenare și reabilitare

OxyGeneo este un tratament revoluționar care combină exfolierea și oxigenarea, pentru a energiza și a restaura strălucirea pielii și a oferi un ten hrănit, echilibrat și sanatos. Cu ajutorul OxyGeneo, în SKINMED putem trata eficient și în siguranță atât pacienții cu ten normal, dar și pe cei cu ten sensibil, care suferă de cuperoză sau rozacee, cei care au pete pigmentare, ten gras sau acnee.

Ce este OxyGeneo?

OxyGeneo combină 3 tratamente faciale într-un singur dispozitiv. Simultan, acesta oferă o exfoliere blândă, prin dermabraziune umedă, oxigenează țesuturile și realizează rejuvenarea tenului prin infuzarea de substanțe active.

Beneficiile OxyGeneo în SKINMED®

Exfoliere delicată:
  • Tratamentul utilizează o tehnologie specială, ce exfoliază eficient stratul superior al pielii, îndepărtând celulele moarte și stimulând regenerarea celulară.
Infuzie de nutrienți:
  • OxyGeneo livrează substanțe nutritive esențiale pielii prin intermediul tehnologiei cu ultrasunete și a unui ser specializat, care conține ingrediente benefice cum ar fi vitaminele, antioxidanții, peptidele, acidul hialuronic. Acestea hrănesc și hidratează pielea în profunzime.
Oxigenarea tenului:
  • Prin intermediul unei reacții chimice între gelul de tratament și o capsulă minerală activată de aparat, OxyGeneo eliberează dioxid de carbon (CO₂) la suprafața pielii. Acesta stimulează circulația sanguină locală, îmbunătățind oxigenarea tenului.
Stimularea producției de colagen:
  • Prin exfoliere și infuzia de nutrienți, OxyGeneo stimulează producția de colagen, ajutând la diminuarea ridurilor și obtinerea unui aspect mai ferm, mai tânăr.
Rezultate imediate și vizibile de la prima ședință:
  • Pielea devine mai luminoasă, mai catifelată și mai uniformă, iar efectele pot dura timp îndelungat.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Tratamentul OxyGeneo are loc în două faze, pe parcursul unei singure ședințe.

Mai întâi, pe piele se aplică un gel bogat în nutrienți, iar o capsulă minerală este conectată la unul din capetele aparatului. Capsula, activată de aparat printr-o mișcare de vibrație, în contact cu gelul de pe față, devine abrazivă, realizând un proces delicat de exfoliere.

Pe durata desfășurării procedurii, elementele minerale din capsulă se dizolvă în gel, formând dioxid de carbon, care pătrunde, la rândul său, în piele. Acest proces are ca efect stimularea reflexă a circulației capilare, care aduce mai mult oxigen la nivelul pielii.

În a doua fază a tratamentului, un ser specific se aplică pe piele, iar peste el se utilizează capătul cu ultrasunete după un protocol bine stabilit. Acesta împinge ingredientele active din ser, permițând absorbția acestora în piele la o adâncime optimă.

Rezultatul obținut: Tenul devine mai neted, mai luminos și, în același timp, echilibrat și strălucitor.

TIPURI DE TRATAMENTE OXYGENEO

În cadrul tratamentului pot fi folosite 5 tipuri de capsule minerale și de seruri specifice. Acestea sunt produse în Israel, țarî renumită pentru performanțele din domeniul cosmeticii și esteticii.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
OXYGENEO REVIVE

Capsulele Revive oxypods, dedicate rejuvenării generale a pielii, conțin alge roșii, retinol și acid cafeic, nutrienți activi care îmbunatățesc echilibrul și textura pielii, cu un puternic efect anti-age.

Serumul Geneo Revive conține un complex de peptide, acid hialuronic, vitamine și nutrienți precum jojoba și ulei de argan, vanilie, extract de coada-calului, care încurajează producția de colagen și reduc semnele îmbătrânirii.

Tratamentul este dedicat tenurilor sensibile, care suferă de cuperoză/rozacee, dar și tenurilor mature.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
OXYGENEO ILLUMINATE

Capsulele Geneo Illuminate OxyPods conțin acid citric, acid kojic și acid azelaic, o combinație inovativă de ingrediente, care conferă luminozitate și uniformizează nuanța tenului.

Serumul Geneo Illuminate conține ingrediente puternic iluminatoare, precum derivați de aminoacizi, extract de scoarță de arbore și ingrediente de hidratare precum trigliceridele, jojoba și ulei de argan. Acestea hrănesc pielea, pentru un aspect strălucitor.

Tratamentul este dedicat tenurilor hiperpigmentate, care suferă de melasmă.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
OXYGENEO BALLANCE

Geneo Ballancing OxyPods conține cărbune activ din bambus, pentru un efect de detoxifiere, extract de camu-camu cu conținut ridicat de vitamine și antioxidanti și acid mandelic ce ajută la tratarea tenurilor acneice sau cu tendință grasă.

Serumul Geneo Ballancing completeaza efectul tratamentului datorita antioxidantilor puternici, vitaminelor, nutrientilor si ingredientelor purificatoare (acid salicilic, peptide, ulei de jojoba si argan, extract de vanilie si coada-calului) si ajuta la prevenirea si tratarea semnelor post acnee datorita unui derivat al acidului azelaic.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Geneo Glam

Tratamentul facial OxyGeneo Glam este o variantă premium a tratamentului OxyGeneo standard, oferind o serie de caracteristici speciale:

Particle-Free-Exfoliation (exfoliere fără particule): OxyGeneo Glam utilizează o tehnologie avansată de exfoliere, care nu implică utilizarea de particule abrazive. Acesta oferă o exfoliere delicată și eficientă, fără a irita pielea.

OxyGeneo Glam OxyPods reprezintă capsule micro-cavitare cu substanțe nutritive concentrate, inclusiv aur coloidal, acid hialuronic și vitamina C. Aceste capsule se deschid și eliberează ingredientele active în timpul tratamentului, oferind un aport intens de nutrienți pielii.

Aurul coloidal are proprietăți antiîmbătrânire și poate ajuta la reducerea inflamațiilor și la îmbunătățirea elasticității pielii, pentru un aspect mai tânăr și mai strălucitor.

Serumul de aur: Tratamentul OxyGeneo Glam utilizează un ser special, care conține particule de aur coloidal, dar și alte ingrediente active, precum viatmina C, acid hialuronic și colagen. Acest ser premium ajută la hidratarea intensă, la luminozitatea și la hrănirea profundă a pielii.

CE AFECȚIUNI POT FI TRATATE CU OXYGENEO?

OxyGeneo este unul dintre cele mai eficiente tratamente moderne noninvazive. Terapia poate aborda o varietate de probleme ale pielii, precum rozaceea si cuperoza, acneea, petele pigmentare, melasma, textura neuniformă a pielii, porii dilatați, pielea deshidratată, pielea ternă lipsită de strălucire, îmbătrânirea pielii, ridurile fine.

OxyGeneo oferă rezultate similare cu cele ale tratamentelor faciale mai invazive, cum ar fi microdermoabraziunea și tratamentele cu laser, dar fără perioada de recuperare sau efectele secundare asociate acestora.

Deoarece nu implică utilizarea particulelor abrazive, OxyGeneo poate fi folosit în siguranță de către persoanele cu piele sensibilă sau predispusă la iritații.

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Întrebări frecvente

Ce este OxyGeneo și de ce este un tratament facial inovativ?

OxyGeneo combină 3 tratamente faciale într-un singur dispozitiv. Simultan, acesta oferă o exfoliere blândă țesuturilor și realizeaza rejuvenarea tenului prin infuzarea de substanțe active.

Cum funcționează?

O capsulă minerală, activată de aparat printr-o mișcare de vibrație și în contact cu un gel special aplicat pe ten, exfoliază stratul cornos, îndepărtând celulele moarte de la suprafața pielii.

De asemenea, OxyGeneo produce bule de CO₂, ce creează un raspuns fiziologic de oxigenare a țesuturilor, îmbunătățind fluxul capilar și stimulând absorbția optimă a ingredientelor active.

Tehnologia cu ultrasunete folosită ulterior peste un ser specific respinge ingredientele active din ser, infuzându-le optim în piele.

Ce beneficii voi obține prin folosirea acestui tratament?

Tenul va fi mai curat, mai luminos, mai hidratat, porii vor deveni vizibil mai mici. În plus, OxyGeneo atenuează liniile fine, având efect de rejuvenare și îmbunătațind textura pielii.

Cât durează o ședință de tratament?

O ședință de tratament durează aproximativ 20-30 de minute. Tenul poate fi ușor roșiatic după tratament, dar roșeața dispare rapid, după 1-2 ore.

Este o procedură sigură pentru orice tip de ten, nedurerosă, putând fi folosită și în adolescență, dar și la vârstă matură și în cazul tenurilor sensibile.

Se recomandă serii de 4-6 ședințe de tratament, programate la o distanță de 1-4 săptămâni.

De asemenea tratamentul se poate combina și cu alte proceduri anti-aging, pentru obținerea rezultatelor dorite.