Treci la conținutul principal
căutare

Întinerirea (rejuvenarea) mâinilor,

tratamente spectaculoase în SKINMED®

Nu lăsați pielea mâinilor să vă trădeze vârsta! Acordați mâinilor aceeași atenție ca și feței!

Cui ne adresăm?

Tuturor celor nemulțumiți de aspectul mâinilor, indiferent de vârstă și de cauzele care au dus la degradarea calității pielii din această zonă. Deshidratare, riduri, vene proeminente sau pete, toate acestea poate fi remediate rapid și în deplină siguranță în SKINMED®.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

În SKINMED®,  vă punem la dispoziție diferite tratamente de întinerire a mâinilor, disponibile pentru fiecare tip de problemă. Suntem o clinică de specialitate antiîmbătrânire, iar medicii noștri folosesc o gamă de tratamente avansate, cu rezultate certe, în condiții de siguranță medicală, pentru a corecta diversele semne de îmbătrânire ale mâinilor. În funcție de necesitățile dumneavoastră, tratamentele pot fi combinate, astfel încât efectul să fie cel pe care-l doriți.

Beneficiile tratamentelor de întinerire a mâinilor în SKINMED®

Echipă de profesioniști, coordonată de Dr. Amalia Anghel
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ce factori determină îmbătrânirea mâinilor?

Odată cu trecerea timpului, pielea delicată a mâinilor tinde să-și piardă elasticitatea, rezultând riduri și piele laxă. În plus, expunerea excesivă la razele UVA poate provoca leziuni hiperpigmentare (pete), ceea ce se adaugă la aspectul general al mâinilor îmbătrânite. Uneori poate fi vorba despre o îmbătrânire prematură, ce survine din mai multe motive, cum ar fi fumatul, expunerea la soare sau spălarea excesivă.

Tratamente eficiente de întinerere a mâinilor, în SKINMED®

SKINMED® vă pune la dispoziție diferite tratamente de întinerire a mâinilor, în funcție de tipul de problemă pe care vreți s-o rezolvați. De asemenea, tratamentele pot fi combinate, spre exemplu un mix de acid hialuronic și laser de ultimă generație, pentru a oferi o întinerire totală și sigură a mâinilor.

În cazul tratamentului cu acid hialuronic, în SKINMED® utilizăm produse din gama Juvederm,  singurele care ajută la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, cu redarea elasticității naturale, a fermității și a tonusului pielii.

Juvederm Volite

Vezi detalii

Pentru ameliorarea aspectului de piele ridată sau creponată. Tratamentul injectabil cu acid hialuronic Juvederm Volite este un tratament de întărire a pielii ce acționează ca un bio-revitalizant și stimulează producția de colagen și elastină. Tratamentul cu Juvederm Volite corectează liniile fine și ridurile vizibile. Hidratarea intensă specifică acestui tip de acid hialuronic ajută pielea să rețină mai multă apă și duce la umplerea pielii creponate de pe mâini.

Juvederm Volift

Vezi detalii

Pentru corectarea aspectului de goluri ale mâinilor, piele lăsată și vene proeminente. Specialiștii SKINMED® vă vor recomanda acest tip de tratament injectabil cu acid hialuronic Juvederm Volift atunci când pierderea de substanță este importantă. Efectul său: refacerea  colagenului și a structurilor de susținere.

Laser CO₂

Vezi detalii

Pentru corectarea hiperpigmentărilor (pete solare sau de bătrânețe). După stabilirea diagnosticului corect și eliminarea suspiciunilor de malignitate a petelor, este inițiat tratamentul laser necesar. Laserul ablativ CO₂ este utilizat cel mai frecvent pentru leziunile de tip lentigo solar, pe când laserul de rejuvenare este utilizat în cazul petelor pigmentare difuze, liniilor fine etc.

Medicii EXPERȚI în tratamentele de rejuvenare a mâinilor

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru mâini cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 5000 de pacienți tratați în clinică

Acreditări

  • Trainer acreditat internațional Allergan

Siguranță

  • Doar produse originale

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Rejuvenarea perioculară

Sculptură facială

Rejuvenarea periorală

Rejuvenarea gâtului și a decolteului

Întrebări frecvente

De ce să alegeți SKINMED® pentru tratamentul mâinilor îmbătrânite?

SKINMED® este o clinică de specialitate antiîmbătrânire, de aceea medicii noștri văd mâinile ca pe o zonă cheie și aplică o serie de tratamente sigure, folosind cunoștințele medicale în domeniul rejuvenării și echipamente de ultimă oră, cu rezultate foarte apreciate de către pacienții noștri.

Există risc de recidivă a semnelor de îmbătrânire a mâinilor după tratament?

Îmbătrânirea este un proces natural, continuu. Nu există nicio metodă disponibilă pentru a-l opri. Din acest motiv, medicii specialiști aleg protocoale combinate, desfășurate și monitorizate în timp, astfel încât procesul de îmbătrânire să fie unul asistat, cu prezervarea sănătății și frumuseții mâinilor!

Ce semne ale îmbătrânirii pot fi corectate prin tratamentele de întinerire (rejuvenare) a mâinilor?

  • Piele ridată / piele creponată: cauzată de o combinație de îmbătrânire și epuizare a colagenului și elastinei, precum și de utilizarea excesivă a săpunului și detergenților și expunerea excesivă la UV. Acest aspect este cauzat de faptul că fibrele de colagen și elastină scad odată cu vârsta și sunt descompuse de razele UV. Spălarea repetată și expunerea la agenți de curățare determină deshidratarea și subțierea pielii mâinilor noastre, ceea ce o poate face să pară mai ridată.

 

  • Goluri ale mâinilor / piele lăsată și vene proeminente

Odată cu vârsta, nivelurile noastre de colagen și elastină scad (în special după menopauză, când are loc o scădere bruscă a estrogenului), acest lucru duce la pierderea de grăsime și țesut moale, pielea își pierde elasticitatea și poate da aspectul de piele laxă pe dosul mâinilor. Venele devin mai proeminente deoarece pierdem grăsimea și țesutul moale care se află sub piele.

 

  • Hiperpigmentare / Pete solare – Cu toții am văzut „pete de vârstă”, ca pot apărea după ani de expunere la soare. Acestea apar pe față, mâini și brațe si au culoarea maro cel mai frecvent. Mâinile sunt o zonă expusă constant la soare și prezintă de obicei pete solare / hiperpigmentare. Ele devin mai răspândite odată cu vârsta, persoanele cu vârsta de peste 50 de ani fiind mai susceptibile. Majoritatea sunt inofensive și nu necesită tratament medical, ci doar cosmetic.

Care sunt beneficiile Juvederm Volite?

Substanța injectată acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime, efectul imediat fiind de prospețime și rejuvenare, ce durează timp îndelungat.

  • Juvederm Volite acționează ca un booster la nivelul pielii, fiind injectat mai superficial față de alte fillere, cu rezultate vizibile într-o perioadă scurtă de timp, uneori imediat după injectare, ce se mențin timp îndelungat.
  • O singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni
  • Injectarea cu Volite se efectuează cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generație de dispozitive medicale, fapt ce garantează confortul în timpul procedurii, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor.
  • Procedura este minim invazivă, cu o perioadă foarte scurtă de recuperare.

În ce situații se folosește tratamentul cu laser CO₂ în tratamentele de întinerire a mâinilor?

În cazul mâinilor, laserul CO₂ este utilizat în special pentru ameliorarea petelor pigmentare. Cele mai multe sunt leziuni de tip lentigo solar și  pot fi corectate rapid cu laserul ablativ CO₂, cu prețul unor cruste mici și al unei recuperări de 10-14 zile, fără a lasă urme reziduale. Pentru petele pigmentare difuze, asociate liniilor fine, apărute ca urmare a degradării produse în timp de expunerea la soare, utilizăm cu succes laserul CO₂ de rejuvenare, în ședințe seriate, pentru un rezultat complet de îndepărtare și fermitate a pielii mâinilor.

Adesea avem mai multe dintre probelemele menționate asociate, iar medicul specialist, în urma diagnosticului corect, va stabili un protocol de tratament combinat pentru a aborda toate aceste modificări.

Beneficiile tratamentului mâinilor cu laser CO₂:

* recuperare ușoară, FĂRĂ SEMNE reziduale, fiind necesare 7-10 zile pentru epitelizare completă

* minimă durere, procedură efectuată cu anestezie locală

*ședință unică pentru laserul ablativ sau ședințe seriate pentru laserul de rejuvenare

Cum puteți scăpa de petele de pe mâini?

Tratamentele laser vă scapă de petele de vârstă sau petele solare de pe mâini. Este posibil să aveți nevoie de 1 – 4 ședințe pentru  a obține rezultatul maxim și apoi este obligatoriu să utilizați produse cu SPF pe mâini, pentru a preveni deteriorarea pielii din cauza soarelui.