Treci la conținutul principal
căutare

Terapiile intravenoase

și medicina regenerativă

Doriți un tratament pentru îmbunătățirea rapidă a sistemului imunitar? Doriți să vă creșteți rezistența la stres, să scăpați de senzația de oboseală cronică și să dormiți mai bine? Terapiile intravenoase, specifice medicinei regenerative, reprezintă o susținere eficientă în aceste situații.

Medicina regenerativă este o ramură a medicinei care se concentrează pe prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor și afecțiunilor legate de vârstă. Aceasta caută să identifice și să abordeze cauzele care stau la baza îmbătrânirii și să promoveze îmbătrânirea sănătoasă și longevitatea. Se bazează pe credința că îmbătrânirea este un proces care poate fi gestionat și modificat prin schimbări ale stilului de viață, ale alimentației și prin utilizarea suplimentelor alimentare, hormoni și alte tratamente, de obicei administrate intravenos pentru o cât mai mare eficiență.

Cui ne adresăm?

Pacienții care apelează la medicina regenerativă  (denumită uneori antiaging) sunt, de obicei, acei oameni care își pun o întrebare simplă: “De ce îmbătrânește corpul nostru?” În plus, ei vor să contrabalanseze efectul de îmbătrânire și caută terapii adecvate stilului lor de viață. Astfel, există pachete terapeutice care se întind pe 2-3 luni, dar și unele mai succinte, cu adresabilitate mai mare în rândul persoanelor cu un program încărcat și care se desfășoară pe durata a patru ședințe în cursul unei singure luni.

Pe măsură ce îmbătrânim, celulele noastre devin mai puțin eficiente în repararea și înlocuirea lor, ceea ce duce la o scădere a funcției generale a organismului. În plus, factorii de mediu precum dieta, stilul de viață și expunerea la toxine pot contribui la acest lucru. Din punct de vedere fizic, corpul începe să piardă din masa musculară și densitatea osoasă, iar pielea devine mai subțire și mai puțin elastică. Schimbările mentale includ o scădere a abilităților cognitive și a memoriei, precum și un risc crescut de a dezvolta demență și boala Alzheimer. Din punct de vedere emoțional, oamenii pot experimenta o scădere a nivelului de energie, a motivației și a entuziasmului pentru viață.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Pentru că aceștia oferă îngrijire medicală de calitate și sprijinirea pacienților în a înțelege ce anume este important, relevant și sigur pentru contextul lor medical actual. De asemenea, la Skinmed Clinic există aparatură de ultimă generație, menită să consolideze profesionalismul medicilor experți în medicina antiaging.

Beneficiile terapiilor intravenoase realizate în SKINMED®

Toate consultațiile sunt efectuate de Dr. Răzvan Vintilescu
Pacientul beneficiază de o abordare holistică și integrativă, o consultație având durata între 30 și 45 de minute
Terapia este personalizată, evoluția pacientului fiind urmărită 100% de Dr. Vintilescu pe parcursul tratamentului, cu ajustarea dozelor de ozon în funcție de evoluția pacientului

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

De ce sunt necesare tratamentele intravenoase antiage?

Pe măsură ce îmbătrânim, celulele noastre devin mai puțin eficiente în repararea și înlocuirea lor, ceea ce duce la o scădere a funcției generale a organismului. În plus, factorii de mediu precum dieta, stilul de viață și expunerea la toxine pot contribui la acest lucru. Din punct de vedere fizic, corpul începe să piardă din masa musculară și densitatea osoasă, iar pielea devine mai subțire și mai puțin elastică. De asemenea, se poate înregistra o scădere a abilităților cognitive și a memoriei, precum și un risc crescut de a dezvolta demență și boala Alzheimer. Din punct de vedere emoțional, oamenii pot experimenta o scădere a nivelului de energie, a motivației și a entuziasmului pentru viață.

Cum se realizează aceste tratamente și care sunt principalele beneficii?

Tratamentele intravenoase antiîmbătrânire presupun administrarea intravenoasă a unei combinații de glutation, vitaminele B1, B6, B12 și vitamina C. Aceste substanțe benefice sunt absorbite direct în fluxul sanguin, pentru o eficacitate maximă. Acest tip de tratament poate ajuta la reducerea efectelor îmbătrânirii, la îmbunătățirea sănătății pielii și la întărirea sistemului imunitar.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic

Beneficiile glutationului

Glutationul este un antioxidant important, ce protejează celulele. De asemenea, ajută la detoxifierea toxinelor, buna funcționare a sistemului imunitar, menținerea sănătății pielii și a vederii. Susține reducerea inflamației, ce poate contribui la procesul de îmbătrânire.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic

Beneficiile vitaminelor

Vitamina B1 ajută la transformarea carbohidraților în energie, B6 contribuie la metabolizarea proteinelor și grăsimilor, B12 ajută la formarea globulelor roșii și la menținerea sănătății sistemului nervos. Vitamina C este implicată în formarea colagenului, important pentru pielea sănătoasă, și protejează celulele împotriva radicalilor liberi.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic

Beneficiile magneziului și seleniului

Magneziul ajută la reglarea funcției musculare și nervoase, a nivelului de zahăr din sânge și a producției de energie. De asemenea, ajută la menținerea unui sistem imunitar sănătos și poate reduce inflamația din organism. Seleniul este implicat în metabolismul hormonilor tiroidieni, sinteza ADN-ului, activitatea antioxidantă, menținerea imunității, susținerea funcției cognitive și reglarea răspunsului inflamator.

EXPERT în medicina regenerativă

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru sănătate și tinerețe!

Avantaje SKINMED®

Experiență

 • Peste 4.300 de terapii intravenoase în clinică
 • Peste 250 de pacienți cu oboseală cronică tratați
 • Peste 50% din pacienții din 2020-2022 tratați pentru Long COVID

Acreditări

 • Doctorul Răzvan Vintilescu este medic specialist în medicina de familie, fiind astfel capabil să abordeze o gama completă de afecțiuni, de la cele ale sistemului cardiovascular, la cele ale sistemului nervos, de la disfuncționalități gastrointestinale, la patologii respiratorii.
  Dr. Vintilescu este absolvent al cursului postuniversitar de perfecționare în oxigen-ozonoterapie din anul 2015. Terapia cu ozon este, fundamental, o terapie antiaging sistemică, deoarece crește gradul de oxigenare al celulelor, precum și sinteza endogenă de antioxidanți. În plus, folosirea intravenoasă a vitaminelor și mineralelor potențează efectul antiîmbătrânire.
   

Siguranță

 • Pentru efectuarea terapiilor intravenoase, folosim doar cele mai bune vitamine, minerale și suplimente alimentare, importate din Germania și Austria. Cocktailurile astfel create au ca principiu de bază siguranța pacientului prin evitarea oricăror supradoze și a efectelor adverse.

Întrebări frecvente

Care sunt cele 10 puncte cheie ale tratamentului intravenos antiîmbătrânire?

 1. Glutationul este un antioxidant puternic ce ajută la protejarea organismului de daunele radicalilor liberi, care pot duce la îmbătrânirea prematură.
 2. Vitamina C ajută la întărirea sistemului imunitar, la reducerea inflamației și la protejarea pielii de deteriorarea provocată de condițiile de mediu.
 3. Vitamina B1 ajută la îmbunătățirea nivelului de energie și la reducerea oboselii.
 4. Vitamina B6 ajută la îmbunătățirea stării de spirit și la reducerea stresului.
 5. Vitamina B12 ajută la îmbunătățirea funcției cognitive și la reducerea riscului de demență.
 6. Magneziul ajută la reducerea tensiunii musculare, la îmbunătățirea calității somnului și la reducerea stresului.
 7. Seleniul ajută la protejarea organismului de daune oxidative și la reducerea riscului de cancer.
 8. Tratamentul intravenos cu acești nutrienți ajută la îmbunătățirea sănătății generale și la reducerea semnelor de îmbătrânire.
 9. Tratamentele intravenoase regulate pot ajuta la menținerea pielii sănătoase, la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea tonusului general al pielii.
 10. Tratamentele intravenoase cu acești nutrienți pot ajuta la îmbunătățirea sănătății și a bunăstării generale.

Care sunt beneficiile glutationului utilizat în tratamentele antiîmbătrânire?

Glutationul este un antioxidant important, ce se găsește în fiecare celulă a corpului. Ajută la protejarea celulelor împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi, adică acele molecule care pot provoca stres oxidativ și pot duce la boli.

Glutationul joacă, de asemenea, un rol important în detoxifierea toxinelor precum metalele grele, medicamentele și alte substanțe chimice. Detoxifierea organismului poate ajuta la reducerea efectelor îmbătrânirii.

În plus, ajută la funcționarea sistemului imunitar și ajută la menținerea sănătății pielii și a vederii.

Care sunt beneficiile vitaminelor utilizate în terapiile intravenoase?

Vitaminele B1, B6, B12 și vitamina C joacă toate un rol important în organism.

 • Vitamina B1 ajută la transformarea carbohidraților în energie.
 • B6 sprijină metabolizarea proteinelor și grăsimilor.
 • Vitamina B12 susține formarea globulelor roșii și menținerea unui sistem nervos sănătos.
 • Vitamina C ajută la formarea colagenului, important pentru pielea sănătoasă, precum și la protejarea celulelor împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi.

Care sunt beneficiile magneziului și seleniului incluse în terapiile intravenoase?

Tratamentele cu magneziu și seleniu funcționează oferind organismului minerale esențiale pentru funcționarea optimă a organismului. Magneziul ajută la reglarea funcției musculare și nervoase, a nivelului de zahăr din sânge și a producției de energie. De asemenea, ajută la menținerea unui sistem imunitar sănătos și poate reduce inflamația din organism. Seleniul este un oligoelement important pentru multe procese ale corpului, inclusiv metabolismul hormonilor tiroidieni, sinteza ADN-ului, activitatea antioxidantă, menținerea imunității, susținerea funcției cognitive și reglarea răspunsului inflamator. Suplimentând dieta cu aceste două minerale esențiale (precum și alte vitamine și minerale), aceste tratamente pot ajuta la îmbunătățirea sănătății și a stării de bine.

Care sunt cele mai puternice metode de antiaging?

 1. Exerciții fizice: Activitatea fizică regulată poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire prin îmbunătățirea forței musculare, echilibrului și flexibilității.
 2. Dieta: O dietă sănătoasă, echilibrată, bogată în antioxidanți și alți nutrienți, poate ajuta la reducerea semnelor îmbătrânirii.
 3. Cremă de protecție solară: Folosirea consecventă de protecție solară poate ajuta la protejarea pielii de daunele solare, ce contribuie la îmbătrânirea prematură.
 4. Somn: Un somn de calitate și un număr suficient de ore dedicate odihnei pot ajuta la reducerea stresului, îmbunătățirea sănătății generale, precum și reducerea semnelor de îmbătrânire.
 5. Managementul stresului: Gestionarea stresului poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire prin reducerea producției de cortizol, un hormon ce poate provoca riduri și alte semne de îmbătrânire.
 6. Produse antiîmbătrânire, instrumente utile în medicina antiaging: Există o varietate de produse antiîmbătrânire disponibile, de ex. creme și seruri, ce pot ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire.
 7. Suplimente: luarea de suplimente precum vitamine, minerale și antioxidanți poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire și la îmbunătățirea sănătății generale.
 8. Terapia de substituție hormonală: Terapia de substituție hormonală poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire prin echilibrarea hormonilor din organism.
 9. Terapia cu celule stem: Terapia cu celule stem poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire prin regenerarea celulelor și țesuturilor deteriorate.
 10. Toxina botulinică: injecțiile cu toxină botulinică pot ajuta la reducerea ridurilor și a altor semne de îmbătrânire prin paralizarea temporară a mușchilor faciali.