Treci la conținutul principal
căutare

Terapia cu ozon

Doriți un tratament antiinflamator 100% natural? Doriți să scăpați de durerile de spate? Căutați un remediu natural pentru a deveni mai energic și pentru a vă simți mai tânăr? Terapia cu ozon poate fi răspunsul pentru dorințele dumneavoastră.

Cui ne adresăm?

Există câteva zone în care terapia cu ozon s-a impus în ultimii ani ca metodă absolută de tratament:

  • tratament preventiv pentru complicațiile diabetului zaharat (piciorul diabetic, neuropatia diabetică);
  • tratamentul oboselii cornice;
  • tratamentul simptomelor specifice Long Covid;
  • refacerea și întreținerea stării de bine general a persoanelor care deși nu suferă de o boală anume simt o depreciere semnificativă a calității vietii lor (persoane care depun efort fizic și intelectual în exces, care sunt supuse unui stres continuu);
  • tratament pentru durerea de cauză musculară (contracturi acute sau cronice, care duc până la viciere posturală).

Acest tratament nu este recomandat doar seniorilor, care se află deja în tratament pentru o serie de afecțiuni.

Adulții sănătoși clinic îl fac pentru a preveni anumite boli pentru care prezintă deja factori de risc: infarct miocardic, diabet zaharat, ciroză hepatică, accident vascular cerebral.

De ce alegeți experții SKINMED®?

Pentru că aceștia oferă îngrijire medicală de calitate și sprijinirea pacienților în a înțelege ce anume este important, relevant și sigur pentru contextul lor medical actual. De asemenea, în SKINMED® există aparatură de ultimă generație, menită să consolideze profesionalismul medicilor experți în terapia cu ozon. Cum funcționează?

Beneficiile ozonoterapiei în SKINMED®

Terapie personalizată, pentru afecțiuni diverse
Tratament pentru durere, poate stimula sistemul imunitar
Echipă de medici cu experiență ce urmăresc evoluția pacientului
Proceduri efectuate în siguranță

Ce este terapia cu ozon?

Terapia cu ozon este o specialitate medicală cu o tradiție de peste 40 de ani, cu rezultate evidențiate prin mii de studii științifice. Prin efectul său antibacterian, antiviral și antiinflamator, ozonul se distanțează de orice alt medicament, deoarece nu prezintă efecte secundare pentru pacient. Când este folosit pentru proprietățile sale antibiotice, nu creează rezistență specifică.  De asemenea, prin autohemoterapie, una dintre componentele ozonoterapiei, crește cantitatea de antioxidanți și este îmbunătățită vascularizarea în organele vitale, ceea ce mai reduce din pierderea suferită în domeniul vascular din cauza îmbătrânirii. Creierul, ficatul, inima resimt astfel un aport crescut de oxigen, contracarând degenerarea sistemului circulator și respirator care apare odată cu înaintarea în vârstă.

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru sănătate și tinerețe!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 5.000 de tratamente cu ozon efectuate în clinică
  • Peste 200 de tratamente efectuate în fiecare lună
  • Peste 20 de patologii inflamatorii și infecțioase tratate
  • Peste 50% din pacienții din 2020-2022 tratați pentru Long COVID

Siguranță

  • Pentru efectuarea terapiei cu ozon, folosim doar tehnologii de top, acreditate la nivelul Uniunii Europene. Astfel, folosim recipiente de sticlă, nu de plastic, pentru autohemoterapia majoră, iar aproape toate consumabilele folosite sunt de proveniență germană.

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Rejuvenare facială laser

Remodelare corporală

Mezoterapie facială

Terapie intravenoasă

Leziunile pielii corpului

Întrebări frecvente

Ce este ozonoterapia?

Ozonoterapia este o specialitate medicală în numeroase țări (Germania, Italia, Spania, Cuba, Polonia, China, Brazilia etc.), cu o tradiție de peste 40 de ani. În prezent, există mii de articole științifice, publicate în jurnalele medicale, ce fundamentează teoretic această specialitate, bazată pe dovezi clinice concrete. Este utilizată pentru efectele sale antibacterian, antiviral, antiinflamator și antibiotic. Poate stimula sistemul imunitar sau îl poate inhiba, în cazul bolilor autoimune. Efectul depinde de concentrația folosită și de cantitatea totală administrată.

De câte tipuri este ozonoterapia?

Ozonoterapia poate fi sub formă de infiltrații, autohemoterapie majoră, autohemoterapie minoră sau insuflații rectale.

Când se folosește terapia cu ozon?

Este cel mai eficient tratament pentru durerile de spate, datorate unor contracturi musculare sau discopatii/hernii de disc incipiente.

Ozonoterapia reprezintă un excelent tratament preventiv pentru complicațiile diabetului zaharat (piciorul diabetic, neuropatia diabetică).

Ozonoterapia reprezintă un remediu natural 100% în lupta cu oboseala cronică.

De unde se aduce ozonul?

Ozonul este produs în cabinet, direct din oxigen medical de puritate 99,99% și se folosește imediat.

Cum funcționează infiltrațiile cu ozon?

Infiltrațiile cu ozon pentru dureri de spate se realizează paravertebral, pe mușchii care se află în lateralul coloanei vertebrale. Se efectuează cu un ac mic, iar durerea este minimă. În schimb, se simte o ușoară senzație de usturime.

De câte ședințe de ozonoterapie este nevoie?

În funcție de problemele pentru care se adresează medicului, pacientul va efectua între 5-6 ședințe și un maxim de 10-12 ședințe. În funcție de rezultatele consultației și de răspunsul la tratament, se stabilește atât metoda de administrare a ozonului, cât și durata terapiei.

Există efecte secundare sau adverse?

Nu există efecte adverse în terapia cu ozon, dar este necesar să se respecte contraindicațiile majore: hipertensiunea arterială în puseu, hipertiroidia și favismul.