Treci la conținutul principal
căutare

Juvederm Volift

Tratamentul pentru corectarea șanțurilor nazolabiale

Juvederm Volift este tratamentul injectabil inovator care îmbunătățește aspectul zonei superioare a gurii, prin refacerea pierderilor de volum și corectarea ridurilor vizibile. Acidul hialuronic folosit face parte din tehnologia Vycross, dezvoltată de Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume.

Ce este Juvederm Volift?

Juvederm Volift este un filler pe bază de acid hialuronic, folosit pentru reducerea șanțurilor nazolabiale și refacerea contururilor naturale în interiorul feței. Rezultatele procedurii se mențin, în medie, timp de 15 luni.

Tratamentul conține 17,5 mg/ml acid hialuronic crosslinkat și 0,3% lidocaină. Acidul hialuronic se regăsește în mod natural în piele, realizând hidratarea celulelor prin absorbția de apă.

Beneficiile Juvederm Volift

Hidratează pielea în profunzime și îi reface elasticitatea
Umple liniile faciale și ridurile profunde din zona superioară a gurii
Este o procedură nechirugicală, minim invazivă

Cum funcționează Juvederm Volift?

Fillerul este injectat la nivelul pielii, folosind un ac fin sau o canulă. Acidul hialuronic umple liniile și ridurile profunde, refăcând volumul pielii din zonele tratate.

Conținutul de lidocaină din formula Juvederm contribuie la asigurarea confortului pacientului, prin anestezierea zonei injectate.

CE AFECȚIUNI POT FI TRATATE CU JUVEDERM VOLIFT?

Juvederm Volift este tratamentul recomandat pacienților care doresc să estompeze șanțurile nazolabiale profunde, ce pot da feței un aspect obosit și îmbătrânit. Produsul se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, după vârsta de 21 ani.

Specialiștii SKINMED® vă pot recomanda acest tip de tratament și pentru corectarea aspectului de goluri ale mâinilor, piele lăsată și vene proeminente. Efectul său este de refacere a  colagenului și a structurilor de susținere la nivelul pielii.

Înainte de efectuarea procedurii este necesară o consultație medicală pentru a stabili dacă aceasta este potrivită pentru nevoile pacientului.

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru cele mai bune rezultate!

Întrebări frecvente

Ce este Juvederm Volift?

Juvederm Volift este un tratament injectabil inovativ din gama Allergan Juvederm, care reface volumul pielii și corectează liniile și ridurile profunde. Efectul asupra elasticității pielii este vizibil imediat și se menține pentru o perioadă de până la 18 luni.

Cum funcționează Juvederm Volift?

Juvederm Volift acționează în profunzimea pielii, contribuind la refacerea volumului pierdut prin procesul natural de îmbătrânire. Prin hidratarea și volumizarea pielii, estompează șanțurile nazolabiale profunde, pentru obținerea unui aspect întinerit al feței.

Este dureros tratamentul?

Gradul de disconfort resimțit este redus semnificativ datorită lidocainei, substanța anestezică prezentă în compoziția produsului.

Cărui tip de ten i se adresează tratamentul?

Produsul este recomandat pacienților care doresc să obțină un aspect mai odihnit și întinerit al feței, prin corectarea liniilor profunde din zona superioară a gurii.

Tratamentul conține 17,5 mg/ml acid hialuronic cross-linkat și 0,3% lidocaină. Acidul hialuronic se regăsește în mod natural în piele, fiind o substanță hidrofilă, cu rol în hidratarea celulelor prin absorbția de apă. Producția de acid hialuronic la nivelul tegumentului începe să scadă de la vârsta de 27 de ani: pielea poate avea un aspect deshidratat, scade luminozitatea, apar liniile și  ridurile superficiale.

Cui nu i se adresează tratamentul?

Tratamentul nu se recomandă persoanelor cu hipersensibilitate la acidul hialuronic sau la lidocaină, femeilor însărcinate sau aflate în perioada de alăptare și persoanelor cu istoric de tulburări de coagulare.

Se evită, de asemenea, în cazul unei infecții active sau la mai puțin de o lună după o procedură laser de rejuvenare.

Există efecte secundare și reacții adverse?

Cele mai des întâlnite reacții post procedură au caracter temporar și se pot manifesta sub forma roșeții, a unor mici echimoze, precum și printr-o senzație ușoară de sensibilitate sau mâncărime.

Rareori, poate apărea alergia la acidul hialuronic sau la lidocaină.