Treci la conținutul principal
căutare

Ecografie

Investigații imagistice pentru diagniostic precis și proceduri sigure

Cui ne adresăm?

În anumite situații, dincolo de datele obținute prin consultul clinic, sunt necesare date precise, obținute prin investigația ecografică. De aceea, ne adresăm acelor pacienți care, la recomandarea medicului, uneori chiar în timpul consultului, doresc aceste explorări imagistice, necesare pentru un diagnostic cert. Cu ajutorul acestor investigații, medicii pot depista modificări în structura și funcționarea organelor, pot observa anumite formațiuni (chisturi, tumori etc.). Printre cele mai solicitate investigații ecografice realizate în SKINMED® sunt cele ginecologice (uter, anexe, sân), vasculare și generale (de ex. abdomen).

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Experții SKINMED® aleg pentru dumneavoastră proceduri lipsite de riscuri, pe care le realizează cu respectarea standardelor medicale, pentru că sănătatea este mereu pe primul loc. Pentru obținerea rezultatelor pe care vi le doriți, planul de tratament se stabilește de către experiții noștri după îndeplinirea riguroasă a etapei de diagnostic, pentru care sunt necesare examenele ecografice. În SKINMED®, acestea se realizează cu tehnologie de ultimă oră, performanțele echipamentelor completând experiența echipei medicale.

Beneficiile investigațiilor ecografice în SKINMED®

Echipă de profesioniști
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

Ce tipuri de ecografii sunt realizate cel mai adesea în SKINMED®?

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Ecografie ginecologică

Oferă informații necesare pentru a observa starea și funcționalitatea uterului, ovarelor, trompelor, sânilor etc, precum și pentru eventuala identificare a afecțiunilor ginecologice.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Ecografie vasculară

Este folosită pentru a măsura fluxul sangvin și presiunea sângelui la nivelul venelor și arterelor. Se utilizează pentru a diagnostica injurii arteriale și pentru a urmări aspectul vaselor de sânge în timpul tratamentului.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Ecografie abdominală

Cunoscută și sub numele de ultrasonografie abdominală, a devenit astăzi o explorare de rutină. Este o metodă de examinare imagistică a organelor abdominale (ficatul, splina, pancreasul, rinichii, colecistul sau vezica urinară).

Ce este ecografia Doppler și de ce este importantă?

Ecografia Doppler venoasă reprezintă o metodă imagistică de elecție în aprecierea sistemelor venos superficial și profund.

Cu ajutorul unui transductor special, sunt vizualizate venele safenă internă și externă, sistemul venos profund, este confirmată sau infirmată existența refluxului venos, adică a unei incompetențe de închidere a unei valve. Flebologii o numesc harta sistemului venos.

Această ecografie confirmă sau infirmă existența indicației chirurgicale în cazul bolii cronice venoase, detectează eventualele anomalii anatomice de implantare ale celor două vene importante ale sistemului venos superficial.

Medicii EXPERȚI SKINMED®

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 19000 de pacienți tratați în clinică
  • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
  • Peste 3500 pacienți noi anual
  • Peste 20000 tratamente anual

Acreditări

  • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
  • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
  • Centru de expertiză în Estetică și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

  • Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Ginecologie

Flebologie

Estetică ginecologică

Vase vizibile

Rejuvenare vaginală