Treci la conținutul principal
căutare

Laserul CO₂ FemiTight

Remodelarea, rejuvenarea și depigmentarea zonei intime

Estetica zonei intime și plăcerea sexuală pot fi menținute timp îndelungat grație laserului CO2 FemiTight.

Ce este laserul CO₂ FemiTight? 

Laserul CO₂ FemiTight emite undă laser sub forma unor pixeli de energie fini pentru rejuvenarea zonei vulvare sau pentru depigmentarea zonei vulvare, perineale (zona dintre vagin și anus), perianale, zonei inghinale și a feței interne a coapselor. 

Energia pixelată aplicată țesuturilor zonei genitale penetrează și îmbunătățește calitatea mucoasei sau pielii prin stimularea procesului de sinteză de colagen, elastină și prin creșterea vascularizației. Țesuturile tratate vor fi mai ferme, mai elastice, mai rezistente. 

Beneficiile laserului CO₂ FemiTight

Procesul de remodelare cu laser a zonei intime duce la îngustarea canalului vaginal și la creșterea tonusului peretului vaginal, având ca efect o creștere a satisfacției sexuale atât pentru pacientă, cât și pentru partenerul sexual al acesteia.
Pentru a ameliora disconfortul spontan din timpul contactului sexual, laserul crește elasticitatea și lubrifierea mucoasei genitale.
Prin creșterea calității mucoasei vaginale și stimularea proceselor imune locale, sunt studii care demonstrează ameliorarea semnificativă a sănătății în vaginite cronice și în infecțiile cu HPV.

Cum funcționează laserul CO₂ FemiTight?

Tratamentul se efectuează cu o probă laser cilindrică, mimând forma vaginului, care se introduce în vagin și transmite într-un mod sigur și eficient energia laser pixelată. Astfel începe tratamentul de remodelare al straturilor bazale ale mucoasei vaginale prin stimularea sintezei de colagen și elastină.

Emisiile laser fracționate pot penetra și stimula pielea pentru a obține o piele mai deschisă, mai tânără, mai fermă, mai estetică.

Tratamentul de depigmentare sau rejuvenare poate fi combinat în aceeași ședință și cu alte proceduri de estetică ginecologică: rejuvenare laser sau combinată (terapie cu plasmă proprie sau acid hialuronic) pentru zona vulvară, rejuvenarea vaginală, O-shot, augmentarea punctului G.

Înainte de efectuarea procedurii, se efectuează curățarea zonei cu soluție antiseptică, se aplică o cremă anestezică pentru 20-30 minute. Se efectuează procedura și se aplică o cremă cu antibiotic. Procedura nu este dureroasă dar se poate simți o senzație de înțepătură/arsură ușoară în timpul procedurii. Procedura nu necesită repaus la pat, pacienta se reîntoarce în aceeași zi la activitățile sale zilnice. Procedura durează 30-45 minute.

CE AFECȚIUNI POT FI TRATATE CU LASERUL CO₂ FEMITIGHT ?

În SKINMED®, utilizăm laserul CO₂ FemiTight pentru îmbunătățirea aspectului zonei genitale externe, corectând aspecte precum:
laxitatea labiilor mari
atrofia mucoasei
hiperpigmentarea zonei genitale și perigenitale

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru cele mai bune rezultate!

Întrebări frecvente

Cum se face tratamentul cu laser pentru albire (depigmentare) în zona genitală?

Înainte de efectuarea procedurii, este necesară consultația inițială cu medicul dermatolog. În cadrul acestei consultatii se face evaluarea zonei care se dorește a fi tratată, se identifică potențiale situații ce constituie contraindicații pentru procedură.

Pe baza consultației inițiale se stabilește planul de tratament – de obicei se efectuează 3-4 ședințe la interval de 4-6 săptămâni pentru rezultate optime.

Ce analize sunt necesare înaintea tratamentului?

Înainte de efecturea tratamentului este necesară o consultație ginecologică, cu efectuarea examenului Papanicolau și culturi de secreție vaginală.

Ce indicații postprocedură există?

După procedură, medicul recomandă anumite produse de îngrijire, fără contact sexual 3-5 zile, fără expunere la soare timp de 3 luni, fiind interzisă epilarea cu ceară.

Este dureroasă procedura?

Procedura nu este dureroasă, se utilizează anestezie locală și nu necesită întreruperea activităților zilnice, dar se recomandă evitarea contactului sexual pentru 5 zile.

Pacienta poate simți sensibilitate sau ușor disconfort 2-3 zile după procedură și nu este necesară niciun fel de medicație postintervenție.

Când apar rezultatele?

Rezultatele încep să apară după 4-6 săptămâni.