Treci la conținutul principal
căutare

HArmonyCa

- acid hialuronic și hidroxiapatita de calciu

Tratament injectabil hibrid cu dublu efect

HArmonyCa este un produs injectabil hibrid, numit și filler, care îmbunătățește calitatea pielii și contracarează semnele îmbătrânirii prin dublul efect de lifting instant și susținut.

Ce este HarmonyCa?

HArmonyCa este noul filler revoluționar dezvoltat de compania Allergan Aesthetics Italia, din grupul AbbVie. Acesta conţine două ingrediente active: hidroxiapatita de calciu (CaHa) şi acidul hialuronic (HA). Efectul de lifting imediat, dat de acidul hialuronic, este completat de un efect de lifting susţinut, oferit de producţia de colagen stimulată de hidroxiapatita de calciu.

Tratament ad-hoc capabil să atenueze semnele îmbătrânirii tenului într-un mod multidimensional, datorită celor două ingrediente active pe care le conține, HArmonyCa este prima opțiune atunci când ne dorim liftarea feței.

Odată cu lansarea HArmonyCa, Allergan Aesthetics își confirmă angajamentul concret de a consolida și conduce inovația în sectorul medicinei estetice prin această noutate absolută în categoria filler-urilor injectabile hibride. Scopul nostru este să sprijinim pacienții pentru ca aceștia să dobândească din ce în ce mai multă încredere în medicina estetică, ca ramură a medicinei și ca soluție la nevoile lor”, declara Jelena Petrovic, CEO și Director General al Allergan Aesthetics Italia.

SKINMED® este printre primele centre de dermatologie și estetică din România care valorifică acest nou tratament:

Știm bine că textura pielii se schimbă odată cu trecerea timpului, motiv pentru care este necesară o abordare multidimensională. În plus, laxitatea țesuturilor și pielea lăsată/căzută pot accentua necesitatea acestei abordări. Datorită acestui nou injectabil hibrid, care combină dubla acțiune a acidului hialuronic și a hidroxiapatitei de calciu, este garantat un efect de lifting imediat și prelungit, cu o îmbunătățire consecutivă a trăsăturilor feței. Combinația celor două substanțe într-o singură soluție este o nouă opțiune atât pentru pacienți, cât și pentru medicii specialiști cu experiență în domeniu.”, spune Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatoestetică în cadrul SKINMED®, Centrul de Excelență în Dermatologie București.

Beneficiile tratamentului injectabil HArmonyCa

efect de lifting al zonei injectate (cu o umplere ușoară)
efect de fermitate
îmbunătățire semnificativă a calității pielii în zona tratată
aspect natural al zonei injectate
siguranță completă
eficiență dovedită științific
terapie nedureroasă, minim invazivă
procedura durează doar 20 de minute
rezultate complete în 21 de zile
indicație de reinjectare la 6-9 luni

Cercetările indică faptul că HArmonyCa oferă un efect de lifting, din a doua săptămână după injectare, cu rezultate demonstrate în 86% din cele 85 de zone tratate.

92% dintre pacienţii trataţi cu HArmonyCa au raportat o îmbunătăţire în aspectul general al zonelor faciale tratate.

Rezultatele sondajului arată că majoritatea pacienţilor trataţi cu HArmonyCa au fost foarte satisfăcuți de tratament: scor mediu de 4,1 din 5, după 19 luni.

Cum funcționează HArmonyCa?

Particulele de acid hialuronic pătrund în profunzimea pielii, unde exercită o acţiune de umplere şi volumizare, pentru un efect de lifting imediat. În plus, particulele de hidroxiapatită de calciu stimulează producţia de colagen a organismului, astfel încât încep să se formeze noi fibre de colagen. Pe măsură ce gelul dispare treptat, o reţea fermă şi densă de colagen apare în locul acestuia, pentru un efect de lifting treptat şi de durată, asociat cu hidroxiapatita de calciu.

Ce afecțiuni pot fi tratate cu HArmonyCa?

HArmonyCa este opțiunea potrivită pentru femeile, dar și bărbații cu vârste cuprinse între 35 și 60 de ani, care doresc să trateze aspecte inestetice pentru recăpătarea ovalului perfect al feței și un aspect tânăr! Este recomandat pentru înlăturarea efectului de „față căzută”.

Tratamentul injectabil cu HArmonyCa este folosit în stratul dermic profund, pe zona laterală a feței, pentru un efect de conturare și de lifting. Nu poate fi injectat în zona din jurul ochilor, în buze sau în zona periorală.

Mai întâi, medicul va discuta despre îngrijorările dumneavoastră, va evalua dacă tratamentul cu HArmonyCa vi se potriveşte. Apoi vă va sugera zonele feţei care pot fi tratate cu acest injectabil hibrid. Ulterior, va administra injecţiile cu HArmonyCa în zonele care necesită tratament.

HArmonyCa are în compoziţie lidocaină, un anestezic care are rolul de a reduce disconfortul resimţit în timpul tratamentului.

După tratament se recomandă:

  • Să evitaţi exerciţiile fizice sau activităţile care implică intensitate ridicată, expunerea la soare, aparatele de bronzat sau condiţiile meteorologice extreme, timp de 24 de ore;
  • Să aplicaţi gheaţă sau comprese reci pe zonele tratate, timp de 24 de ore, întrucât majoritatea tratamentelor injectabile pot provoca roşeaţă, tumefiere şi iritaţie;
  • Să masaţi zonele tratate, dacă simţiţi mici noduli.

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru cele mai bune rezultate!

Întrebări frecvente

Ce este HArmonyCa?

HArmonyCa este un produs hibrid, ce conține acid hialuronic cross-linkat (dens) și molecule de hidroxiapatită de calciu.

Acidul hialuronic este o moleculă utilizată în injectările cutanate pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani, iar tehnologia Allergan, Vycross, oferă o eficiență deosebită, în perfectă armonie și biocompatibilitate cu pielea noastră.

Hidroxiapatita este utilizată de peste o decadă în tratamentele injectabile și este biocompatibilă, complet biodegradabilă în pielea noastră.

În plus, formula Allergan controlează integrarea în țesuturi cu un efect minim inflamator, fiind foarte bine tolerată de către pielea noastră

Cum funcționează HArmonyCa?

Fiind o moleculă hibridă, vom beneficia de efectele imediate ale acidului hialuronic, moleculă bine cunoscută, perfect biocompatibilă cu pielea noastră. Hidroxiapatita de calciu se integrează sub formă de rețea la nivelul dermului și stimulează sinteza de colagen și elastină, cu beneficiile unui lifting. Are efect de stimulare a țesutului de susținere al pielii dar și vascular, cu rol important în regenerarea cutanată.

Care sunt beneficiile HArmonyCa?

HArmonyCa aduce beneficii importante pielii noastre, precum:

– efect de lifting al zonei injectate (cu o umplere ușoară)

– efect de fermitate

– îmbunătățirea semnificativă a calității pielii în zona tratată

Ce zone putem trata?

Indicația de elecție pentru tratamentul injectabil cu HArmonyCa este zona laterală a feței pentru un efect de conturare și de lifting important. Injectarea se efectuează cu canula, sub anestezie locală cu cremă, durerea fiind minimă.

Ce implică tratamentul HArmonyCa pentru pacient?

Acest tratament extrem de eficient este efectuat în deplină siguranță pentru pacient și nu necesită pregătire anterioară. Este o terapie indicată de medicul specialist, pe baza nevoilor și a dorințelor pacientului, integrate în contextul clinic medical al acestuia. Post procedură, pacienții trebuie să evite efortul fizic intens, sauna, băile fierbinți, masajul facial sau orice altă intervenție la nivelul feței.

Cât durează efectele tratamentului?

Indicația de reinjectare este stabilită de către medicul specialist, acest tratament fiind integrat unui protocol complet. Cel mai adesea va fi necesară repetarea o dată pe an.

Există riscuri asociate injectării cu HArmonyCa?

Tehnica efectuată corect de personalul medical calificat este garantul siguranței pacientului. Astfel, reacțiile post procedură sunt minime și pot fi reprezentate de apariția unor mici echimoze complet reversibile în următoarele zile, precum și o senzație ușoară de sensibilitate, ce se remite spontan la câteva ore după procedură.