Treci la conținutul principal
căutare

Juvederm Volux

Tratamentul cu acid hialuronic pentru corectarea liniei mandibulare

Juvederm Volux este tratamentul injectabil inovator care reface forma si structura zonei inferioare a feței. Folosește tehnologia unică brevetată VYCROSS, dezvoltată de Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume.

Ce este Juvederm Volux?

Juvederm Volux este un filler pe bază de acid hialuronic, cu efect de redefinire a conturului mandibulei și bărbiei. Produsul corectează ridurile și hidratează pielea în profunzime, redându-i fermitatea și luminozitatea. Rezultatele sunt vizibile imediat și se pot menține pentru o perioadă de până la 12 luni.

Tratamentul conține 25 mg/ml acid hialuronic reticulat și 0,3% lidocaină. Acidul hialuronic se regăsește în mod natural în piele, având un rol important în hidratarea celulelor, prin absorbția de apă.

Beneficiile Juvederm Volux

Reface volumul pielii în zona mandibulei și a bărbiei
Îmbunătățește forma generală a feței
Hidratează pielea în profunzime, pentru mai multă elasticitate și un aspect natural
Este o procedură nechirugicală, minim invazivă
Oferă rezultate imediate, cu efect de durată

Cum funcționează Juvederm Volux?

Acidul hialuronic este injectat în zonele profunde ale pielii, unde exercită o acţiune de hidratare, umplere şi volumizare, pentru un efect de lifting imediat.

Conținutul de lidocaină din formula Juvederm contribuie la asigurarea confortului pacientului, prin anestezierea zonei injectate.

CE ASPECTE POT FI TRATATE CU JUVEDERM VOLUX?

Juvederm Volux este un tratament potrivit pentru pacienții care se confruntă cu o pierdere moderată până la severă a definiției maxilarului. Este folosit pentru redefinirea conturului zonei inferioare a feței, adresându-se atât femeilor, cât și bărbaților, după împlinirea vârstei de 21 ani.

Înainte de efectuarea procedurii este necesară o consultație medicală pentru a stabili dacă aceasta este potrivită pentru nevoile pacientului.

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru cele mai bune rezultate!

Întrebări frecvente

De ce este Juvederm Volux diferit de alte fillere?

Juvederm Volux conține cea mai mare concentrație de acid hialuronic dintre produsele Juvederm, pentru rezultate vizibile, care se mențin pe termen lung.

Cui nu i se adresează tratamentul?

Tratamentul nu se recomandă persoanelor cu hipersensibilitate la acidul hialuronic sau la lidocaină, femeilor însărcinate sau aflate în perioada de alăptare și persoanelor cu istoric de tulburări de coagulare.

Se evită, de asemenea, în cazul unei infecții active sau la mai puțin de o lună după o procedură laser de rejuvenare.

Există efecte secundare și reacții adverse?

Cele mai frecvente efecte secundare sunt reacțiile temporare, în zona supusă tratamentului: roșeață, decolorare sau mici echimoze, precum și senzație ușoară de sensibilitate sau mâncărime.

Rareori, poate apărea alergia la acidul hialuronic sau la lidocaină.