Treci la conținutul principal
căutare

Consultații dermatologice de specialitate

Pielea este cartea noastră de vizită. Ea trebuie să exprime sănătate și frumusețe!

Cui ne adresăm?

Toate persoanele care doresc să se asigure de sănătatea celui mai extins/întins și de preț organ al corpului – pielea – pot apela la echipa de experți SKINMED® pentru consultații dermatologice de specialitate. Cel mai adesea, pacienții vin cu afecțiuni/leziuni specifice, ce necesită diagnostic și tratament de specialitate corect condus. Cu toate acestea, medicina trebuie să funcționeze și în scop preventiv astfel încât, dacă sunteți preocupați de sănătate și vreți să vă asigurați că aveți o piele sănătoasă, îngrijită eficient, vă puteți baza pe noi.

În SKINMED®, puteți beneficia de consultații dermatologice de specialitate, realizate de  experți în:

favicon 09 - 23 - skinmed clinic

diagnosticul clinic și dermatoscopic al leziunilor pielii

favicon 09 - 23 - skinmed clinic

tratamente moderne și eficiente, având la dispoziție o serie de tehnologii laser, completate de prescripții cu tratamentele orale/locale specifice, conform ghidurilor internaționale, încorporând ultimele noutăți în terapia afecțiunilor dermatologice

favicon 09 - 23 - skinmed clinic

tratamente injectabile minim invazive cu scop terapeutic și estetic. Utilizăm produse de top, cu rezultate excepționale și lipsite de reacții adverse; echipa de medici este cea care evaluează cazul și propune tratamente combinate și personalizate pentru fiecare pacient. Pentru că fiecare dintre noi e unic, și tratamentele noastre trebuie să fie la fel

favicon 09 - 23 - skinmed clinic

diagnosticul precis al unor afecțiuni ce necesită examinare histopatologică cu prelevare de material biopsic

favicon 09 - 23 - skinmed clinic

monitorizarea și medicina preventivă a leziunilor nevice (alunițelor), precum și a întregii suprafețe cutanate cu Fotofinder, cea mai nouă și mai eficientă tehnologie de imagistică dermatologică

favicon 09 - 23 - skinmed clinic

tratamente laser moderne pentru marea majoritate a afecțiunilor dermatologice, lipsite de reacții adverse și cu eficiență dovedită științific

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Pentru că ne dorim ca pielea dumneavoastră să fie sănătoasă și frumoasă! Pentru noi frumusețea înseamnă sănătate! Experții SKINMED® sunt specializați în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pielii dumneavoastră, având la dispoziție cele mai eficiente tehnologii de diagnostic și tratament, pentru a obține cele mai bune rezultate în deplină siguranță pentru pacient. De asemenea, ne străduim să explicăm pacienților noștri importanța îngrijirii pielii lor și să le oferim cunoștințele și resursele necesare pentru a face acest lucru. În plus, întreaga echipă se angajează să îi ajute pe pacienții noștri să se simtă confortabil în timpul vizitei la clinică, fie că este vorba despre un examen de rutină sau despre o procedură mai complexă. Tratamentele noastre se desfășoară în deplină siguranță, respectând normele de sterilizare în vigoare, iar medicii au la dispoziție cele mai performante tehnologii laser, pentru a trata, fără riscuri și efecte adverse afecțiunile pielii. Ne mândrim cu abordarea noastră plină de compasiune și personalizată față de fiecare pacient și suntem onorați să putem fi alături de dumneavoastră, garantându-vă sănătatea și integritatea pielii!

Beneficiile consultațiilor dermatologice de specialitate în SKINMED®

Echipă de profesioniști, coordonată de Dr. Amalia Anghel
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

În ce constau consultațiile dermatologice de specialitate realizate în SKINMED®?

Consultul dermatologic este realizat de către un medic specializat în dermatologie, care evaluează starea pielii, identifică problemele și cauza lor. Apoi, oferă un plan de tratament și sfaturi despre cum să gestionați starea pielii. În funcție de tipul de afecțiune a pielii, medicul poate recomanda și medicamente, modificări ale stilului de viață sau alte tratamente conexe.

Medicii EXPERȚI SKINMED®

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 19.000 de pacienți tratați în clinică
  • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
  • Peste 3.500 pacienți noi anual
  • Peste 20.000 tratamente anual

Acreditări

  • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
  • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
  • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

  • Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte servicii care v-ar putea interesa

Estetică medicală

Centrul de Tratament pentru Acnee

Dermato-oncologie

Tratamente laser

Epilare
definitivă

Întrebări frecvente

Cât durează un consult dermatologic?

Durata unei consultații dermatologice variază în funcție de tipul de afecțiune a pielii care este evaluată. Cu toate acestea, consultațiile dermatologice de specialitate durează, de obicei, 20-30 de minute.

Ce tip de afecțiuni ale pielii pot fi tratate în timpul unui consult dermatologic?

Dermatologii sunt specializați în tratarea oricărei afecțiuni legate de piele, inclusiv acnee, eczeme, psoriazis, erupții cutanate, alunițe, cancere cutanate.

Care sunt etapele consultației dermatologice?

Medicul specialist preia pacientul preocupat de o afecțiune/leziune dermatologică specifică sau de sănătatea pielii în general. Pacientul este cel care prezintă motivul vizitei cu istoric asupra evoluției. Medicul efectuează examenul clinic dermatologic specific, dar și general, cu evaluarea dermatoscopică, și integrează informațiile furnizate de pacient. Pacientul trebuie să furnizeze informații corecte și exacte asupra istoricului medical personal și familial. Astfel, medicul vă pune un diagnostic corect, cel mai adesea clinic, însă sunt și situații în care este necesară coroborarea unor informații biologice, precum: analizele de sânge uzuale sau chiar examinarea histopatologică a unui fragment de țesut pentru un diagnostic 100% corect. La final, medicul elaborează planul de tratament și prescrie indicații pentru medicație orală și/sau locală, cu planificarea următoarei vizite pentru control sau tratament.