Treci la conținutul principal
căutare

Epilarea definitivă laser

În SKINMED®, experiența echipei și tehnologiile performante utilizate conferă un plus de siguranță procedurilor de epilare definitivă laser. Astfel, pielea dumneavoastră va fi nu doar fină, îngrijită și frumoasă, ci și sănătoasă.

Cui ne adresăm?

Prin serviciile de epilare definitivă, ne adresăm femeilor și bărbaților care doresc să elimine pilozitatea în exces.

Epilarea facială este utilizată pentru îndepărtarea pilozității la nivelul pomeților, buzei superioare sau a bărbiei (în cazul femeilor) și la nivelul bărbiei și al pavilionului urechii (în cazul bărbaților). Folosim tehnologie laser de ultimă oră, pentru ca tratamentul să fie sigur și blând. Laserul vizează în mod specific foliculii de păr, nu afectează pielea și oferă rezultate de lungă durată, care vă redau încrederea și mulțumirea.

Epilarea definitivă la nivelul corpului reprezintă, în cazul femeilor, o metodă de îngrijire a aspectului pielii, cu multiple beneficii: economie importantă de timp față de alte metode de epilare, dar și evitarea și tratarea unor problemele de sănătate a pielii, de exemplu foliculita.

În cazul bărbaților, epilarea definitivă cu laser, fără durere, este indicată atât sportivilor, cât și persoanelor care suferă de pilozitate în exces în zone nedorite (axile, gât, spate etc.), dar și celor care vor să elimine senzația de arsură întâlnită deseori după ras.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

În SKINMED®, atenția noastră se îndreaptă către sănătatea pielii. De aceea, am optat pentru o soluție de îndepărtare a părului sigură din punct de vedere medical, permanentă și rapidă: epilarea definitivă cu laser, utilizând tehnologii de înaltă performanță. Folosim cele mai performante lasere de epilare definitivă disponibile la acest moment, care funcționează în siguranță pentru toate tipurile de piele (inclusiv piele bronzată), în orice anotimp.

Beneficiile epilării definitive laser în SKINMED®

Echipă de profesioniști, coordonată de Dr. Amalia Anghel
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Argumente pentru a alege epilarea definitivă laser în SKINMED®

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Utilizăm tehnologie avansată, cu cele mai înalte performanțe ale momentului.
favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Implicarea echipei de experți SKINMED® oferă siguranță deplină din punct de vedere medical.
favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Procedurile sunt de durată redusă, confortabile, fără durere.
favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima ședință.
favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Eficiența este garantată pentru orice tip de păr și pentru orice fototip de piele (inclusiv pe pielea bronzată).
favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Se poate realiza în orice anotimp, inclusiv vara.

Care sunt tehnologiile laser utilizate pentru epilare definitivă în SKINMED®

Aparatele laser furnizează energie adânc în foliculii de păr, distrugându-i și împiedicând creșterea ulterioară.

Soprano Platinum

Soprano Platinum, tehnologie laser de vârf în epilarea definitivă, înglobează cele mai eficiente trei lungimi de undă și acționează asupra tuturor firelor de păr și a tipurilor de piele, inclusiv pielea bronzată, în deplină siguranță și cu disconfort minim.

Soprano Titanium

Soprano Titanium este laserul de ultimă generație, apreciat la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității. Tehnologia acestui laser permite tratamente rapide, fiind cel mai eficient laser disponibil la momentul actual. Durata exactă a unei sesiuni de tratament depinde de zona tratată și caracteristicile firului de păr.

EXPERȚI în epilarea laser

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

 • Peste 19.000 de pacienți tratați în clinică
 • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
 • Peste 3.500 pacienți noi anual
 • Peste 20.000 tratamente anual

Acreditări

 • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
 • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
 • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

 • Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Dermatologie clinică

Tratamente laser

Estetică medicală

Tratamente antirid

Vergeturi

Întrebări frecvente

Care sunt beneficiile îndepărtării părului nedorit cu tehnologia laser SOPRANO Titanium/Platinum?

 • Eliminarea firelor de păr în proporție de peste 95%
 • Poate fi utilizat pentru fiecare zonă a corpului și a feței
 • Datorită tehnologiei QUATRO și tehnologiei SHR putem lucra suprafețe mai mari în doar câteva minute
 • Tratamente nedureroase datorită sistemului de răcire continuă ICE Plus™ și sistemului SHR
 • Potrivit pentru toate tipurile de păr și piele
 • Tratament eficient pe toată durata anului, chiar și în cazul pielii bronzate
 • Funcționează perfect pentru toate etniile și vârstele
 • Rezultate impresionante atât pentru bărbați, cât și pentru femei

Ce este laserul? Ce tipuri de laser există?

Epilarea cu laser presupune procesul de îndepărtare a firelor de păr prin expunerea la pulsații de lumină laser care are drept țintă foliculul pilos. Acest lucru distruge ireversibil foliculii de păr într-un procent semnificativ. Mecanismul de acțiune este reprezentat de o lungime de undă specifică pentru melanină, pigmentul ce determină culoarea firelor de păr și a pielii, cu absorbție la nivelul bulbului (rădăcinii) firului de păr și distrugerea acestuia într-un procent semnificativ. Epilarea laser a început cu IPL, lungime de undă neselectivă cu absorbție limitată asupra folicului pilos, dar tratamentele laser au inovat acest tratament. Laserul diodă este cel mai utilizat, lungimile de undă ideale sunt Alexandrite 755 nm, Diodă 810 nm și YAG 1064 nm, cu absorbție la nivelul dermului și epidermului pentru distrugerea unui număr cât mai mare de foliculi piloși și protecția stratului superficial al epidermului.

Există vreo diferență între IPL și laser?

Laserul cu lumină intens pulsatilă (IPL) are drept cromofori țintă atât melanina, cât și hemoglobina, cu lungime de undă neselectivă 500-1000 nm și absorbție la nivelul foliculilor piloși dermici, dar și la nivelul epidermului, cu risc de apariție a efectelor adverse. Tratamentele laser sunt adaptate profundității foliculilor piloși pentru a distruge marea majoritate a acestora, iar absorbția la nivelul epidermului este limitată, iar riscul de reacții adverse este minim, putând fi lucrat și pentru tegumentul bronzat și pentru firele deschise la culoare.

Ce pacienți pot beneficia de acest tratament?

Oricine poate realiza acest tratament pentru îndepărtarea pilozității nedorite. Există și indicații medicale precum foliculita, asociată tehnicilor de epilare clasică, sau afecțiunilor medicale precum hipertricoza (prezența pilozitătii în exces) sau hirsutism (prezența pilozității de tip masculin pentru sexul feminin, în zone unde nu există în mod normal, precum părul facial).

Ce tipuri de piele sau fire de păr putem lucra?

Soprano este eficient pentru toate fototipurile cutanate (incluzând pielea bronzată/de culoare închisă) și toate tipurile de pilozitate (inclusiv părul subțire şi blond).

Când acționăm asupra foliculilor piloși? Fazele de creștere ale firului de păr

Creșterea firelor de păr este un proces ciclic, alternând fazele de repaus cu cele de activitate. La același moment de timp, firele de păr se află în stadii diferite de creștere.

Prima fază – faza anagenă – reprezintă o perioadă de creștere rapidă a firului de păr. În această perioadă, firul de păr se formează și migrează către exterior, până la formarea definitivă a acestuia. Pe durata fazei anagene, părul crește cu 1 cm pe lună. Cu cât durata acestei faze este mai mare, cu atât firul de păr va crește mai mult. Aproximativ 85-90% din firele de păr de pe scalp se află în faza anagenă la un moment dat.

A doua fază – faza catagenă – are o durată de 2 săptămâni, timp în care foliculul de păr se micșorează din cauza dezintegrării, iar papilele scad în dimensiuni. În timp ce firul de păr nu crește în această fază, lungimea firelor de păr terminale crește datorită foliculului care le împinge în sus.

Ultima fază este reprezentată de faza telogenă sau de repaus. Foliculul pilos rămâne în stare latentă timp de una până la patru luni. 10-15% dintre firele de păr de la nivelul scalpului se află în această fază de creștere la un moment de timp dat. Această fază are drept rezultat căderea normală a părului.

De câte ședințe avem nevoie pentru a îndepărta pilozitatea și care este periodicitatea ședințelor?

Tehnologia TRIO înglobată în aplicatorul SOPRANO garantează distrugerea unui procent de peste 95% dintre foliculii piloși, rezultat dovedit prin studii de histologie. Pentru zonele mari (cum sunt membrele inferioare sau brațele), se recomandă o periodicitate între ședințe de 6-8 săptămâni, iar pentru zonele mici (facial sau axilă), o perioadă de  4-6 săptămâni. În medie, se recomandă realizarea a 6-8 ședințe pe o zonă de tratament, cu întreținere la 6-12 luni.

Această procedură este definitivă?

Da, foliculii piloși sunt distruși ireversibil într-un procent de peste 95%, dar, de-a lungul anilor, foliculi piloși noi pot apărea și sunt necesare ședințe de întreținere la 6 luni-1 an.

Cât durează procedura?

Tehnologia QUATRO este patentată Alma Laser, fiind singurul laser cu un aplicator de 4 cm² ce micșorează considerabil timpul de lucru, în special pentru zonele mari, precum membrele inferioare. Dacă până acum aceasta procedură dura 60-90 minute, acum timpul este înjumătățit, iar pacienta trebuie să petreacă în cabinet 30-40 minute. Pentru zonele mici, timpul este între 10-20 minute. După optimizarea eficienței prin asocierea celor mai eficiente trei lungimi de undă acum a fost optimizat și timpul de lucru, reducându-se la jumătate.

Există risc de arsură asociat acestor proceduri?

Nu. Deoarece tehnologia de vârf Soprano Titanium/Platinum, Brevetul ICE Plus™ minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm, acolo unde țintim foliculii piloși. În același timp, capătul cu care lucrăm răcește suprafața pielii, previne arsurile superficiale și senzația de durere

Există risc de cancer cutanat, ce se întamplă cu alunitele? Ce alte riscuri există pentru pielea noastră?

Leziunile melanocitare trebuie vizualizate inițial cu dermatoscopul, urmând să fie acoperite pe durata tratamentului. Riscul de transformare al leziunilor se pune doar în momentul în care pielea tratată suferă arsuri posttratament. Efectele secundare sunt rare, printre acestea aflându-se eritemul, iritația sau modificările pigmentare, acestea fiind cele mai frecvente.