Treci la conținutul principal
căutare

Epilarea definitivă laser pentru femei

Pentru toate tipurile de piele, în orice anotimp

Pielea fină este apanajul feminității. Grație performanțelor tehnologiei laser, astăzi orice femeie poate spune NU, în siguranță, pilozității. Nu toate clinicile sau laserele sunt la fel: în SKINMED® vă bucurați de cele mai performante tratamente de epilare definitivă cu laser din lume.

Cui ne adresăm?

Tuturor femeilor preocupate de sănătatea și aspectul celui mai întins/mare organ al corpului – pielea. Dar ce femeie nu își dorește să fie frumoasă și seducătoare?! Iar o piele îngrijită și fără pilozitate ne face, categoric, mult mai feminine.

Epilarea definitivă cu laser vârf de lance în industria frumuseții este acum disponibilă în SKINMED® pentru toate fototipurile de piele, performanțele laserelor folosite aici fiind inegalabile.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Toate avem zone de păr nedorit și/sau afecțiuni ale pielii produse de acesta. Modalitățile prin care putem îndepărta părul sunt multiple, dar una singură este permanentă, rapidă și aprobată medical. Aceasta este îndepărtarea părului cu laser.

În SKINMED®, folosim cele mai performante lasere de epilare definitivă ale momentului. Singurele care funcționează în siguranță, fără durere, pentru toate tipurile de piele (inclusiv piele bronzată), în orice anotimp.

Beneficiile epilării laser în SKINMED®

Cea mai performantă tehnologie
Proceduri rapide, sigure și nedureroase
Rezultate uimitoare încă de la prima ședință
Eficiență garantată pentru orice tip de păr și pentru orice fototip de piele
Valabil în orice anotimp, inclusiv vara

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ce este epilarea definitivă cu laser?

Epilarea definitivă cu laser reprezintă cea mai eficientă şi mai sigură metodă de îndepărtare a părului nedorit. În SKINMED® găsiți cea mai performantă tehnologie a momentului la nivel mondial, înglobată în laserele Soprano de la Alma Laser.

Laserele Soprano – Platinum și Titanium – sunt ideale pentru femeile care-și doresc piele fină, catifelată, fără durere și într-un timp extrem de scurt. În plus, cu ajutorul acestora, puteți trata și/sau preveni și alte probleme ale pielii precum foliculita, acea afecţiune care se manifestă prin mici puncte roşii inestetice si uneori dureroase, centrate de firul de păr. Toate acestea în cel mai scurt timp posibil pentru un laser medical.

Cum se realizează îndepărtarea părului cu laser?

Mecanismul de acțiune este reprezentat de o asociere de lungimi de undă specifice pentru melanină, pigmentul care determină culoarea firelor de păr și a pielii, cu absorbție la nivelul bulbului (rădăcinii) firului de păr și distrugerea ireversibilă a acestuia într-un procent semnificativ. Mecanismele patentate Alma Laser încorporate, precum SHR (Super Hair Removal) și Ice Cooling (răcirea), măresc eficiența cu un profil de siguranță și confort crescut al pacientului.

Tehnologiile de epilare laser folosite în SKINMED®

Pentru noi, a lucra cu cele mai bune tehnologii este garanția că vom putem obține cele mai bune rezultate.  Noul Soprano Titanium/Platinum folosește tehnologia exclusivă 3D combinând cele mai eficiente lungimi de undă într-un singur aplicator, țintind simultan diferite structuri anatomice ale foliculului pilos, fiind astfel cel mai sigur și mai eficient tratament de epilare laser.

Soprano Platinum

Soprano Platinum, tehnologie laser de vârf în epilarea definitivă, înglobează cele mai eficiente trei lungimi de undă și acționează asupra tuturor firelor de păr și a tipurilor de piele, inclusiv pielea bronzată, în deplină siguranță și cu disconfort minim.

Soprano Titanium

Soprano Titanium este laserul de ultimă generație, apreciat la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității. Tehnologia acestui laser permite tratamente rapide, cu rezultate foarte bune. Durata exactă a unei sesiuni de tratament depinde de zona tratată și caracteristicile firului de păr.

EXPERȚI în epilarea laser

În SKINMED®, găsiți medici specialiști cu o vastă experiență, ce operează cu cele mai noi rezultate ale cercetării medicale privitoare la prevenție și tratament, utilizând aparatură medicală și produse de ultimă generație. Vă așteptăm să faceți cunoștință cu medicii noștri pentru un tratament personalizat necesităților dumneavoastră!

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

 • Peste 19.000 de pacienți tratați în clinică
 • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
 • Peste 3.500 pacienți noi anual
 • Peste 20.000 tratamente anual

Acreditări

 • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
 • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
 • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

 • Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Injectare acid hialuronic volumetrii faciale

Injectare toxină botulinică

Injectare facială Juvederm Volite

Injectare facială Juvederm Harmonica

Tratamente remodelare corporală cu Accent Prime

Întrebări frecvente

Care sunt beneficiile îndepărtării părului nedorit cu tehnologia laser SOPRANO Titanium/Platinum?

 • Eliminarea firelor de păr în proporție de peste 95%
 • Poate fi utilizat pentru fiecare zonă a corpului și a feței
 • Datorită tehnologiei QUATRO și tehnologiei SHR putem lucra suprafețe mai mari în doar câteva minute
 • Tratamente nedureroase datorită sistemului de răcire continuă ICE Plus™ și sistemului SHR
 • Potrivit pentru toate tipurile de păr și piele
 • Tratament eficient pe toată durata anului, chiar și în cazul pielii bronzate
 • Funcționează perfect pentru toate etniile și vârstele
 • Rezultate impresionante atât pentru bărbați, cât și pentru femei

Ce este laserul? Ce tipuri de laser există?

Epilarea cu laser presupune procesul de îndepărtare a firelor de păr prin expunerea la pulsații de lumină laser care are drept țintă foliculul pilos. Acest lucru distruge ireversibil foliculii de păr într-un procent semnificativ. Mecanismul de acțiune este reprezentat de o lungime de undă specifică pentru melanină, pigmentul ce determină culoarea firelor de păr și a pielii, cu absorbție la nivelul bulbului (rădăcinii) firului de păr și distrugerea acestuia într-un procent semnificativ. Epilarea laser a început cu IPL, lungime de undă neselectivă cu absorbție limitată asupra folicului pilos, dar tratamentele laser au inovat acest tratament. Laserul diodă este cel mai utilizat, lungimile de undă ideale sunt Alexandrite 755 nm, Diodă 810 nm și YAG 1064 nm, cu absorbție la nivelul dermului și epidermului pentru distrugerea unui număr cât mai mare de foliculi piloși și protecția stratului superficial al epidermului.

Există vreo diferență între IPL și laser?

Laserul cu lumină intens pulsatilă (IPL) are drept cromofori țintă atât melanina, cât și hemoglobina, cu lungime de undă neselectivă 500-1000 nm și absorbție la nivelul foliculilor piloși dermici, dar și la nivelul epidermului, cu risc de apariție a efectelor adverse. Tratamentele laser sunt adaptate profundității foliculilor piloși pentru a distruge marea majoritate a acestora, iar absorbția la nivelul epidermului este limitată, iar riscul de reacții adverse este minim, putând fi lucrat și pentru tegumentul bronzat și pentru firele deschise la culoare.

Ce pacienți pot beneficia de acest tratament?

Oricine poate realiza acest tratament pentru îndepărtarea pilozității nedorite. Există și indicații medicale precum foliculita, asociată tehnicilor de epilare clasică, sau afecțiunilor medicale precum hipertricoza (prezența pilozitătii în exces) sau hirsutism (prezența pilozității de tip masculin pentru sexul feminin, în zone unde nu există în mod normal, precum părul facial).

Ce tipuri de piele sau fire de păr putem lucra?

Soprano este eficient pentru toate fototipurile cutanate (incluzând pielea bronzată/de culoare închisă) și toate tipurile de pilozitate (inclusiv părul subțire şi blond).

Când acționăm asupra foliculilor piloși? Fazele de creștere ale firului de păr

Creșterea firelor de păr este un proces ciclic, alternând fazele de repaus cu cele de activitate. La același moment de timp, firele de păr se află în stadii diferite de creștere.

Prima fază – faza anagenă – reprezintă o perioadă de creștere rapidă a firului de păr. În această perioadă, firul de păr se formează și migrează către exterior, până la formarea definitivă a acestuia. Pe durata fazei anagene, părul crește cu 1 cm pe lună. Cu cât durata acestei faze este mai mare, cu atât firul de păr va crește mai mult. Aproximativ 85-90% din firele de păr de pe scalp se află în faza anagenă la un moment dat.

A doua fază – faza catagenă – are o durată de 2 săptămâni, timp în care foliculul de păr se micșorează din cauza dezintegrării, iar papilele scad în dimensiuni. În timp ce firul de păr nu crește în această fază, lungimea firelor de păr terminale crește datorită foliculului care le împinge în sus.

Ultima fază este reprezentată de faza telogenă sau de repaus. Foliculul pilos rămâne în stare latentă timp de una până la patru luni. 10-15% dintre firele de păr de la nivelul scalpului se află în această fază de creștere la un moment de timp dat. Această fază are drept rezultat căderea normală a părului.

De câte ședințe avem nevoie pentru a îndepărta pilozitatea și care este periodicitatea ședințelor?

Tehnologia TRIO înglobată în aplicatorul SOPRANO garantează distrugerea unui procent de peste 95% dintre foliculii piloși, rezultat dovedit prin studii de histologie. Pentru zonele mari (cum sunt membrele inferioare sau brațele), se recomandă o periodicitate între ședințe de 6-8 săptămâni, iar pentru zonele mici (facial sau axilă), o perioadă de  4-6 săptămâni. În medie, se recomandă realizarea a 6-8 ședințe pe o zonă de tratament, cu întreținere la 6-12 luni.

Această procedură este definitivă?

Da, foliculii piloși sunt distruși ireversibil într-un procent de peste 95%, dar, de-a lungul anilor, foliculi piloși noi pot apărea și sunt necesare ședințe de întreținere la 6 luni-1 an.

Cât durează procedura?

Tehnologia QUATRO este patentată Alma Laser, fiind singurul laser cu un aplicator de 4 cm² ce micșorează considerabil timpul de lucru, în special pentru zonele mari, precum membrele inferioare. Dacă până acum aceasta procedură dura 60-90 minute, acum timpul este înjumătățit, iar pacienta trebuie să petreacă în cabinet 30-40 minute. Pentru zonele mici, timpul este între 10-20 minute. După optimizarea eficienței prin asocierea celor mai eficiente trei lungimi de undă acum a fost optimizat și timpul de lucru, reducându-se la jumătate.

Există risc de arsură asociat acestor proceduri?

Nu. Deoarece tehnologia de vârf Soprano Titanium/Platinum, Brevetul ICE Plus™ minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm, acolo unde țintim foliculii piloși. În același timp, capătul cu care lucrăm răcește suprafața pielii, previne arsurile superficiale și senzația de durere

Există risc de cancer cutanat, ce se întamplă cu alunitele? Ce alte riscuri există pentru pielea noastră?

Leziunile melanocitare trebuie vizualizate inițial cu dermatoscopul, urmând să fie acoperite pe durata tratamentului. Riscul de transformare al leziunilor se pune doar în momentul în care pielea tratată suferă arsuri posttratament. Efectele secundare sunt rare, printre acestea aflându-se eritemul, iritația sau modificările pigmentare, acestea fiind cele mai frecvente.