Treci la conținutul principal
căutare

LIfting nechirurgical

cu acid hialuronic

Trăsături armonioase și aspect întinerit? Un succes marca SKINMED®!

Cui ne adresăm?

Mărirea pomeților și corectarea liniei mandibulare cu ajutorul acidului hialuronic sunt indicate persoanelor care își doresc proporții faciale restabilite sau optimizate, trăsături simetrice, precum și un efect de întinerire a feței.

De ce să alegeți experții SKINMED® în lifting nechirurgical?

În echipa noastră, găsiți medici specialiști, cu o vastă experiență în dermatologie, excelenți cunoscători ai tehnicilor de injectare și ai principiilor esteticii corporale. Experții noștri îmbină aparatura medicală și produsele de ultimă oră, pentru rezultate de care să fiți pe deplin mulțumiți.

Spre exemplu, pentru injectările cu acid hialuronic, am ales ce este mai bun pentru dumneavoastră, și anume gama Juvederm, ce facilitează o serie completă de terapii, atât pentru volumizare, cât și pentru alte probleme ale pielii (corectarea ridurilor, efecte de întinerire a pielii, volumizarea buzelor etc.).

În cazul sculpturii faciale, utilizăm produsele Juvederm Voluma și Juvederm Volux, dedicate acestui tip de procedură, pentru rezultatele naturale și de durată pe care le oferă.

Beneficiile liftingului nechirurgical în SKINMED®

Siguranță deplină
Eficiență dovedită științific
Aspect natural
Echipă de experți medicali, coordonați de dr. Amalia Anghel
Condiții de confort pentru pacient

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Cum se realizează liftingul nechirurgical (sculptura facială)?

Volumetria facială cu refacerea ovalului feței este o preocupare importantă în acest moment. Odată cu înaintarea în vârstă toate structurile, începând cu tegumentul și ajungând pană la regiunea osoasă a feței, au de suferit, fiind marcate de o descindere spre regiunea inferioară și crearea triunghiului inversat (cu baza in partea inferioară), conferind aspectul „lăsat” al feței.

Folosind terapiile cu acid hialuronic crosslinkat și/sau non crosslinkat putem contribui la refacerea aspectului facial în regiuni precum pomeți, zona zigomatică inferioară, zona mandibulară, menton.

La nivelul pomeților, se plasează acid hialuronic în zonele profunde, submuscular, periostal. Tipul de acid hialuronic utilizat pentru pomeți este Juvederm Voluma, un tip de acid hialuronic cu densitatea potrivită pentru aceste zone și care nu creează neuniformități sau alte probleme la nivelul pielii. Această procedură are un efect de lifting, conducând și la estomparea ridurilor nazogeniene. Pentru zona mandibulară, folosim Juvederm Volux sau Juvederm Voluma, în funcție de gradul de laxitate și nevoile fiecărui pacient.

Care sunt pașii acestei proceduri?

Medicul evaluează pacientul din punctul de vedere al particularităților anatomice, tipului de piele și rezultatului dorit.

Se aplică o cremă anestezică cu efect puternic de amorțire a zonei.

Injectarea acidului hialuronic se realizează cu ac sau cu canulă.

Medicii EXPERȚI în lifting nechirurgical

În SKINMED®, găsiți medici specialiști cu o vastă experiență, ce operează cu cele mai noi rezultate ale cercetării medicale privitoare la prevenție și tratament, utilizând aparatura medicală și produse de ultimă generație. Vă așteptăm să faceți cunoștință cu medicii noștri pentru un tratament personalizat necesităților dumneavoastră!

Acid hialuronic și profesionalism SKINMED®, pentru ca tinerețea să persiste până la adânci bătrâneți!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 10000 de pacienți tratați în clinică

Acreditări

  • Trainer acreditat național Allergan

Siguranță

  • Utilizăm doar produse originale Juvederm Allergan

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Injectare facială Juvederm Volite

Injectare facială Juvederm Harmonica

Injectare toxină botulinică

Întrebări frecvente

Cât durează efectele terapiei de volumizare a pomeților și de corectură a liniei mandibulare?

Remanența acestui produs este de până la 24 de luni, moment în care este necesară o nouă intervenție.

Ce riscuri prezintă această procedură?

Riscurile injectării cu acid hialuronic la nivelul pomeților și a liniei mandibulare sunt rare si minime: echimoze/hematoame.

Este dureroasă această procedură?

Durerea este minimă, ușor de suportat. Înainte de procedură, se aplică o cremă anestezică, iar produsele de injectare Juvederm conțin lidocaină, la rândul lor, pentru un plus de confort al procedurii.

Ce contraindicații are această procedură?

Printre contraindicații, amintim: neoplazii diverse, sarcină și alăptarea. De aceea, consultația este o etapă obligatorie, în care pacientul completează fișa medicală și semnează formularul de consimțământ.