Treci la conținutul principal
căutare

Întinerirea periorală

Întinerirea periorală ne poate ajuta să obținem un aspect mai plăcut și mai fresh, ne scapă de ridurile din jurul gurii și ne redă volumul pierdut odată cu înaintarea în vârstă, oferindu-ne mai multă încredere și stimă de sine.

Cui ne adresăm?

Vă deranjează ridurile verticale de la buza superioară? Ridurile verticale de la buza superioară sunt considerate deranjante mai ales de către femei. Acest aspect este agravat de fumat – cu cât sunteți mai implicați în acest obicei, zona periorală va avea de suferit. Modificări, în timp, se produc și la nivelul buzei inferioare, la colțurile gurii, unde adesea trasăm două șanțuri, uneori profunde, ce imprimă aspectul trist al feței. Această zonă este predispusă la semne de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine, ridurile și pierderea volumului, care pot da feței un aspect îmbătrânit sau obosit.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

În SKINMED®, experiența este cartea noastră de vizită, anii de lucru intens, tehnologiile de top și tehnicile de actualiate fiind garantul celor mai bune rezultate. Pentru noi, tratamentul zonei periorale poate implică o combinație de tratamente nechirurgicale, precum tratamentele injectabile cu acid hialuronic, procedurile minim invazive precum mezoterapia, terapia cu plasmă proprie, microneedeling sau combinații de tratamente cu radiofrecvență sau terapii laser precum Clearlift, sau lasere fracționate pentru cazurile mai complicate – CO₂ sau Hybrid. Fiecare pacient este unic, iar tratamentul sau combinațiile de tratamente pentru întinerirea periorală sunt individualizate.

Beneficiile tratamentelor de întinerire periorală în SKINMED®

Echipă de profesioniști, coordonată de Dr. Amalia Anghel
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Tratamente combinate pentru întinerirea periorală

Expertul injector SKINMED® stabilește planul de tratament în cadrul consultației inițiale.

Injectarea cu acid hialuronic este folosită pentru a repoziționa structurile anatomice ale feței. Deopotrivă, poate fi injectat Juvederm Volite pentru a stimula producția de colagen, ceea ce poate îmbunătăți și mai mult aspectul zonei periorale în timp.

Tratamentele cu laser pot ajuta la îmbunătățirea texturii și tonusului pielii prin stimularea producției de colagen și reducerea neregularităților de pigmentare. Laserul funcționează, de asemenea, pentru a reface suprafața pielii și pentru a îmbunătăți calitatea generală a pielii.

Care sunt pașii acestei proceduri?

Medicul evaluează pacientul din punctul de vedere al particularităților anatomice, tipului de piele și rezultatului dorit.

Se aplică o cremă anestezică cu efect puternic de amorțire a zonei. Majoritatea pacientelor consideră procedura suportabilă din punct de vedere al durerii.

Injectarea acidului hialuronic se realizează cu ac sau cu canulă. Canula este un ac cu vârf bont, ce nu înțeapă și nu traumatizează vasele de sânge și terminațiile nervoase, scăzând riscul de vânătăi și edem.

Cât durează rezultatele reîntineririi periorale?

Durata rezultatelor tratamentelor de întinerire periorală variază în funcție de tratamentele specifice utilizate, de anatomia individuală a pacientului și de alți factori. În general, rezultatele pot dura de la câteva luni la un an sau chiar mai mult.

Întinerirea periorală
este dureroasă?

Medicul, în echipă cu pacientul, alege cele mai indicate și ușor de tolerat combinații de tratament. Majoritatea pacienților experimentează un disconfort minim în timpul procedurilor de întinerire periorală, atunci când alegem procedurile minim invazive precum mezoterapia, terapia cu plasmă proprie, sau laserele fracționate.  Unii pacienți pot prezenta disconfort ușor sau vânătăi sau umflături temporare, dar aceste reacții adverse dispar de obicei rapid. Laserele non-ablative nu prezintă recuperare ulterioară.

Cu ce alte tratamente se poate combina terapia cu acid hialuronic?

În funcție de cerințele pielii dumneavoastră, la recomandarea medicului, efectele acidului hialuronic pot fi potențate prin realizarea altor tratamente. Printre acestea, amintim:

Mezoterapie

Vezi detalii

Mezoterapia presupune introducerea, prin microinjecții, a unui cocktail de substanțe, stabilit de medicul specialist, în funcție de nevoile şi situația pacientului. Acesta conține vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, oligoelemente etc. De asemenea, poate fi adaptat pentru a corecta hiperpigmentarea zonei de pleoapă inferioară. Mezoterapia se asociază, pentru efecte pe termen lung, infiltrării de plasmă îmbogățită trombocitar (P.R.P., plasmolifting) pe zona afectată. Aceasta va duce la regenerarea țesutului cutanat, afectat în timp de slaba oxigenare.

Microneedling

Vezi detalii

Microneedling-ul reprezintă un tratament ce creează o injurie superficială, rapid reversibilă, ce declanșează la nivelul pielii un răspuns de vindecare cu stimularea sintezei de colagen și elastină. De asemenea, se vor crea multiple canale permeabile pentru substanțele active cu rol depigmentant aplicate pe piele în timpul procedurii.

Terapia cu plasmă proprie

Vezi detalii

Terapia cu Plasmă Proprie îmbogățită cu Trombocite este un tratament injectabil ce are la bază sângele pacientului. Aceasta stimulează secreția de colagen, regenerează țesutul cutanat, ajutând la rejuvenarea celulelor. De asemenea, sunt eliberați hormoni de creștere în țesut, ce amplifică procesul de vindecare și regenerare.

ClearLift

Vezi detalii

ClearLift este un tratament laser ce se bazează pe unde de șoc transmise direct în profunzime, în epidermul profund și derm, în funcție de efectele pe care le vizăm. ClearLift stimulează procesele noastre proprii de sinteză activă. Are o mare versatilitate, corectând o serie de tulburări la nivel epidermic sau dermic precum cicatrici, modificări de textură, pori dilatați.

Oxygeneo Balance

Vezi detalii

Oxygeneo Balance, procedură noninvazivă ce combină microdermabraziunea umedă și ultrasunetele într-un tratament inovator.

Mod de acțiune:

 • capsula specială exfoliază, eliminând celulele moarte de la suprafața pielii.
 • serumul special infuzează substanțe nutritive și seboreglatoare.
 • bulele de CO₂ oxigenează pielea, crescând fluxul capilar.
 • ultrasunetele permeabilizează pielea pentru livrarea eficientă a substanțelor din serum.

În SKINMED®, găsiți medici specialiști cu o vastă experiență, ce operează cu cele mai noi rezultate ale cercetării medicale privitoare la prevenție și tratament, utilizând aparatură medicală și produse de ultimă generație. Vă așteptăm să faceți cunoștință cu medicii noștri pentru un tratament personalizat necesităților dumneavoastră!

Medici EXPERȚI în tratamente de rejuvenare periorală

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

 • Peste 19000 de pacienți tratați în clinică
 • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
 • Peste 3500 pacienți noi anual
 • Peste 20000 tratamente anual

Acreditări

 • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
 • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
 • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Consultație estetică de specialitate

Consultație ginecologică

Consultație ozonoterapie

Rejuvenare corporală

Întrebări frecvente

Ce este întinerirea periorală?

Întinerirea periorală este o procedură medicală care implică o combinație de tratamente nechirurgicale pentru a îmbunătăți aspectul zonei din jurul gurii. Această zonă este predispusă la semne de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine, ridurile și pierderea volumului, ce pot da feței un aspect îmbătrânit sau obosit.

Ce tratamente sunt incluse în întinerirea periorală?

Întinerirea periorală poate implica o combinație de tratamente injectabile cu acid hialuronic precum Juvederm Voluma sau Juvederm Volift pentru a reface pierderile de volum și corectarea ridurilor vizibile. Vom adresa în combinații calitatea tegumentului și sinteza de colagen cu tratamente minim invazive precum injectarea Juvederm Volite, mezoterapie, terapia cu plasmă proprie, microneedeling. Extrem de valoroase sunt tratamentele laser de rejuvenare pe care experții SKINMED® le includ în protocoale de tratament – Clearlift, laserele fracționate CO₂, Hybrid sau radiofrecvența. Aceste tratamente lucrează împreună pentru a aborda diferite preocupări și pentru a obține un aspect mai tânăr și mai revigorat.

Cine este un candidat bun pentru întinerirea periorală?

Candidații pentru întinerirea periorală sunt cei care doresc să corecteze aspectul zonei periorale și să amelioreze aspecte cum ar fi liniile fine, ridurile și pierderea volumului. Este important să aveți așteptări realiste și să aveți o stare generală de sănătate bună.

Cât durează întinerirea periorală?

Durata întineririi periorale depinde de statusul local, evaluarea medicului specialist și de tratamentele specifice utilizate. Dacă alegem rejuvenarea locală cu acid hialuronic Juvederm Volift, injectarea este unică și are rezultate menținute până la 9 luni. Dacă includem în planul de tratament și laserul de rejuvenare Cleralift, putem prelungi durata tratamentului până la 4 luni. Ședința de tratament durează 30-45 minute.

Cât timp durează pentru a vedea rezultatele de la întinerirea periorală?

Rezultatele tratamentelor de întinerire periorală pot fi observate imediat după procedură, dar poate dura câteva zile până la o săptămână pentru ca orice edem sau vânătaie să dispară. Rezultatele complete ale tratamentelor se vor dezvolta pe parcursul mai multor săptămâni, pe măsură ce organismul răspunde la tratamente.

Există riscuri asociate cu întinerirea periorală?

Ca orice procedură de estetică medicală, există riscuri asociate cu întinerirea periorală. Acestea sunt vânătăile, umflăturile sau reacțiile adverse la tratamentele utilizate. Cu toate acestea, aceste riscuri sunt, în general, rare și complet reversibile rapid.

Cât durează rezultatele reîntineririi periorale?

Durata rezultatelor tratamentelor de întinerire periorală variază în funcție de tratamentele specifice utilizate, de anatomia individuală a pacientului și de alți factori. În general, rezultatele pot dura de la câteva luni la un an sau chiar mai mult.