Treci la conținutul principal
căutare

Rejuvenarea laser

Tratamente de întinerire cu laser

Oamenii și-au dorit dintotdeauna tinerețe fără bătrânețe. Astăzi, cu ajutorul tratamentelor de întinerire cu laser, acest vis poate deveni realitate!

Cui ne adresăm?

Vă doriți un aspect tânăr și lipsit de afecțiuni? Fie că acesta este un deziderat urmărit preventiv și aveți peste 20 ani sau vă doriți să corectați o serie de probleme deja apărute, precum riduri, linii fine, pete solare, laxitate, cicatrici, tratamentele laser sunt o soluție potrivită, uneori integrate în cadrul unor protocoale de tratament care să vizeze complex toate problemele. Tratamentele de întinerire cu laser sunt o modalitate extrem de eficientă de a întineri pielea și de a reda aspectul tineresc.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Pentru că noi, în SKINMED®, suntem experții pielii sănătoase. Întotdeauna un aspect sănătos este și frumos. Iar frumusețea, pentru noi, îmbracă principiile naturaleții și sănătății. Astfel, am înglobat, cele mai noi tehnologii laser, cu rezultate excepționale asupra pielii, fără recuperare importantă și în completă siguranță. Am înțeles cum funcționează mecanismele noastre fiziologice de îmbătrânire, cronologică sau prematură indusă de factorii externi. Îmbătrânirea prematură a pielii apare că urmare a unui cumul de factori precum expunerea la soare, stresul, anumite afecțiuni ce lasă în urmă semne reziduale neplăcute precum acneea. Nu doar tegumentul feței este afectat, ci și zone precum gâtul, decolteul sau mâinile.

Pentru noi, rejuvenarea laser este o soluție de real succes atunci când vorbim despre toate aceste probleme ale tenului, având la dispoziție diferite metode de tratament, în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

Beneficiile tratamentelor de rejuvenare laser în SKINMED®

Echipă de profesioniști, coordonată de Dr. Amalia Anghel
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

procedură rapidă

tehnologie laser de ultimă generație

uneori este necesară perioadă de recuperare

SPF 50 post-procedură

edem, eritem post-procedură

Cum funcționează tratamentele de întinerire cu laser?

Tratamentul funcționează prin utilizarea energiei laser țintite pentru a stimula producția de colagen și elastină, cele două componente principale ale pielii sănătoase și tinere. Rezultatul este un ten mai fin, mai uniform, cu textură și ton îmbunătățite. De asemenea, aceste tratamente induc regenerarea activă a celulelor pielii noastre, keratonocitele, celulele majoritare, iar pielea capătă un aspect tânăr și lipsit de afecțiuni.

Există mai multe tipuri de tratamente de întinerire cu laser. Spre exemplu, laserele ablative îndepărtează straturile superioare ale pielii, vizând ridurile și cicatricile mai profunde, în timp ce laserele non-ablative funcționează prin încălzirea straturilor subiacente ale pielii, pentru a stimula creșterea colagenului, fără a deteriora suprafața pielii.

Tratamentul este relativ rapid și nedureros, majoritatea procedurilor durând mai puțin de o oră. Deși poate apărea o ușoară roșeață sau umflare imediat după tratament, de cele mai multe ori nu este necesar timp de recuperare.

Care sunt tratamentele de rejuvenare (întinerire) cu laser disponibile în  SKINMED®?

Laser ClearLift

Vezi detalii

Laserul ClearLift  funcționează cu ajutorul undelor de șoc foto-acustic, acționând direct în țesutul cutanat, acolo unde este nevoie. În funcție de necesitățile tegumentului, medicul dermatolog va alege profunzimea potrivită pentru a asigura rezultate optime. Procesele de sinteză și regenerare proprii organismului vor fi astfel activate, cu producere de colagen, fără ca epidermul, stratul superficial al pielii, să fie afectat.

Zone tratate cu laserul ClearLift: față, gât, decolteu, mâini, zona din jurul ochilor.

Afecțiuni ameliorate: linii fine, riduri superficiale, pete pigmentare (fotoîmbătrânire sau melasmă), cicatrici, pori dilatați, laxitatea tegumentului, hiperpigmentarea zonei periorbitale

Număr de ședințe necesare: 4-6, spațiate la 1 lună. Sunt utile ședințe de întreținere (1 ședință/  6 luni)

Laser CO₂ fracționat

Vezi detalii

Atunci când tegumentul suferă modificări semnificative ca urmare a procesului de îmbătrânire, a expunerii excesive la radiațiile ultraviolete, sau prezintă cicatrici atrofice importante, rejuvenarea cu laser CO₂ fracționat este de elecție.

Laserul CO₂ creează microinjurii sub formă de „coloane” perpendiculare pe straturile pielii, având drept efect regenerarea tegumentului prin sinteză de colagen și elastină și umplerea zonelor deficitare, fără exces de pigment.

Afecțiuni ameliorate: riduri adânci, cicatrici atrofice (vechi), al căror aspect este îmbunătățit. Șterge petele pigmentare și imperfecțiunile, iar pielea capătă un aspect mai tânăr, mai ferm, mai luminos.

Număr de ședințe necesare: 2-4 (în funcție de necesitățile fiecărui pacient), spațiate la 1 lună.

Cum decurge procedura: Procedura se realizează cu anestezie locală. Post-procedură, tegumentul prezintă eritem timp de câteva zile (5-7), alături de scuame punctiforme, ce se vor detașa progresiv pentru a lăsa la vedere o piele mai fermă, mai uniformă, vizibil întinerită.

Radiofrecvența – Pixel RF

Vezi detalii

Radiofrecvența – Pixel RF este o procedură minim invazivă, cu beneficii similare terapiei laser CO₂. Pixel RF creează coloane microablative în epiderm, înconjurate de regiuni mai adânci de țesut denaturat termic. Acest efect termic înseamnă acțiune mai adâncă în derm, pentru regenerare, sinteza colagenului și remodelarea pielii.

Afecțiuni ameliorate: cicatrici, riduri profunde. Îmbunătățește textura pielii și micșorează porii.

Mix de proceduri pentru rezultate semnificative: Combinarea Pixel RF cu un laser fracțional ablativ poate avea un efect sinergic pentru pacientul ce își dorește o rejuvenare importantă. Folosirea imediată după Pixel RF a ultrasunetului ajută la livrarea anumitor substanțe active direct în derm, îmbunătățind efectul acestora.

Medici EXPERȚI în tratamentele de rejuvenare laser

În SKINMED®, găsiți medici specialiști cu o vastă experiență, ce operează cu cele mai noi rezultate ale cercetării medicale privitoare la prevenție și tratament, utilizând aparatură medicală și produse de ultimă generație. Vă așteptăm să faceți cunoștință cu medicii noștri pentru un tratament personalizat necesităților dumneavoastră!

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 19.000 de pacienți tratați în clinică
  • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
  • Peste 3.500 pacienți noi anual
  • Peste 20.000 tratamente anual

Acreditări

  • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
  • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
  • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

  • Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Consultații estetice de specialitate

Consultații ginecologice

Consultații ozonoterapie

Întrebări frecvente

Ce este tratamentul de rejuvenare cu laser?

Tratamentul de întinerire cu laser este o procedură medicală neinvazivă ce utilizează o tehnologie laser specială, pentru a îmbunătăți aspectul pielii dumneavoastră. Sunt vizate afecțiuni specifice ale pielii, cum ar fi cicatricile de acnee, modificarile solare, liniile fine, ridurile și nuanța neuniformă a pielii.

Cum funcționeazã?

Lumina laser pătrunde în piele și vizează țesutul deteriorat. Căldura generată de laser determină apoi descompunerea țesutului și semnalează organismului să producă mai mult colagen care, la rândul său, ajută la promovarea vindecării, reparării și întineririi pielii. De asemenea, induce reînnoirea celulară, a keratinocitelor și melanocitelor, astfel încât pielea va avea un aspect tânăr și lipsit de afecțiuni.

La ce vă puteți aștepta în timpul tratamentului?

Este posibil să simțiți un ușor disconfort sau o senzație de căldură pe măsură ce laserul vă pătrunde în piele. În funcție de zona tratată, procedura durează, de obicei, de la câteva minute la o oră. Pentru laserele non-ablative, nu există timp de recuperare. Laserele ablative au un timp de recuperare de 5-7 zile, în care pielea se înroșește și se exfoliază.

Este un tratament sigur?

Tratamentul de întinerire cu laser este în general considerat sigur atunci când este efectuat de un medic specialist. Cu toate acestea, ca și în cazul oricărei proceduri medicale, există întotdeauna posibilitatea apariției reacțiilor adverse, cum ar fi roșeața, edemul și mâncărimea zonei tratate. Aceste efecte sunt, de obicei, temporare și dispar în câteva ore sau maximum o zi de la procedură. Tehnologiile laser sunt utilizate de mai bine de jumătate de secol, ceea ce contribuie și mai mult la deplina siguranță a procedurilor.

Când sunt vizibile rezultatele?

Majoritatea oamenilor experimentează îmbunătățiri vizibile după prima ședință de tratament. Cu toate acestea, pot fi necesare mai multe sesiuni de tratament pentru a obține rezultatele dorite, în funcție de severitatea stării pielii și de răspunsul dumneavoastră individual la tratament.

Este necesar un timp de recuperare?

În mod obișnuit, nu există timp de nefuncționare semnificativ după un tratament de întinerire cu laser non-ablativ. Cu toate acestea, este posibil să aveți o ușoară roșeață sau edeme (umflare) timp de câteva zile după tratament, ce pot fi ușor acoperite cu machiaj. De asemenea, este important să evitați lumina directă a soarelui și să utilizați protecție solară cu un SPF 50 când sunteți în aer liber.

În cazul tratamentelor cu laser ablativ, sunt adresate probleme complexe ale pielii dvs., de ex. riduri profunde, cicatrici sau leziuni pigmentare. Ca urmare a procedurii, pielea se înroșește și se exfoliază pentru următoarele 5-7 zile. Indicația este de tratament local epitelizant și SPF 50 utilizat cu regularitate, la fiecare trei ore.