Treci la conținutul principal
căutare

Alma Accent Prime

Tehnologie ultra-avansată pentru tratamente faciale și corporale

Alma Accent Prime este cea mai nouă tehnologie folosită pentru efectuarea tratamentelor faciale și corporale. Platforma este produsă de Alma Lasers, lider mondial în domeniul dispozitivelor medicale de ultimă generație.

Ce este Alma Accent Prime?

Alma Accent Prime este platforma non-invazivă de remodelare corporală care înlătură grăsimea nedorită și tonifică pielea simultan, în aceeași ședință. Un tratament complet oferă rezultate comparabile cu intruzivele lipoaspirații/liposucții, adică minus 10 cm în circumferință.

Beneficiile Alma Accent Prime

Tratamente faciale și corporale rapide, sigure și eficiente
Acțiune personalizată în funcție de zona tratată, necesitățile și particularitățile fiecărui pacient
Rezultate vizibile încă de la prima ședință
Terapie non-invazivă, care nu necesită timp de recuperare

Cum funcționează Alma Accent Prime?

Alma Accent Prime oferă rezultate uimitoare prin combinarea a două tehnologii: ultrasunete (US) și radiofrecvență (RF).

favicon white - skinmed clinic
Tehnologia cu ultrasunete patentată (US) folosește unde longitudinale și transversale, într-o așa-numită “undă de forfecare”, care permite acțiunea selectivă asupra celulelor adipoase, lăsând țesutul înconjurător nevătămat. Vibrațiile undei de forfecare perturbă membranele celulelor adipoase, ducând la descompunerea lor treptată și eliberarea grăsimii stocate. Celulele adipoase deteriorate sunt, apoi, eliminate din organism prin sistemul limfatic.
favicon white - skinmed clinic
Tehnologia Alma Unipolar (RF) permite încălzirea focalizată, sigură și profundă a țesuturilor aflate la diferite adâncimi ale pielii. Controlul variabil al adâncimii oferă medicilor specialiști flexibilitatea și precizia de a trata zona țintă, pentru rezultate optime. Acest mecanism determină contracția fibrelor existente de colagen și stimulează, în același timp, formarea de noi fibre.
favicon white - skinmed clinic
Aplicatorul Ultra Speed combină tehnologia ultrasunetelor cu o placă aplicatoare de mari dimensiuni, pentru a oferi tratamente rapide.

Emite unde ghidate prin profiluri concentrice, pentru încălzirea țesutului țintă. Energia ultrasunetelor este distribuită omogen pe toată zona de tratament, perturbând în mod eficient celulele grase încăpățânate. Timpul de tratament este, astfel, redus semnificativ, permițând tratarea unei zone precum abdomenul în doar 20 de minute.

favicon white - skinmed clinic
Aplicatorul Uni Body combină energia tehnologiei RF Unipolar cu un accesoriu rotativ de masaj, pentru a asigura încălzirea țintită, optimă și îmbunătățirea circulației la nivel dermic profund.

Ce afecțiuni pot fi tratate cu Alma Accent Prime?

În SKINMED®, utilizăm tehnologia Alma Accent Prime pentru tratamente faciale și corporale personalizate:
Resurfacing
Laxitate cutanată
Grăsime acumulată în exces
Celulită

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru cele mai bune rezultate!

Întrebări frecvente

Ce este Alma Accent Prime?

Alma Accent Prime, platforma companiei Alma Lasers, lider mondial în producerea dispozitivelor medicale de ultimă generație, reprezintă cea mai nouă tehnologie pentru efectuarea tratamentelor corporale și faciale disponibilă la momentul actual. Folosind puterea combinată a două tehnologii, ultrasunete și radiofrecvență, oferă tratamente personalizate pentru conturarea feței și a corpului, reducerea celulitei, refacerea fermității și întinerirea pielii.  Rezultate obținute sunt vizibile, fiabile și de durată.

Cum funcționează?

Platforma folosește puterea tehnologiilor combinate RF și US. Tehnologia brevetată Alma Unipolar permite încălzirea focalizată, sigură și profundă a țesuturilor la diferite adâncimi ale pielii. Acest mecanism determină contracția fibrelor existente de colagen și stimulează, în același timp, formarea de noi fibre. Frecvența crescută a RF permite încălzirea profundă și omogenă a zonei tratate, pentru rezultate uniforme. În plus, tehnologia US utilizează o combinație de unde longitudinale și transversale care permite țintirea selectivă a celulelor adipoase, lăsând țesutul înconjurător neafectat.

Ce zone pot fi tratate cu Alma Accent Prime?

Cel mai frecvent, pacienții aleg să trateze zona coapselor, a feselor și a abdomenului, însă tratamentul poate fi utilizat și la nivel facial, în zona submentonieră (gușa) sau la nivelul gâtului și al brațelor.

Care sunt rezultatele tratamentului cu Alma Accent Prime?

Încă de la prima ședință, pielea devine mai fermă, mai tânără, aspectul de coajă de portocală se diminuează vizibil, iar pielea devine mai netedă, cu o textură îmbunătățită. În funcție de zona tratată, la încheierea unei serii de tratament, circumferința se va diminua cu 1,5 – 10 cm.

După cât timp sunt vizibile rezultatele?

În unele cazuri, rezultatele se observă încă de la prima ședință de tratament. Cel mai frecvent, pacienții observă îmbunătățiri progresive, începând cu a doua ședință. Nivelul optim este atins la încheierea unei serii complete de tratament.

Câte ședințe sunt necesare pentru a obține rezultate?

În general, pentru obținerea unor rezultate de lungă durată, este necesară o serie de minimum 6 ședințe de tratament, efectuate la distanță de o săptămână.

Procedura este dureroasă?

Tratamentul este confortabil datorită încălziri treptate și a sistemului de răcire integrat. Pacientul nu simte durere în timpul procedurii.

Cât este perioada de recuperare?

Nu este necesară o perioadă de recuperare. Pacienții își pot relua activitățile normale imediat după tratament.

Există efecte secundare?

Alma Accent Prime este sigur și eficient, fără efecte secundare. Puteți reveni la activitățile normale imediat după tratament.

Tratamentele cu Alma Accent Prime sunt sigure?

Tratamentele cu Alma Accent Prime sunt sigure și eficiente pentru toate tipurile de piele (I-VI), precum și pentru zonele cu piele subțire și delicată cum sunt fața, gâtul și decolteul.