Treci la conținutul principal
căutare

Alma Lasers Soprano

Tehnologie laser de ultimă generație pentru epilare definitivă

Echipamentele Alma Soprano se bazează pe cele mai noi aplicații din domeniul tehnologiei laser. Alma Soprano Ice Platinum și Alma Soprano Titanium fac parte din portofoliul Alma Lasers, liderul furnizorilor de tehnologii laser în lume.

Ce este tehnologia laser Alma Lasers Soprano?

Alma Soprano este tehnologia laser de ultimă generație, folosită în cadrul SKINMED® pentru epilarea definitivă la nivelul feței și al corpului, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Alma Lasers Soprano Ice Platinum

Înglobează cele mai eficiente trei lungimi de undă laser și acționează asupra tuturor tipurilor de fire de păr și de piele, inclusiv pielea bronzată, în deplină siguranță și cu disconfort minim.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Alma Lasers Soprano Titanium

Este laserul cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității disponibil la momentul actual. Tehnologia acestuia permite tratamente rapide, durata exactă a unei sesiuni de tratament depinzând de zona tratată și de caracteristicile firului de păr.

Beneficiile tehnologiei laser Alma Lasers Soprano

Eliminarea firelor de păr în proporție de peste 95%
Utilizare sigură pentru toate zonele corpului și ale feței
Potrivit pentru toate tipurile de păr și piele
Tratamente nedureroase datorită sistemului de răcire continuă ICE Plus™ și sistemului SHR
Suprafețe mari tratate rapid, în doar câteva minute
Tratament eficient pe toată durata anului, chiar și în cazul pielii bronzate
Funcționează perfect pentru toate etniile și vârstele
Rezultate impresionante atât pentru bărbați, cât și pentru femei

Cum funcționează tehnologia laser Alma Lasers Soprano?

Aparatele laser Alma Lasers Soprano direcționează energia adânc, în foliculii de păr, distrugându-i și împiedicând creșterea ulterioară.

Tehnologia 3D combină beneficiile a 3 tipuri de lungimi de undă laser, care penetrează simultan la diferite adâncimi ale pielii, țintind structura anatomică a foliculului de păr.

Tehnologia SHR™ emite impulsuri de energie repetitive si selective, de înaltă frecvență,  utilizând o metodă unică de încălzire graduală, care previne agresiunea asupra țesuturilor înconjurătoare. Rezultatul este un tratament rapid, sigur și nedureros pentru toate tipurile de piele.

Tehnologia ICE Plus™ răcește continuu pielea, pentru o experiență confortabilă, nedureroasă.

Cum poate fi folosită tehnologia laser Alma Lasers Soprano?

Alma Lasers Soprano se adresează femeilor care-și doresc epilarea corporală definitivă, fără durere, într-un timp extrem de scurt, pentru o piele mereu fină și catifelată.

De asemenea,poate fi folosit de orice pacient care suferă de pilozitate în exces în zone nedorite: la nivelul pomeților, buzei superioare sau a bărbiei, în cazul femeilor, la nivelul bărbiei sau al pavilionului urechii, în cazul bărbaților.

Folosirea laserelor Alma Lasers Soprano poate trata și/sau preveni și alte probleme ale pielii, precum foliculita, acea afecțiune care se manifestă prin mici puncte roșii inestetice și uneori dureroase, centrate pe firul de păr.

Epilarea definitivă laser pentru femei
Epilarea definitivă cu laser pentru bărbați

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru cele mai bune rezultate!

Întrebări frecvente

Care sunt beneficiile îndepărtării părului nedorit cu tehnologia Alma Lasers Soprano?

Tehnologia de ultimă generație folosită de Alma Lasers Soprano permite eliminarea firelor de păr în proporție de peste 95%. Tratamentele sunt sigure pentru toate zonele corpului și ale feței, fiind potrivite pentru toate tipurile de piele și fir de păr. Ședințele de tratament sunt rapide și nedureroase, oferind rezultate impresionante, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Ce pacienți pot beneficia de acest tratament?

Orice persoană poate beneficia de acest tratament revoluționar de îndepărtare a pilozității nedorite. Există și indicații medicale precum foliculita, asociată tehnicilor de epilare clasică, sau afecțiuni medicale precum hipertricoza (prezența pilozității în exces) sau hirsutismul (prezența pilozității de tip masculin la femei, în zone unde nu există în mod normal, precum cea facială).

Pentru ce tipuri de piele și fire de păr funcționează tratamentul?

Alma Soprano este eficient pentru toate fototipurile cutanate, inclusiv pielea bronzată și cea de culoare închisă. De asemenea, adresează toate tipurile de pilozitate, inclusiv părul subțire şi blond.

Câte ședințe de tratament sunt necesare pentru îndepărtarea pilozității?

Tehnologia Alma Lasers Soprano garantează distrugerea a peste 95% dintre foliculii piloși, rezultat dovedit prin studii de histologie. Pentru zonele mari, cum sunt membrele inferioare sau brațele, se recomandă ședințe la 6-8 săptămâni, iar pentru zonele mici, față sau axilă, la 4-6 săptămâni. În medie sunt necesare 6-8 ședințe pentru o zonă de tratament, cu întreținere la 6-12 luni.

Această procedură este definitivă?

Da, foliculii piloși sunt distruși ireversibil într-un procent de peste 95%. Adresarea noilor foliculi piloși, care pot să apară de-a lungul anilor, presupune ședințe de întreținere la 6 luni – 1 an.

Cât durează procedura?

Tehnologia QUATRO, patentată de Alma Laser, micșorează considerabil timpul de lucru, în special în cazul zonelor mari, precum membrele inferioare. Dacă până acum aceasta procedură dura între 60 și 90 de minute, acum timpul este înjumătățit, iar pacienta trebuie să petreacă în cabinet 30-40 minute. Pentru zonele mici, timpul necesar tratamentului este de 10-20 minute.

Există un risc de arsură asociat acestei proceduri?

Nu. Tehnologia de vârf Soprano și brevetul ICE Plus™ minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, păstrând căldura în derm, unde sunt țintiți foliculii piloși. Capătul dispozitivului cu care lucrează medicii specialiști răcește continuu suprafața pielii, prevenind arsurile superficiale și senzația de durere

Ce se întâmplă cu alunițele? Există risc de cancer cutanat sau alte efecte secundare?

Leziunile melanocitare sunt vizualizate cu dermatoscopul, urmând să fie acoperite pe durata tratamentului. Riscul de transformare al leziunilor există numai dacă pielea tratată suferă arsuri post tratament. Efectele secundare sunt rare, printre ele numărându-se eritemul, iritația sau modificările pigmentare.