Treci la conținutul principal
căutare

Remodelarea corporală,

un succes realizat cu Accent Prime, tehnologie ultraavansată!

Cu Accent Prime, vârf de lance la nivel mondial în domeniul tehnologiilor de remodelare corporală, oferim tratamente sigure și eficiente (puteți pierde din circumferința zonei tratate de la 1,5 la 10cm). În plus, rezultatele sunt vizibile chiar de la prima ședință.

Cui ne adresăm?

Oricărei persoane care dorește remodelare corporală sigură și rapidă. Puteți apela la echipa de experți SKINMED® pentru tratamente personalizate cu Accent Prime, tehnologie imbatabilă atunci când vorbim despre laxitatea pielii, vergeturi, grăsimea acumulată în exces și/sau celulită. Cu toate acestea, medicina trebuie să funcționeze și în scop preventiv astfel încât, dacă sunteți preocupați de sănătate și frumusețe și vreți să vă asigurați că aveți o piele îngrijită eficient, vă puteți baza pe noi. Suntem lângă dumneavoastră cu consultații de specialitate si tratamente personalizate.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Pentru că deținem toate resursele pentru ca pielea dumneavoastră să fie sănătoasă și frumoasă! Pentru noi, frumusețea înseamnă sănătate! Experții Skinmed sunt specializați în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pielii, având la dispoziție cele mai eficiente tehnologii de diagnostic și tratament, pentru a obține cele mai bune rezultate în deplină siguranță. În plus, întreaga noastră echipă se angajează să îi ajute pe pacienții noștri să se simtă confortabil în timpul vizitei lor la clinică. Tratamentele noastre se desfășoară în deplină siguranță, respectând normele de sterilizare în vigoare. Ne mândrim cu abordarea noastră plină de compasiune și personalizată față de fiecare pacient și suntem onorați să vă putem fi alături, garantându-vă sănătatea, frumusețea și integritatea pielii!

Beneficiile tratamentelor de remodelare corporală în SKINMED®

Siguranța procedurilor
Tehnologii de ultimă generație
Aspect natural
Proceduri rapide
Rezultate vizibile în timp scurt

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Accent Prime, platforma fără concurență!

Accent Prime, produs de Alma Lasers, lider mondial în producerea dispozitivelor medicale, reprezintă cea mai nouă tehnologie pentru efectuarea tratamentelor corporale și faciale.

Accent Prime este o platformă non-invazivă, care, simultan, înlătură grăsimea nedorită și tonifică pielea în aceeași ședință! Un tratament complet cu Accent Prime poate însemna un rezultat comparabil cu intruzivele lipoaspirații (liposucții), adică minus 10 cm în circumferință!

Accent Prime își merită numele de platformă-minune, care a schimbat paradigma, permițând practicienilor să ofere soluția ideală pentru toate tipurile de piele, cu rezultate fără precedent, dovedite clinic.

Accent Prime combină ultrasunetele și tehnologiile RF pentru a obține rezultate superioare celorlalte soluții disponibile. Dintre tehnologiile implicate amintim Alma Unipolar, ce permite eliberarea grăsimii stocate, cu eliminarea sa din organism, aplicatorul Ultra Speed, pentru rapiditate și aplicatorul Uni Body pentru îmbunătățirea circulației.

Remodelarea corporală Accent Prime – tehnologie pentru profesioniștii scenei și ecranului

Rezultatele spectaculoase obținute în timp record fac ca Accent Prime să fie prima opțiune pentru multe dintre vedetele și influencerii din România, oameni pentru care imaginea contează în aceeași măsură cu talentul. Printre cei care s-au arătat interesați de această tehnologie, aplicată de specialiștii SKINMED®, se numără Navi, cântăreața care și-a făcut micșorare de stomac în urmă cu patru ani, Romeo Visca, actor, protagonistul din “Adela”, serial difuzat pe Antena 1 și Kiki (Cristina Constantinescu), faimoasa Exatlonistă, trainer internațional de fitness.

EXPERȚII în remodelare corporală

În SKINMED®, găsiți medici specialiști cu o vastă experiență, ce operează cu cele mai noi rezultate ale cercetării medicale privitoare la prevenție și tratament, utilizând aparatură medicală și produse de ultimă generație. Vă așteptăm să faceți cunoștință cu medicii noștri pentru un tratament personalizat necesităților dumneavoastră!

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 19.000 de pacienți tratați în clinică
  • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
  • Peste 3.500 pacienți noi anual
  • Peste 20.000 tratamente anual

Acreditări

  • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
  • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
  • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

  • Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Consultații estetice de specialitate

Esetică ginecologică

Consultații ozonoterapie

Întrebări frecvente

Ce este Accent Prime?

Accent Prime, produs de Alma Lasers, lider mondial în producerea dispozitivelor medicale de ultimă generație, reprezintă cea mai nouă tehnologie pentru efectuarea tratamentelor corporale și faciale disponibilă. Folosind puterea tehnologiilor combinate, Accent Prime oferă tratamente personalizate pentru conturarea feței și a corpului, reducerea celulitei, refacerea fermității și întinerirea pielii  – cu rezultate vizibile, fiabile și de durată.

Cum funcționează?

Accent Prime folosește puterea tehnologiilor combinate, RF & US. Tehnologia brevetată Alma Unipolar permite încălzirea focalizată, sigură și profundă a țesuturilor la diferite adâncimi ale pielii. Acest mecanism determină contracția fibrelor existente de colagen și stimulează în același timp formarea de noi fibre. Frecvența crescută a RF permite încălzirea profundă și omogenă, cu rezultate uniforme. În plus, tehnologia US utilizează combinația de unde longitudinale și transversale ce permit țintirea selectivă a celulelor adipoase, lăsând țesutul înconjurător neafectat.

 

Accent Prime utilizează încălzirea dielectrică, un mecanism unic ce permite transmiterea energiei RF direct la nivelul țesuturilor țintite, determinând rotirea rapidă a moleculelor de apă. Această mișcare generează fricțiuni și, prin urmare, produce o energie termică puternică și eficientă.

Cu o putere de 300W și cu pierdere minimă a energiei prin impedanță, Accent Prime oferă puterea maximă în fiecare tratament.

Tehnologia patentată Alma Unipolar permite încălzirea țintită, sigură și profundă a țesuturilor.

Transmite 40.68MHz până la 20 mm adâncime; mărește și menține temperatura pielii la 42-48 grade Celsius, fără a-i produce disconfort pacientului, și permite încălzirea focalizată.

Undele US se propagă la nivelul celulelor adipoase, distrugând membrana celulară, ducând astfel la eliminarea grăsimii acumulate în acestea. Conținutul adipocitelor va fi apoi înlăturat prin sistemul limfatic.

Ce zone pot fi tratate cu Accent Prime?

Cel mai frecvent, pacienții aleg să trateze zona coapselor, a feselor și a abdomenului, însă tratamentul poate fi utilizat și la nivel facial, în regiunea submentonieră (gușa) sau la nivelul gâtului și al brațelor.

La ce rezultate să mă aștept după tratamentul cu Accent Prime?

Încă de la prima ședință, pielea devine mai fermă, mai tânără, aspectul de coajă de portocală se diminuează vizibil, pielea devine mai netedă, cu o textură îmbunătățită. În funcție de zona tratată, la încheierea unei serii de tratament, circumferința zonei tratate se va diminua cu 1,5-10cm.

După cât timp voi vedea rezultatele?

În unele cazuri, rezultatele se observă încă de la prima ședință de tratament. Cel mai frecevent, pacienții observă îmbunătățiri progresive începând cu a doua ședință, urmând ca acestea să atingă nivelul optim la încheierea unei serii complete de ședințe.

De câte ședințe de tratament voi avea nevoie?

În general, pentru obținerea unor rezultate de lungă durată, e necesară o serie de minimum 6 ședințe de tratament, efectuate la distanță de o săptămână.

Este o procedura dureroasă?

Încălzirea treptată și sistemul de răcire integrat previn durerea și îl fac un tratament confortabil. Pacientul nu va simți deloc durere în timpul procedurii.

Există perioadă de recuperare?

Nu există perioadă de recuperare. Pacienții pot reveni la activitățile lor normale după tratament.

Cât durează o ședință?

Acest lucru depinde de indicație, de zona de tratament și de profilul individual al pacientului. Tratamentul poate dura între 20 și 60 de minute.

Există efecte secundare?

Accent Prime este sigur și eficient, fără efecte secundare. Puteți reveni la activitățile dvs. normale imediat după tratament.

Este Accent Prime un tratament sigur?

Tratamentele cu Accent Prime sunt sigure și eficiente pentru toate tipurile de piele (I-VI), precum și pentru zonele subțiri și delicate ale feței, gâtului și decolteului.