Treci la conținutul principal
căutare

Ozonoterapia

Cui ne adresăm?

Ozonoterapia este o parte a medicinei regenerative, fiind adresată pacienților adulți și vârstnici, pentru ameliorarea unor probleme diverse, atât de ordin medical, cât și estetic.

Dintre utilizările de ordin medical, amintim:  tratament pentru durerile de spate, cauzate de contracturi musculare sau discopatii/hernii de disc incipiente, complicaţiile diabetului zaharat (piciorul diabetic, neuropatia diabetică), ameliorarea simptomelor de astm etc. De asemenea ozonoterapia reprezintă un remediu foarte bun pentru oboseala cronică și o soluție pentru refacerea și întreținerea stării de bine generale, în situații de efort și stres.

În domeniul estetic, ozonoterapia este utilă pentru eliminarea vergeturilor, eliminarea cicatricilor și tratamentul acneei.

De ce alegeți experții SKINMED®?

În SKINMED®, vă veți bucura de experiența medicilor specialiști, cu o vastă experiență în medicina regenerativă și, în particular, în domeniul ozonoterapiei. De asemenea, datorită gamei variate de servicii și tehnologii disponibile în SKINMED®, experții noștri vă pot recomanda tratamente adiacente, care să potențeze și să completeze efectele ozonoterapiei.

Beneficiile ozonoterapiei în SKINMED®

Toate consultațiile sunt efectuate de medici specialiști în ozonoterapie.
Pacientul beneficiază de o abordare holistică și integrativă, o consultație având durata între 30 și 45 de minute
Terapia este personalizată, evoluția pacientului fiind urmărită pe parcursul tratamentului, cu ajustarea dozelor de ozon în funcție de evoluția pacientului
Tratament modern și eficient, 100% natural și fără reacții adverse.

Cum funcționează ozonoterapia?

Ozonoterapia poate fi realizată sub mai multe forme: autohemoterapie, insuflații cu ozon, saună cu ozon, inflitrații cu ozon. Prin autohemoterapie majoră, se induce un ușor stres oxidativ asupra organismului. Astfel, crește cantitatea de antioxidanți din circulație. De asemenea, crește eliberarea de oxigen din eritrocite, ceea ce duce la o mai bună vascularizare a organelor vitale, contracarând degenerarea sistemului circulator și respirator care apare odată cu înaintarea în vârstă.

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru sănătate și tinerețe!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 5.000 de tratamente cu ozon efectuate în clinică
  • Peste 200 de tratamente efectuate în fiecare lună
  • Peste 20 de patologii inflamatorii și infecțioase tratate
  • Peste 50% din pacienții din 2020-2022 tratați pentru Long COVID

Siguranță

  • Tehnologii de top, acreditate la nivelul UE.

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Rejuvenare facială laser

Vergeturi

Tratamente pentru acnee

Tratamente contra cicatricilor