Treci la conținutul principal
căutare

Augmentarea buzelor „ca la carte”!

Buzele, parte a centralului feței, reprezintă elementul-cheie de feminitate și senzualitate, de aceea augmentarea (mărirea) buzelor este una dintre cele mai solicitate tehnici de estetică medicală.

Cui ne adresăm?

Injectarea cu acid hialuronic sau mărirea / augmentarea buzelor cu acid hialuronic presupune rezolvarea multiplelor probleme pe care le putem avea la acest capitol:

  • asimetria buzelor;
  • augmentarea lor atunci când sunt prea subțiri;
  • umplerea spațiilor goale care afectează modul în care vorbim sau zâmbim.
  • deshidratarea buzelor.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Pentru că ne dorim buze frumoase, senzuale, naturale, fără acele efecte inestetice de „bot de rață” sau „tobogan”. Fie că doriți volumizarea buzelor, corectarea asimetriilor de la nivelul gurii sau hidratare intensă, experții SKINMED® sunt pregătiți să vă ofere cea mai bună soluție pentru problema / dorința dvs.

Beneficiile injectării buzelor cu acid hialuronic în SKINMED®

Siguranță deplină
Eficiență dovedită științific
Aspect natural
Echipă de experți medicali, coordonați de dr. Amalia Anghel
Siguranță și confort pentru pacient

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ce este augmentarea buzelor?

O volumizare corectă, în scopul corectării defectelor sau doar pentru un plus de volum, trebuie să respecte reguli tehnice precise, să fie efectuată de medici calificați, cum sunt membrii echipei SKINMED®. Cunoașterea anatomiei și experiența în practică sunt esențiale pentru a obține buze cu aspect natural, pentru a completa noțiunea de frumusețe.

Această tehnică este de mare valoare atunci când este utilizat acidul hialuronic de cea mai bună calitate, cum este Juvederm Volift, pe care l-am ales în SKINMED®. Acesta nu este asociat riscului de reacții adverse, precum alergii sau apariția de noduli.

augmentare buze hialuronic before after - skinmed augmentare buze hialuronic before after - skinmed

Care sunt pașii acestei proceduri?

Medicul evaluează pacientul din punctul de vedere al particularităților anatomice, tipului de piele și rezultatului dorit.

Se aplică o cremă anestezică cu efect puternic de amorțire a zonei. Majoritatea pacientelor consideră procedura suportabilă din punct de vedere al durerii (mai ales că durează maximum 15 minute).

Injectarea acidului hialuronic se realizează cu ac sau cu canulă. Canula este un ac cu vârf bont, ce nu înțeapă și nu traumatizează vasele de sânge și terminațiile nervoase de la nivelul buzelor, scăzând riscul de vânătăi și edem.

Care sunt riscurile acestei proceduri?

Experiența medicului injector și calitatea substanței sunt definitorii pentru reușita tratamentului. De aceea, apelând la serviciile SKINMED®, riscurile sunt diminuate foarte mult. În cazul unor intervenții realizate de persoane fără pregătire, complicațiile cuprind necroza (moarte tegumentară) sau alte probleme grave, ce apar când injectarea este făcută intravascular, s-a injectat o cantitate foarte mare de acid hialuronic, ce realizează compresie pe vas, sau a fost injectat un acid hialuronic neadaptat acestei zone, mult prea dens.

Simetrie și rezultate naturale la SKINMED®

Suntem devotați ideii de frumusețe ca „echilibru”, „proporții”, „naturalețe” și folosim cele mai avansate soluții medicale ca instrumente menite să ajute, să repare, nu să debalanseze. Pentru că obiectivul final este să fiți cea mai bună versiune a dumneavoastră, nu sosia altcuiva. Totul pentru ca reacția celor din jur, în urma tratamentului de augmentare a buzelor, să fie una admirativă, de genul: „Nici nu mi-am imaginat că nu sunt naturale!”.

Când sunt vizibile rezultatele și cât persistă?

Injectarea are efect rapid, fără edem important. Astfel, pacienta își poate continua rutina zilnică, fără a avea nevoie de recuperare postprocedură. Reinjectarea este indicată la 6 luni – 1 an.

În SKINMED® – Centrul de Excelență în Dermatologie – găsiți medici specialiști cu o vastă experiență, ce operează cu cele mai noi rezultate ale cercetării medicale privitoare la prevenție și tratament, utilizând aparatura medicală și produse de ultimă generație. Vă așteptăm să faceți cunoștință cu medicii noștri pentru un tratament personalizat necesităților dumneavoastră!

Medicii EXPERȚI în augmentarea buzelor

Acid hialuronic și profesionalism SKINMED®, pentru ca tinerețea să persiste până la adânci bătrâneți!

Avantaje SKINMED®

Experiență

Peste 10000 de pacienți tratați în clinică

Acreditări naționale și internaționale

Trainer acreditat național Allergan

Siguranța procedurilor

Utilizăm doar produse originale Juvederm Allergan

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Injectare toxină botulinică

Injectare facială Juvederm Volite

Injectare facială Juvederm HArmoniCa

Întrebări frecvente

Ce este important pentru a obține buze senzuale, dar naturale?

Pentru a obține buze senzuale, dar naturale, este important să ținem cont de două aspecte: de tipul și calitatea acidului hialuronic (posibilele reacții adverse sunt corelate cu acest aspect) și de tehnicile de injectare, adică modalitatea de injectare și localizarea punctului de injectare a  substanței de volumizare. De ce medicul? Deoarece această procedură considerată simplă poate cauza reacții adverse grave când este executată necorespunzător sau de către o persoană nespecializată.

Ce trebuie să știți despre anatomia buzelor?

Ne exprimăm verbal și non-verbal utilizând această structură extrem de importantă. Din punct de vedere anatomic-structural, este extrem de complexă, respectă o serie de reguli legate de subcomponente și proporții, iar echilibrul este cuvântul-cheie care definește această zonă.

Este subdivizată în mai multe structuri (tubercul superior al buzei superioare, doi tuberculi ai buzei inferioare, arcul lui Cupidon, filtrum, contur) și respectă proporții anatomice.

Cum obtinem augmentarea / volumizarea buzelor?

În funcție de ceea ce vă doriți – mărirea buzelor, umplerea golurilor sau doar hidratarea acestora – folosim cel mai bun tip de acid hialuronic pentru fiecare procedură în parte. În privința tehnicii de lucru, ne-am specializat în buze senzuale, dar cu aspect natural, evitând aspectul de „bot de rață” sau „tobogan”.

Ce tipuri de acid hialuronic folosim pentru augmentarea buzelor?

În funcție de efectul dorit, în SKINMED® utilizăm un acid hialuronic dedicat, din gama Juvederm Vycross. Dacă vorbim despre volumizare alegem Juvederm Volift, cu efect imediat și edem minim post procedură. Cel mai adesea alegem să injectăm 1 ml, care ne este de folos pentru a augmenta, anatomic corect, în toate structurile buzele. Uneori putem alege un mic retuș sau o corecție minimală cu Juvederm Volift 0.55 ml. Dacă ne dorim doar efect de hidratare, cu minimă volumizare, vom utiliza Juvederm Volite sau Volbela, pentru a reda aspectul natural, lipsit de linii fine.

Este sigur tratamentul cu acid hialuronic pentru buze?

În Skinmed, ne recomandă experiența, astfel încât procedura de corecție a buzelor utilizând acid hialuronic este complet sigură, singurele reacții post procedură sunt minime echimoze ce dispar de la sine în zilele următoare. Altfel, experiența medicilor SKINMED® vă recomandă efectul de buze senzuale dorit!

Ce implică tratamentul injectabil?

Înainte:

Nu există indicații pre procedură, pacienta vine relaxată și cu dorința de a efectua această procedură, iar noi suntem alături cu tot profesionalismul și experiența noastră!

În timpul procedurii:

Procedura se efectueaza sub anestezie locală, cu cremă, după dezinfecția obligatorie a zonei. Medicul expert SkinMed injectează cu blândețe și responsabilitate această zonă de o deosebită importanță a feței, astfel încât, noi respectăm și refacem structurile fiziologice naturale pentru naturalețe și senzualitate.

După:

Post procedură, pacienta trebuie să evite efortul fizic intens, sauna, băile fierbinți, cu indicația de a crește aportul de apă la 2 litri. Dacă apar mici echimoze, trebuie să știm că vor dispărea spontan sau putem aplica local creme cu efect de curățare a minimei sângerări. Așa cum le recomandăm noi pacienților noștri, pot aplica local ruj sau balsam și se pot bucura imediat de aspectul superb al buzelor!

Cât durează efectele tratamentului?

Datorită acidului hialuronic premium de ultimă generație, pe care am ales să îl folosim în clinica Skinmed, efectele acestei proceduri sunt vizibile de la 9 la 12 luni.

Este nevoie de tratament antialgic după injectare?

Nu există durere post procedură și NU este necesar tratament oral antialgic sau antibiotic.

Există riscuri asociate injectării buzelor?

În SKINMED®, expertiza noastră ne recomandă pentru rezultatele și siguranța procedurilor. Astfel, singura reacție post procedură este apariția minimelor echimoze (vânătăi) pentru pacienții cu sensibilitate/risc. În rest, procedura de injectare a buzelor, dacă nu este efectuată de medici calificați, poate fi asociată chiar cu riscul apariției hematoamelor mari sau chiar a necrozei. De aceea noi am ales expertiza celor mai importanți mentori, iar experiența noastră, de peste 10 ani în injectologie, ne recomandă pentru siguranța dumneavoastră. Doar așa putem garanta efectul pe care vi-l doriți în completă siguranță.