Treci la conținutul principal
căutare

Reducerea celulitei și tonifiere

prin mezoterapie corporală

Doriți ameliorarea celulitei, eliminarea aspectului neplăcut de „coajă de portocală”, reducerea circumferinței anumitor zone și hidratarea intensivă a pielii? Toate acestea pot fi obținute rapid grație mezoterapiei corporale!

Cui ne adresăm?

Mezoterapia corporală se adresează persoanelor care doresc să reducă aspectul de „coajă de portocală” al pielii (celulita), să-și tonifieze și să-și modeleze corpul, să reducă vergeturile sau să îmbunătățească sănătatea pielii și circulația sângelui. Această procedură poate fi utilă pentru persoanele care nu au obținut rezultatele dorite prin dietă și exerciții fizice, dar care doresc să obțină o formă corporală mai bună. Procedura de mezoterapie corporală poate fi aplicată pe mai multe zone ale corpului, inclusiv abdomenul, coapsele, fesele, brațele și șoldurile. Este important să discutați cu un medic specialist înainte de a decide să urmați un tratament de mezoterapie corporală, pentru a afla mai multe despre beneficiile și potențialele riscuri ale acestui procedeu. De asemenea, mezoterapia corporală poate fi contraindicată în cazul anumitor afecțiuni medicale sau alergii la unele dintre substanțele injectate, astfel încât medicul va efectua o evaluare a stării de sănătate și va recomanda cea mai bună opțiune de tratament pentru fiecare pacient în parte.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Pentru că aici puteți beneficia în deplină siguranță de expertiza unei echipe de profesioniști, care oferă îngrijire medicală de calitate și sprijin în a înțelege ce anume este important, relevant și sigur pentru contextul dumneavoastră medical actual.

Beneficiile mezoterapiei în SKINMED®

Echipă de profesioniști, coordonată de Dr. Amalia Anghel
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ce este mezoterapia corporală?

Mezoterapia corporală este folosită ca tratament în afecţiuni dermatologice și estetice precum: celulita, adipozităţile localizate (lipoame), vergeturile, cicatricile sau terapia regenerativă a tegumentului de la nivelul decolteului sau dosul mâinilor.

Mezoterapia corporală este o procedură noninvazivă prin care se injectează sub piele o combinație de substanțe nutritive, inclusiv vitamine, minerale și aminoacizi, cu scopul de a reduce celulita, de a modela corpul și de a îmbunătăți sănătatea pielii.

 

Medicul curant întocmește un protocol terapeutic, cu descrierea substanţelor utilizate, numărul total al ședinţelor și periodicitatea acestora (spre exemplu, în celulită sunt necesare 7-10 ședinţe la 7-10 zile, iar pentru regenerare epidermică 3-5 ședinţe la 2-4 săptămâni).

Este foarte important să se realizeze ședinţe de întreţinere o dată la 6 luni-1 an.

Beneficiile mezoterapiei corporale

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Reducerea celulitei:

Celulita este cauzată de acumularea de grăsime și toxine sub piele. Injectarea unor substanțe cu rol de eliminare a acestor toxine și de stimulare a circulației sângelui poate ajuta la reducerea aspectului de „coajă de portocală” al pielii și la îmbunătățirea texturii acesteia.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Modelarea corpului:

Injectarea de substanțe care ajută la arderea grăsimilor și la eliminarea excesului de lichide din țesuturi susține modelarea și conturarea corpului.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Tonifierea pielii:

Mezoterapia stimulează producția de colagen și elastină, ajută la tonifierea pielii și la îmbunătățirea aspectului acesteia.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Reducerea vergeturilor:

Substanțele utilizate stimulează regenerarea țesutului și îmbunătățesc circulația sângelui, ceea ce poate ajuta la reducerea aspectului vergeturilor.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Îmbunătățirea sănătății pielii:

Injectarea de substanțe nutritive poate ajuta la îmbunătățirea sănătății pielii, prin hidratare și reducerea inflamației.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Reducerea durerilor articulare:

Injectarea unor substanțe antiinflamatorii și analgezice poate ajuta la reducerea durerilor articulare și a altor probleme de sănătate asociate cu inflamația.

Medicii EXPERȚI în mezoterapie

În SKINMED®, găsiți medici specialiști cu o vastă experiență, ce operează cu cele mai noi rezultate ale cercetării medicale privitoare la prevenție și tratament, utilizând aparatură medicală și produse de ultimă generație. Vă așteptăm să faceți cunoștință cu medicii noștri pentru un tratament personalizat necesităților dumneavoastră!

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru un aspect armonios!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 19000 de pacienți tratați în clinică 
  • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună 
  • Peste 20000 tratamente anual 

Acreditări

  • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
  • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
  • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

  • Tehnologii de top acreditate mondial 

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Rejuvenare facială

Alopecia la femei

Remodelare corporală

Alunițe corporale

Întrebări frecvente

Ce este mezoterapia corporală?

Mezoterapia corporală este o procedură non-invazivă prin care se injectează sub piele o combinație de substanțe nutritive, inclusiv vitamine, minerale și aminoacizi, cu scopul de a reduce celulita, de a modela corpul și de a îmbunătăți sănătatea pielii.

Substanțele active sunt ingrediente naturale ale țesuturilor organismului, esențiale funcționării acestora, ce participă activ la metabolismul celular, inducând activarea unor căi metabolice.

Aceste substanțe se folosesc pentru a obține diverse rezultate, în funcție de problema pe care vrem s-o tratăm, de exemplu topirea celulelor adipoase, îmbunătățirea circulației, reducerea fibrozei. De asemenea, stimulează sinteza de colagen și elastină.

Principalele roluri ale substanțelor injectate:

  • stimulează procesul de reparare și multiplicare celulară, asigurând integritatea celulelor și sănătatea țesuturilor;
  • acționează asupra unor procese biologice importante în procesul de îmbătrânire, cu reversibilitatea acestora;
  • corectează laxitatea cutanată exagerată, datorită efectelor de remodelare, prin inducerea sau accelerarea procesului natural de sinteză a fibrelor de susținere. Astfel, pielea își recapătă elasticitatea, fermitatea și tonicitatea.

Ce presupune procedura de mezoterapie corporală?

Mezoterapia reprezintă o tehnică cu ac, neinvazivă și nedureroasă, efectuată manual (seringă cu ac foarte fin) sau instrumental (utilizând dispozitive special concepute – pen sau pistol).

Această procedură presupune introducerea în tegument la nivel mezodermal, prin microinjecţii, a unui cocktail de substanţe, stabilit de medic în funcţie de nevoile și situaţia pacientului.

Nu este obligatorie anestezia locală, se poate efectua și fără, în funcţie de gradul de suportabilitate al pacientului.

Ce riscuri are mezoterapia corporală?

Riscurile sunt minime, iar efectele adverse sunt reduse. Pot apărea mici vânătăi sau hematoame în zonele cu laxitate, roseaţă, durere locală, senzaţii de arsură, mâncărime sau o reacţie alergică minoră locală.

Ce contraindicații are terapia de mezoterapie corporală?

Mezoterapia corporală poate fi contraindicată în cazul anumitor afecțiuni medicale sau alergii la unele dintre substanțele injectate, de aceea, înaintea procedurii, medicul va efectua o evaluare a stării de sănătate și vă va recomanda cea mai bună opțiune de tratament.

Când se folosește mezoterapia?

Această procedură are aplicații multiple: reducerea depozitelor adipoase, celulită, vergeturi, căderea părului, acnee, cicatrici și reîntinerire (riduri, laxitate, hiperpigmentare).

Când veți observa rezultatele mezoterapiei?

Rezultatele se văd la 2-4 săptămâni de la începerea tratamentului și se vor îmbunătăți după fiecare ședință.

Cum se desfășoară o ședință de mezoterapie?

Înainte de a începe, pielea se curăță cu o soluție antiseptic, iar apoi, eventual, se aplică o cremă anestezică. Tratamentul constă în injectarea multiplă, cu ace fine, de cantități mici de soluții de mezoterapie. Procedura durează 20-30 minute.

Cum arată pielea după mezoterapie?

Pielea este de obicei înroșită și pot să apară mici umflături și vânătăi din cauza injectării, dar acestea dispar după 2-3 zile.