Treci la conținutul principal
căutare

Laserul Dye VL

Tratarea eficientă a leziunilor vasculare

Modulul Dye VL al platformei Harmony este un tratament inovator produs de Alma Lasers, ce combină eficiența unui laser de tip Dye cu versatilitatea și siguranța crescută a dispozitivelor cu lumina pulsată.

Ce este laserul Dye VL?

Laserul Dye VL este o tehnologie bazată pe efectul fototermic, ce tratează afecțiuni cu substrat vascular, corectând leziuni situate la nivelul întregului corp.

Beneficiile tratamentului cu laser DYE VL

Eficiență în tratarea afecțiunilor vasculare
Rezultate rapide
Confort sporit datorită răcirii încorporate
Siguranță crescută

Cum funcționează Dye VL?

Hemoglobina, cromoforul țintă din leziunile vasculare, are două valori maxime de absorbție, la 540nm si 570 nm.

Cu un spectru cuprins între 500 și 600nm, Dye VL este proiectat pentru a asigura o absorbție spectrală optimă în cazul leziunilor vasculare și pentru a asigura o eficiență crescută, fiind în acelasi timp un dispozitiv cu un profil de siguranță excelent.

CE AFECȚIUNI POT FI TRATATE CU LASERUL Dye VL?

Această tehnologie este utilă în tratarea unor afecțiuni și leziuni vasculare, precum:
Telangiectaziile faciale sau corporale
Angioame si spider angioame
Malformații vasculare
Poikilodermii

Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru cele mai bune rezultate!

Întrebări frecvente

Ce este Dye VL si pentru ce este utilizat?

Modulul Dye VL al platformei Harmony, produs de Alma Lasers, combina eficienta unui laser de tip Dye cu versatilitatea si siguranta crescuta a dispozitivelor cu lumina pulsata si se adreseaza pacientilor ce prezinta afectiuni sau leziuni vasculare.

Ce zone pot fi tratate?

Dye VL poate fi folosit pentru a trata diferite afectiuni si leziuni de tip vascular atat la nivelul fetei, gatului sau decolteului, cat si la nivelul mainilor sau al trunchiului si picioarelor.

Cate sedinte sunt necesare pentru a atinge rezultatele dorite?

In functie de tipul afectiunii tratate si de raspunsul individual al pacientului la tratament, de obicei sunt necesare 3 pana la 6 sedinte de tratament, distantate la 2-3 saptamani.

La ce sa ma astept in timpul tratamentului?

Inaintea inceperii procedurii, pielea va fi acoperita cu un strat subtire de gel pe baza de apa. Modulul Dye VL beneficiaza de racire integrata, ceea ce face ca tratamentul sa fie unul complet nedureros, pacientul resimtind cel mult o usoara senzatie de caldura.

Cum arata pielea dupa procedura?

Imediat dupa tratament, tegumentul poate prezenta un usor eritem, insa acesta este de intensitate scazuta si tranzitoriu. Nu este necesar timp de recuperare post procedura, pacientul putand sa-si reia activitatile zilnice imediat dupa aceasta.

Dupa cat timp voi vedea rezultate?

In cazul leziunilor superficiale, rezultatele pot fi vizibile chiar si dupa prima sedinta de tratament, insa in cazul leziunilor mai profunde este nevoie de un numar crescut de sedinte pana la observarea rezultatelor. In plus, rezultatele variaza in functie de raspunsul individual la tratament al fiecarui pacient.