Treci la conținutul principal
căutare

Servicii de cosmetologie

Un plus de frumusețe și îngrijire

Mici gesturi, cu efect important asupra frumuseții pielii. Acestea sunt serviciile de cosmetologie, ce vor contribui la frumusețea, tinerețea și starea de bine a pielii.

Cui ne adresăm?

În SKINMED®, oferim servicii de cosmetologie precum tratamente faciale, masaj facial, stilizarea și vopsirea sprâncenelor și laminarea genelor. Acestea sunt dedicate femeilor și bărbaților ce vor să-și mențină frumusețea pielii, respectiv doresc să facă mici schimbări de ordin cosmetic.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

În toate serviciile pe care le oferim, vizăm excelența. Echipa noastră este formată din specialiști, în toate ramurile medicale și estetice reprezentate în SKINMED®, iar substanțele și echipamentele pe care le utilizăm sunt de cea mai bună calitate, pentru rezultate care vă aducă satisfacție și mândire. De asemenea, datorită pregătirii și experienței acumulate, specialiștii noștri respectă, dincolo de principiile estetice, și reguli ce privesc sănătatea și siguranța procedurilor realizate. Este bine să știți că, fie și în cazul unor proceduri relativ simple, sunteți în deplină siguranță.

Beneficiile tratamentelor de cosmetologie în SKINMED®

Echipă de profesioniști
Produse și echipamente de calitate
Specialiști cu pregătire națională și internațională
Tehnologii de ultimă generație

Ce servicii de cosmetologie vă punem la dispoziție în SKINMED®?

Pentru frumusețea și starea dumneavoastră de bine, puteți opta la servicii diverse, oferite de specialiștii noștri:

Descrierea și necesitatea procedurii

Tratamentul facial este un ritual de îngrijire absolut necesar de efectuat o dată pe lună în cabinetul de estetică, pe lângă îngrijirea zilnică de acasă.

Cele mai frecvente probleme ale tenului, în funcție de vârstă:

  • Până la 20 de ani: excesul de sebum și/sau sensibilitate cutanată;
  • După 30 de ani: primele riduri de expresie;
  • După vârsta de 50 de ani: din cauza schimbărilor hormonale din organism și fără o îngrijire corespunzătoare, ridurile se instalează definitiv.

Aspectul fetei este influențat negativ de factorii de mediu, poluare, fumat, stres, un stil de viață dezordonat. Pentru a le contracara efectele, este nevoie de o atenție specială dedicată pielii feței. Pe lângă o îngrijire adecvată acasă, este nevoie o dată pe lună de un tratament facial efectuat de un specialist, care va folosi produse cu o concentrație mare de ingrediente active necesare tipului dumneavoastră de ten.

Tratamente faciale realizate în SKINMED®, în funcție de tipul de ten și produsele folosite:

  • hidratare, în cazul tenurilor uscate
  • calmare și reducere a sensibilității, în cazul tenurilor sensibile
  • produse contra excesului de sebum și de minimizare a porilor, în cazul tenurilor grase sau cu tendință grasă
  • produse antiage pentru tenul matur

Etapele unui tratament cosmetic

Demachierea

  • este necesară pentru a pregăti tenul pentru următorii pași ai terapiei
  • se efectuează cu produse specifice fiecărui tip de ten

– Exfolierea și pregătirea pielii pentru o eventuală curățare

  • se efectuează cu produse care exfoliază foarte superficial pielea și produse care deschid porii, facilitând extracția

– Extracția, daca este necesară (comedoane, puncte negre, puncte milia)

  • se efectuează manual

– Calmarea tenului cu produse speciale

– Masajul facial

  • are efect relaxant și de calmare
  • pielea beneficiază de un aport de oxigen în țesuturi prin activarea microcirculației sangvine, sporind producția de colagen
  • pielea se încălzește, permițând ingredientelor active să pătrundă mai bine în interior

– Aplicarea unei măști faciale specifice tipului de ten

– Aplicarea unei creme de final cu factor de protecție solară, specifică tipului de ten.

Masajul facial este o terapie plăcută și relaxantă, cu multiple beneficii asupra tonusului și frumuseții pielii de la nivelul fetei, gâtului și decolteului.

Pe lângă beneficiile oferite tenului, masajul facial ajută și la obținerea unei stări de bine generale, diminuează stresul, durerile de cap, migrenele.

Procedura necesită tehnici speciale și este indicat să fie efectuată de către specialist ca terapie separată sau în cadrul tratamentelor cosmetice.

Beneficiile procedurii:

  • Îmbunătățește starea de spirit, scade nivelul de anxietate. Prin stimularea nervilor și punctelor de presiune de la nivelul feței, procedura se transformă într-un adevărat răsfăț.
  • Ajută la oxigenarea țesuturilor pielii, prin activarea microcirculației sângelui, obținându-se astfel un ten revitalizat.
  • Ajută la absorbția mai ușoară în piele a produselor concentrate care pot fi aplicate în timpul procedurii.
  • Se obține îmbunătățirea tonusului general al pielii prin stimularea mușchilor feței și un ușor efect de lifting.
  • Are efect de detoxifiere. Prin stimularea ganglionilor limfatici aflați pe întreaga față, mai ales de-a lungul liniei maxilarului și bărbiei, toxinele din zona feței fiind preluate și eliminate de limfă.

Sprâncenele au un rol decisiv în expresivitatea chipului, forma lor putând influența mimica, uneori nu în bine. Spre exemplu, sprâncenele mult prea arcuite vă pot înăspri trăsăturile, oferindu-vă o expresie mereu mirată sau încruntată.  Sprâncenele prea rotunjite vă fac privirea tristă, pe când sprâncenele prea scurte vă scurtează vizual din lungimea ochilor. De aceea, este necesar să apelăm la specialist atunci când avem nevoie să pensăm sprâncenele. Acesta va face măsurătorile necesare și vă va consilia cu privire la forma ideală pentru fizionomia dumneavoastră.

Etapele stilizării sprâncenelor

Consilierea și discuția despre sprâncene reprezintă prima și cea mai importantă etapă, pentru că fiecare persoană este diferită. Desigur, și în cazul sprâncenelor, este bine să purtăm ce ni se potrivește, nu ce este la modă.  Esteticiana trebuie să știe ce vă doriți în materie de stilizarea sprâncenelor, cât de des sunteți dispusă să veniți la pensat și vă sfătuiește cu privire la forma ideală a sprâncenelor, în funcție de trăsăturile dumneavoastră.

În a doua etapă, se fac măsuratorile necesare, se verifică plantația firelor de par, direcția de creștere a acestora și se stabilește forma, urmând apoi a se pensa firele care nu intră în aceasta.

Vopsirea sprâncenelor este o etapă opțională, în funcție de nuanța tenului și a părului pacientei.

Laminarea genelor este o tehnică noninvazivă în care se urmărește obținerea unor gene lungi, curbate, colorate și fortifiate pentru 3 până la 8 săptămâni. Prin produsele folosite în timpul procedurii, avem parte atât de înfrumusețarea genelor naturale, cât și de îngrijirea acestora.

Etapele procedurii

Demachierea ochilor și degresarea genelor, folosindu-se un produs special. Apoi, esteticiana va separa genele de sus de genele de jos cu patch-uri speciale sau cu bandă medicală.

Aplicarea pe pleoapa superioară a unor bigudiuri (benzi de silicon speciale), pe care vor fi urcate, pieptănate și fixate genele de sus. Apoi, vor fi aplicate în ordine cele 5 substanțe necesare laminării, fiecare având nevoie de timpul ei de acțiune. Când procesul este la final, se îndepărtează bigudiurile și se perie genele.

Cui îi este destinată laminarea genelor?

Laminarea genelor a aparut ca o alternativă la extensiile de gene și este potrivită persoanelor care își doresc gene lungi și curbate, dar într-un efect natural.

Procedura se potrivește persoanelor care au gene scurte, deschise la culoare, celor cu gene drepte, celor care vor să facă o pauza de la extensiile de gene, persoanelor care nu folosesc sau au dezvoltat o alergie la rimel.

EXPERȚII SKINMED® ÎN COSMETOLOGIE

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 19.000 de pacienți tratați în clinică
  • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
  • Peste 3.500 pacienți noi anual
  • Peste 20.000 tratamente anual

Acreditări

  • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
  • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
  • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

  • Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Tratamentul acneei

Rejuvenare facială laser

Epilare facială

Acid hialuronic

Întrebări frecvente

Cum funcționează și care sunt beneficiile tratamentelor faciale?

Prin aplicarea de produse concentrate dedicate fiecărui tip de ten, reușim să îmbunătățim aspectul general al pielii.

Când și cui îi este indicat un tratament facial?

  • atât femeilor cât și bărbaților după vârsta de 30 de ani, când procesul de regenerare celulară încetinește și scade treptat producția naturală de colagen și elastină, pielea începând să-și piardă tonusul și elasticitatea;
  • persoanelor adulte de toate vârstele care prezintă probleme specifice tenului cu tendință grasă, uscat sau sensibil.

Cât de des este indicat un tratament facial?

Tratamentul cosmetic este indicat o dată la 4 săptămâni.

Cum îngrijim pielea acasă după tratament?

Până la urmatoarea vizită în cabinet, se vor urma acasă 2 pași esențiali de îngrijire, atât dimineața, cât și seara: demachierea și aplicarea serurilor/cremelor recomandate tipului de ten.

De ce este nevoie și de tratament pe lângă cremele folosite acasă?

În cazul tenului cu exces de sebum este nevoie de extracție pentru a debloca porii. Produsele folosite în cabinet au o concentrație mai mare de ingrediente active decât cele de acasă și sunt absorbite mai bine în piele prin procedura de masaj.

Cât timp durează o ședință de masaj facial?

O ședință de masaj facial durează 20 de minute, nu mai mult, în caz contrar efectele obținute fiind la polul opus de cele dorite, prin suprasolicitarea tenului și mușchilor de la nivelul feței.

La ce interval de timp pot face masajul facial?

Procedura de masaj facial poate fi făcută de 2-3 ori pe săptămână.

Când nu este indicat masajul facial?

Masajul facial nu poate fi făcut în caz de ten cu acnee, psoriazis, eczeme, răni deschise. În aceste cazuri, problemele tenului se pot înrăutăți.

De asemenea, procedura nu este indicată imediat după injectările cu toxină botulinică sau acid hialuronic.

Cât de des trebuie să veniți la stilizarea sprâncenelor?

O vizită la maximum 3 săptămâni în cabinet ar fi de dorit, pentru întreținerea formei.

Cât de repede veți obține forma perfectă a sprâncenelor?

Răbdarea este regula de bază în cazul unor sprâncene care au fost pensate greșit prea mult timp, rezultatul dorit urmând a fi obținut mai repede sau mai târziu, în functie de viteza de regenerare a firelor dumneavoastră de păr din sprâncene.

Cum se îngrijesc genele după laminare?

Imediat după procedură, între 12 și 24 de ore, substanțele folosite sunt încă active și nu putem să ne machiem/demachiem, nu putem să udăm genele și trebuie să avem grijă la felul în care dormim, mai ales dacă am ales să facem laminarea seara.

După acest timp, putem să ne reluăm ritualurile de îngrijire, să udăm genele, să înotăm, să aplicăm mascara etc.

Cât durează procedeul de laminare?

Laminarea durează aproximativ 60-75 de minute, timp în care, pe genele naturale sunt aplicate 5 substanțe, fiecare cu timpul ei de acțiune.

Este dureroasă sau neplăcută?

Laminarea nu doare și nu deranjează, pacienta stă cu ochii închiși și nu este necesar niciun efort din partea ei.

În cât timp ar trebui să repetați procedura?

Primele două ședințe de laminare se fac la distanță de 3 săptămâni, apoi, în funcție de viteza de regenerare a genelor naturale, la 4-8 săptămâni.

Este o problemă dacă aveți ochii sensibili și lăcrimați?

Nu, nu afectează cu nimic procedura de laminare.

Cui nu îi este recomandată procedura de laminare?

Substanțele folosite în procedeul de laminare nu au efecte secundare și nu dau alergii, existând o singura contraindicație, aceea de a vopsi genele în proces, dacă persoana este alergică la vopseaua de gene/sprâncene în general. Alte contraindicații sunt pentru persoanele care au o infecție a ochilor sau au suferit intervenții chirurgicale la nivelul ochilor, până la vindecarea problemei.

Mai există posibilitatea (rar) ca procedura să nu funcționeze în cazul persoanelor aflate la menopauză sau cu anumite dezechilibre hormonale.

Există riscul să îmi cadă genele?

Nu, acest lucru nu se întâmplă.

Când încep să se vadă efectele laminării, la ce ar trebui să mă aștept?

Efectele laminării se văd imediat după procedură, genele devin mai curbate, au o culoare mai intensă, par mai groase, efectul fiind unul natural.

Imediat după, ele pot părea puțin unite între ele, de vină fiind uleiul cu keratină folosit la final, urmând ca a doua zi, după prima demachiere, genele să se rasfire frumos. În timp, după mai multe proceduri, genele vor fi din ce în ce mai lungi și mai fortifiate.

Laminarea este același lucru cu permanentul de gene?

Nu, acestea sunt două procedee diferite. Laminarea folosește doar primii doi pași ai permanentului, dar pe o suprafață mult mai mică din genele naturale, 1-2 mm, la distanță de 1 mm de bază (nu pe toată geana ca în cazul permanentului), urmând apoi vopsirea, crema SPA pentru gene și serumul de final pentru îngrijire.

Este nevoie de o pregătire specială în prealabil?

Nu, nu este nevoie. Ar fi totuși de dorit ca pacienta să vină nemachiată, altfel se prelungește timpul de lucru, fiind nevoie de demachierea ochilor.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că nu va fi nevoie să vă machiați imediat după procedură.