Treci la conținutul principal
căutare

Consultațiile estetice de specialitate

În SKINMED®, ținem pasul cu tinerețea, indiferent de vârstă!

Cui ne adresăm?

La consultațiile estetice de specialitate apelează atât femei, cât și bărbați, care au în comun preocuparea pentru frumusețea și sănătatea pielii, cu redarea structurilor și integrarea unei atitudini pline de încredere! Abordăm consultațiile estetice cu o atitudine profesională, prietenoasă și cu respect pentru dorințele pacientului nostru.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

În SKINMED®,  veți lucra îndeaproape cu un profesionist pentru a crea un plan personalizat, care este adaptat obiectivelor și nevoilor dumneavoastră specifice. Acest lucru vă oferă cele mai bune șanse de a obține rezultatele dorite cu cel mai mic risc.  Consultația estetică vă permite, de asemenea, să explorați o gamă largă de opțiuni. Prin filtrul experienței, specialiștii SKINMED® aleg cele mai eficiente și lipsite de riscuri produse și tehnologii pentru pacienți.

Consultațiile estetice implică o discuție elaborată asupra dorințelor pacientului, cu evaluarea medicală specifică și anamneza completă, în care pacientul expune corect și complet toate informațiile medicale cu privire la starea de sănătate, iar  medicul specialist  explică procedurile și opțiunile disponibile. De asemenea, discută rezultatele potențiale și așteptate, răspunde la orice întrebări ale pacientului și se asigură că acesta înțelege riscurile potențiale asociate procedurii.

Abordăm consultațiile estetice cu o atitudine profesionistă, prietenoasă și cu respect pentru dorințele dumneavoastră, dar, întâi de toate,  recunoaștem nevoile medicale pe care le are organismul și le acordăm prioritate.

Beneficiile consultațiilor estetice de specialitate în SKINMED®

Echipă de profesioniști, coordonată de Dr. Amalia Anghel
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

În ce constau consultațiile estetice realizate în SKINMED®?

O consultație estetică este o întâlnire individuală cu un medic specialist cu competențe în medicina estetică. Acolo veți discuta nevoile și obiectivele dumneavoastră cosmetice și estetice individuale, vă veți exprima dorințele și așteptările și veți primi opțiunile de tratament.

În timpul unei consultații estetice, expertul SKINMED® vă va revizui istoricul medical și tipul de piele. De asemenea, vor fi preluate imagini fotografice, doar cu acordul dumneavoastră explicit, pentru a monitoriza obiectiv răspunsul la tratament(e).

Dintre etapele consultației estetice, amintim:

 • Evaluare medicală specifică, anamneză și expunerea corectă completă a informațiilor medicale solicitate de medic, pentru siguranța procedurilor ce vor fi alese;
 • Recomandarea unor eventuale analize suplimentare;
 • Explicarea opțiunilor de tratament și descrierea procedurilor;
 • Discuție asupra dorințelor și așteptărilor, în mod realist;
 • Oferirea de detalii despre contraindicații, timp de recuperare, durată etc.

În SKINMED®, vă ajutăm să alegeți care este cel mai eficient tratament pentru dumneavoastră!

Medicii EXPERȚI SKINMED®

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

 • Peste 19.000 de pacienți tratați în clinică
 • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
 • Peste 3.500 pacienți noi anual
 • Peste 20.000 tratamente anual

Acreditări

 • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
 • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
 • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

 • Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte servicii care v-ar putea interesa

Ozonoterapia

Centrul de Tratament al Acneei

Dermato-oncologie

Tratamente laser

Epilare
definitivă

Întrebări frecvente

Ce este un consult estetic?

O consultație estetică este o întâlnire individuală cu un medic specialist cu competențe în medicina estetică. Acolo veți discuta nevoile și obiectivele dumneavoastră cosmetice/estetice individuale, precum și opțiunile de tratament. Această consultație este o parte importantă a formulării unui plan de îngrijire a pielii eficient, plăcut din punct de vedere estetic, care este adaptat nevoilor și obiectivelor dumneavoastră individuale.

Cât durează un consult estetic tipic?

Un consult estetic tipic durează în medie  30 de minute. În acest timp, expertul Skinmed va discuta preocupările dumneavoastră și va dezvolta un plan cuprinzător de tratament. Discuția este complexă analizând informațiile furnizate de către dumneavoastră, legate de dorințele estetice și înglobând întreg istoricul medical, astfel încât să poată fi elaborat planul de tratament personalizat și individualizat. Consultația cuprinde o parte importantă de informare și educare, astfel încât pacienții noștri să înțeleagă procesele fiziologice și tratamentele specifice. De asemenea, sunt discutate toate indicațiile, contraindicațiile și toate detaliile asupra procedurii, incluzând specificații pre și post intervenție.

La ce să mă aștept în timpul unei consultații estetice?

In timpul unei consultații estetice, expertul Skinmed vă va revizui istoricul medical și tipul de piele. Se va efectua, de asemenea, o analiză cuprinzătoare a pielii pentru a evalua starea pielii și a discuta despre potențiale tratamente care vă pot ajuta să obțineți rezultatele dorite. De asemenea, vor fi preluate imagini fotografice, doar cu acordul explicit al pacientului, pentru a monitoriza obiectiv răspunsul la tratament(e).

Care sunt beneficiile unui consult estetic?

Beneficiul principal al unei consultații estetice este că vă permite să lucrați îndeaproape cu un profesionist pentru a crea un plan personalizat, care este adaptat obiectivelor și nevoilor dumneavoastră specifice. Acest lucru vă oferă cele mai bune șanse de a obține rezultatele dorite cu cel mai mic risc.  Consultația estetică vă permite, de asemenea, să explorați o gamă largă de opțiuni, de la tratamente topice fără prescripție medicală până la tratamente profesionale în cabinet.

Tratamentul estetic se poate efectua în aceeași zi cu consultația?

Da, dacă există acord comun medic-pacient, cu indicația explicită a medicului și consimțământul în scris al pacientului nostru, în urma discuției elaborate sus menționate. Astfel, dumnevoastră veți putea alege cele mai eficiente tratamente. Vă suntem alături pentru a vă sprijini în deciziile dumneavoastră și pentru a vă educa în acest sens. Ne dorim o relație de lungă durată pe parcursul aventurii menținerii tinereții și frumuseții pielii dumneavoastră.