Treci la conținutul principal
căutare

Tratamentele de remodelare corporală

Fermitate, contur, piele cu elasticitate refăcută, slăbire în timp record. Toate acestea sunt posibile datorită tratamentelor de remodelare corporală realizate cu tehnologia Accent Prime, de către medicii specialiști SKINMED®.

Cui ne adresăm?

Oricărei persoane care dorește remodelare corporală sigură și rapidă. În SKINMED®, realizăm tratamente personalizate cu Accent Prime, prin care corectăm aspecte precum

laxitatea pielii
vergeturi
grăsimea în exces
celulită

De asemenea, în cadrul consultațiilor medicale, vă vom oferi recomandări medicale personalizate, în scop preventiv, dar și pentru a menține rezultatele obținute.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Deținem toate resursele pentru ca pielea dumneavoastră să fie sănătoasă și frumoasă. Experții SKINMED® sunt specializați în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pielii, având la dispoziție cele mai eficiente tehnologii, pentru a obține cele mai bune rezultate, în deplină siguranță. În plus, echipa SKINMED® își ia angajamentul de a ajuta pacienții să se simtă confortabil în timpul vizitelor la clinică. Tratamentele noastre se desfășoară în deplină siguranță, respectând normele de sterilizare în vigoare. Suntem onorați să vă putem fi alături, iar abordarea noastră este personalizată, compasivă, garantându-vă sănătatea, frumusețea și integritatea pielii!

Beneficiile remodelării corporale în SKINMED®

Echipă de profesioniști, coordonată de Dr. Amalia Anghel
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Accent Prime. Soluția de ultimă oră pentru remodelare corporală

Accent Prime  este platforma de ultimă generație care, simultan, înlătură grăsimea nedorită și tonifică pielea în aceeași ședință. Argumentele pentru care Accent Prime poate fi considerată un adevărat „vârf de lance” pe piața mondială:

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Un tratament complet cu Accent Prime oferă rezultate comparabile cu cele ale lipoaspirațiilor și liposucțiilor, proceduri intruzive, adică minus 10 cm în circumferință!
favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Tratamentele cu Accent Prime reprezintă o soluție foarte eficientă pentru surplusul de grăsime acumulată în zone unde nici dieta, nici sportul nu oferă rezultate.
favicon 09 - 23 - skinmed clinic
În cazul în care ați slăbit mai multe kilograme, cu ajutorul Accent Prime, pielea își recapătă elasticitatea și netezimea.
favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Combate eficient aspectele de celulită și laxitate cutanată, într-un timp scurt, fără efecte adverse și cu reluarea imediată a activităților cotidiene, fără a fi necesar timp de recuperare.
favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Combină ultrasunetele și tehnologiile RF, oferind eficiență în conturarea feței și a corpului, reducerea celulitei, refacerea fermității și întinerirea pielii, cu rezultate vizibile, fiabile și de durată.

Accent Prime prezintă o combinație brevetată de tehnologie cu ultrasunete, unde longitudinale și transversale, ce vizează selectiv celulele adipoase, lăsând în același timp țesutul înconjurător nevătămat. Celulele adipoase sunt deteriorate, grăsimea stocată este eliberată și eliminată din organism.

Aplicatoarele ULTRA SPEED și UNI BODY potențează beneficiile Accent Prime prin reducerea timpului de tratament, repectiv îmbunătățirea circulației, datorită efectului de încălzire țintită, optimă, la nivel dermic profund și a celui de masaj.

EXPERȚII în remodelare corporală

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 19.000 de pacienți tratați în clinică
  • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
  • Peste 3.500 pacienți noi anual
  • Peste 20.000 tratamente anual

Acreditări

  • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
  • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
  • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

  • Doar tehnologii de top acreditate mondial

TESTIMONIALE

Vârf de lance pe piața mondială, datorită rezultatelor spectaculoase obținute în timp record, Accent Prime devine prima opțiune pentru multe dintre vedetele / influencers din România, oameni pentru care imaginea contează în aceeași măsură precum talentul lor – Navi, cântăreața care și-a făcut micșorare de stomac în urmă cu patru ani, Romeo Visca, actor, protagonistul din “Adela”, serial difuzat pe Antena 1 și Kiki (Cristina Constantinescu), faimoasa Exatlonistă, trainer internațional de fitness sunt doar câteva dintre vedetele care au apelat la Skinmed Clinic, una dintre puținele clinici din București care oferă în prezent clienților această tehnologie-minune.

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Estetică dermatologică

Epilare definitivă

Vergeturi

Vase vizibile

Întrebări frecvente

Ce este Accent Prime?

Accent Prime, produs de Alma Lasers, lider mondial în producerea dispozitivelor medicale de ultimă generație, reprezintă cea mai nouă tehnologie pentru efectuarea tratamentelor corporale și faciale disponibilă. Folosind puterea tehnologiilor combinate, Accent Prime oferă tratamente personalizate pentru conturarea feței și a corpului, reducerea celulitei, refacerea fermității și întinerirea pielii  – cu rezultate vizibile, fiabile și de durată.

Cum funcționează?

Accent Prime folosește puterea tehnologiilor combinate, RF&US. Tehnologia brevetată Alma Unipolar permite încălzirea focalizată, sigură și profundă a țesuturilor la diferite adâncimi ale pielii. Acest mecanism determină contracția fibrelor existente de colagen și stimulează în același timp formarea de noi fibre. Frecvența crescută a RF permite încălzirea profundă și omogenă, cu rezultate uniforme. În plus, tehnologia US utilizează combinația de unde longitudinale și transversale ce permit țintirea selectivă a celulelor adipoase, lăsând țesutul înconjurător neafectat.

Ce zone pot fi tratate cu Accent Prime?

Cel mai frecvent, pacienții aleg să trateze zona coapselor, a feselor și a abdomenului, însă tratamentul poate fi utilizat și la nivel facial, în regiunea submentonieră (gușa) sau la nivelul gâtului și al brațelor.

La ce rezultate să mă aștept după tratamentul cu Accent Prime?

Încă de la prima ședință, pielea devine mai fermă, mai tânără, aspectul de coajă de portocală se diminuează vizibil, pielea devine mai netedă, cu o textură îmbunătățită. În funcție de zona tratată, la încheierea unei serii de tratament, circumferința zonei tratate se va diminua cu 1,5-10cm.

După cât timp voi vedea rezultatele?

În unele cazuri, rezultatele se observă încă de la prima ședință de tratament. Cel mai frecvent, pacienții observă îmbunătățiri progresive începând cu a doua ședință, urmând ca acestea să atingă nivelul optim la încheierea unei serii complete de ședințe.

De câte ședințe de tratament voi avea nevoie?

În general, pentru obținerea unor rezultate de lungă durată, e necesară o serie de minimum 6 ședințe de tratament, efectuate la distanță de o săptămână.

Este o procedură dureroasă?

Încălzirea treptată și sistemul de răcire integrat previn durerea și îl fac un tratament confortabil. Pacientul nu va simți deloc durere în timpul procedurii.

Există perioadă de recuperare?

Nu există perioadă de recuperare. Pacienții pot reveni la activitățile lor normale după tratament.

Cât durează o ședință?

Acest lucru depinde de indicație, de zona de tratament și de profilul individual al pacientului. Tratamentul poate dura între 20 și 60 de minute.

Există efecte secundare?

Accent Prime este sigur și eficient, fără efecte secundare. Puteți reveni la activitățile dvs. normale imediat după tratament.

Este Accent Prime un tratament sigur?

Tratamentele cu Accent Prime sunt sigure și eficiente pentru toate tipurile de piele (I-VI), precum și pentru zonele subțiri și delicate ale feței, gâtului și decolteului.