Treci la conținutul principal
căutare

Rejuvenarea vulvară,

remodelarea și depigmentarea zonei intime

Estetica zonei intime și plăcerea sexuală pot fi menținute timp îndelungat grație laserului CO₂ FemiTight.

Cui ne adresăm?

Tuturor femeilor care-și doresc îmbunătățirea aspectului zonei genitale externe (laxitatea labiilor mari, atrofia mucoasei, hiperpigmentarea zonei genitale și perigenitale).

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Experții SKINMED® sunt specializați în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pielii dumneavoastră, având la dispoziție cele mai eficiente tehnologii, pentru a obține cele mai bune rezultate în deplină siguranță pentru pacient. Tratamentele noastre cu laserul CO₂ FemiTight se desfășoară în deplină siguranță, respectând normele de sterilizare în vigoare, iar medicii SKINMED® au experiența necesară pentru a trata fără riscuri și efecte adverse afecțiunile dumneavoastră. Este o opțiune sigură și eficientă pentru tratarea unei game largi de afecțiuni urogenitale, iar noi ne mândrim cu abordarea noastră plină de compasiune și personalizată față de fiecare pacient, fiind onorați să putem fi alături de dumneavoastră, garantându-vă sănătatea și integritatea pielii!.

Beneficiile tratamentelor de rejuvenare vulvară în SKINMED®

Echipă de profesioniști, coordonată de Dr. Amalia Anghel
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Cum se realizează rejuvenarea vulvară cu laserul FemiTight?

Pentru rejuvenarea vulvară, în SKINMED®, folosim laserul CO₂ FemiTight, ce îmbunătățește calitatea mucoasei sau pielii prin stimularea procesului de sinteză de colagen și elastină și prin creșterea vascularizației. Țesuturile tratate vor fi mai ferme, mai elastice, mai rezistente.

Tratamentul se efectuează cu o probă laser cilindrică, ce transmite într-un mod sigur și eficient energia laser, realizându-se un tratament de remodelare a straturilor bazale ale mucoasei.

Cum se realizează depigmentarea (albirea) zonei genitale cu laserul FemiTight?

Deși sunt disponibile mai multe tipuri de proceduri de depigmentare a zonei genitale (creme depigmentante, peelinguri chimice, IPL), depigmentarea cu laser este cea mai eficientă, mai rapidă și cu rezultate permanente.

În SKINMED®, folosim pentru depigmentarea zonei genitale un laser CO₂ de ultimă generație, și anume FemiTight, pentru a obține o piele mai deschisă la culoare, mai tânără, mai fermă, cu aspect îmbunătățit.

Se pot trata zona vulvară, perineală (zona dintre vagin și anus), perianală, zona inghinală și fața internă a coapselor.

Care sunt beneficiile tratamentului laser CO₂ FemiTight?

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Procesul de remodelare cu laser a zonei intime duce la îngustarea canalului vaginal și la creșterea tonusului peretului vaginal, având ca efect o creștere a satisfacției sexuale atât pentru pacientă, cât și pentru partenerul sexual al acesteia.
favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Pentru a ameliora disconfortul spontan din timpul contactului sexual, laserul crește elasticitatea și lubrifierea mucoasei genitale.
favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Creșterea calității mucoasei vaginale și stimularea proceselor imune locale oferă ameliorarea semnificativă a sănătății în vaginite cronice și în infecțiile cu HPV, după cum o demonstrează studiile de specialitate.

Medicii EXPERȚI în rejuvenare vulvară

În SKINMED®, găsiți medici specialiști cu o vastă experiență, ce operează cu cele mai noi rezultate ale cercetării medicale privitoare la prevenție și tratament, utilizând aparatură medicală și produse de ultimă generație. Vă așteptăm să faceți cunoștință cu medicii noștri pentru un tratament personalizat necesităților dumneavoastră!

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru cele mai bune rezultate!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 19000 de pacienți tratați în clinică
  • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
  • Peste 3500 pacienți noi anual
  • Peste 20000 tratamente anual

Acreditări

  • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
  • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
  • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

  • Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Rejuvenare vaginală

Consultații ginecologice

Remodelare corporală

Consultație ozonoterapie

Epilare definitivă

Întrebări frecvente

Câte ședințe de tratament sunt necesare pentru rejuvenarea vulvară (remodelarea zonei intime)?

Pentru rezultate optime, se recomandă 3 ședințe, efectuate la interval de 4 săptămâni și încă o ședință după 6 luni. Se pot efectua 1-2 ședințe pe an de întreținere.

Este dureroasă procedura de rejuvenare vulvară?

Procedura nu este dureroasă, nu se efectuează anestezie, nu necesită întreruperea activităților zilnice, dar se recomandă evitarea contactului sexual pentru 5 zile.

Pacienta poate simți sensibilitate sau ușor disconfort 2-3 zile după procedură și nu este necesară niciun fel de medicație post intervenție.

Ce recomandări postprocedură există în cazul tratamentului de rejuvenare vulvară?

După procedură, medicul recomandă anumite produse de îngrijire, oferind și indicații privitoare la comportament: fără contact sexual 3-5 zile, fără expunere la soare timp de 3 luni, fiind interzisă epilarea cu ceară.

Ce este hiperpigmentarea zonei genitale?

Hiperpigmentarea zonei genitale implică închiderea la culoare a pielii zonei genitale și perigenitale (zona vulvară, perineală, perianală, zona inghinală și fața internă a coapselor).

Este cauzată de predipoziția genetică la hiperpigmentare (secreție în exces de melanină, pigmentul brun al pielii), hormoni, sarcină, fricțiune, epilarea zonei, expunere la soare, înaintarea în vârstă.

Câte ședințe sunt necesare pentru depigmentarea zonei genitale?

De obicei, pentru rezultate optime, se efectuează 3-4 ședințe la interval de 4-6 săptămâni.

Câte ședințe sunt necesare pentru depigmentarea zonei genitale?

Înainte de efectuarea procedurii, este necesară o consultație inițială la medicul dermatolog SKINMED®, cu o  evaluare a zonei ce se dorește a fi tratată. Procedura presupune doar anestezie locală sub formă de cremă, nu necesită repaus la pat, pacienta se reîntoarce în aceeași zi la activitățile sale zilnice. Procedura durează 30-45 minute.

Poate fi combinat tratamentul de depigmentare cu alte terapii?

Tratamentul de depigmentare poate fi combinat în aceeași ședință și cu alte proceduri de estetică ginecologică: rejuvenare laser sau combinată pentru zona vulvară, rejuvenarea vaginală, O-shot, augmentarea punctului G.