Treci la conținutul principal
căutare

Întinerirea (rejuvenarea) gâtului și a decolteului

Tratamente eficiente în SKINMED®

În SKINMED®, suntem pregătiți să vă ajutăm atunci când vă doriți îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii în zona gâtului și a decolteului, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală.

Cui ne adresăm?

Chiar dacă fața este în centrul preocupărilor noastre estetice și medicale, și regiunea cervicală, a gâtului împreună cu decolteul pot avea de suferit modificări de-a lungul timpului asociate procesului de îmbătrânire. Fie că vorbim despre liniile vizibile, liniile ‚colier’ de la nivelul gâtului, liniile fine de decolteu sau despre laxitatea gâtului, toate acestea au soluții medicale. Uneori aceste zone asociază și unele leziuni brune/pigmentare ca urmare a expunerii la soare cumulative de-a lungul vieții. Întinerirea gâtului și decolteului implică un tratament care are ca scop îmbunătățirea aspectului pielii din aceste zone. Gâtul și decolteul sunt adesea zone ale corpului care prezintă semne de îmbătrânire și leziuni solare, inclusiv ridurile, pielea lăsată și pete de vârstă. Toate acestea au soluții în SKINMED®! Pentru că noi am îmbrățișat cele mai noi tehnologii și tehnici de diagnostic și tratament. Sănătatea și frumusețea pielii dumneavoastră sunt prioritățile noastre!

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Pentru că au soluțiile ideale, opțiuni de estetică medicală precum:

 • Tratamente laser de rejuvenare ce folosesc energia luminii pentru a stimula producția de colagen și pentru a îmbunătăți textura pielii
 • Tratamente radiofrecvență ce au drept scop creșterea sintezei fibrelor de colagen și a fermității
 • Microneedeling, mezoterapia sau terapie cu plasmă proprie pentru a stimula procesele noastre naturale de regenerale și reînnoire a pielii, prin efect para traumatic, dar și prin suportul nutritiv din cocktailurile de mezoterapie sau factorii de creștere din plasma noastră.
 • Peelinguri chimice ce folosesc acizi pentru a exfolia pielea și pentru a reduce aspectul ridurilor și liniilor fine.
 • Terapie injectabilă Volite cu acid hialuronic cross-linkat de densitate redusă, ce crește nivelul de hidratare și stimulează fibroblastul pentru a sintetiza fibrele de susținere și pentru a crește fermitatea în aceste zone. Astfel, umplem și compensăm liniile fine vizibile, dar putem îmbunătăți textura și calitatea pielii în aceste localizări.

Succesul acestor tratamente este garantat de evaluarea corectă și descrierea unui protocol individualizat fiecărui pacient, iar experții SKINMED® au la dispoziție cele mai revoluționare tehnologii și ultimele tratamente, cu recomandarea miilor de cazuri fericite. Rutina zilnică de îngrijire va fi și ea ajustată în scopul protecției și reînnoirii tegumentului, utilizând creme cu retinol în sezonul rece, acid hialuronic, vitamina C, cu fotoprotecție obligatorie.

De ce să alegeți tratamentele de întinerire a gâtului și decolteului în SKINMED®

Echipă de profesioniști, coordonată de Dr. Amalia Anghel
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Tratamente pentru întinerirea gâtului și a decolteului disponibile în SKINMED®

Printre opțiunile de estetică medicală disponibile în SKINMED® se numără terapii laser, radiofrecvență, mezoterapie, terapie cu plasmă proprie, peeling, acid hialuronic. Succesul acestor tratamente este garantat de evaluarea corectă și descrierea unui protocol individualizat fiecărui pacient, iar experții SKINMED® au la dispoziție tehnologii revoluționare și cele mai recente tratamente, confirmate de mii de pacienți mulțumiți. Rutina zilnică de îngrijire va fi și ea ajustată în scopul protecției și reînnoirii tegumentului, utilizând creme cu retinol în sezonul rece, acid hialuronic, vitamina C, cu fotoprotecție obligatorie.

Tratamente laser

Vezi detalii

Tratamentele laser de rejuvenare folosesc energia luminii pentru a stimula producția de colagen, pentru a îmbunătăți textura pielii și pentru tratarea petelor pigmentare.

Tratamente radiofrecvență

Vezi detalii

Tratamentele cu radiofrecvență au drept scop creșterea sintezei fibrelor de colagen și a fermității.

Microneedling

Vezi detalii

Microneedeling, mezoterapia sau terapia cu plasmă proprie sunt combinate pentru a stimula procesele naturale de regenerare și reînnoire a pielii, prin efect paratraumatic, dar și prin suportul nutritiv din cocktailurile de mezoterapie sau factorii de creștere din plasma pacientului.

Peeling

Vezi detalii

Peelingurile chimice folosesc acizi pentru a exfolia pielea și pentru a reduce aspectul ridurilor și liniilor fine.

Juvederm Volite

Vezi detalii

Terapia injectabilă Juvederm Volite cu acid hialuronic cross-linkat de densitate redusă crește nivelul de hidratare al pielii și stimulează fibroblastul pentru a sintetiza fibrele de susținere și pentru a crește fermitatea în aceste zone. Astfel,  sunt umplute și compensate liniile fine vizibile, iar textura și calitatea pielii sunt îmbunătățite.

Medicii EXPERȚI în rejuvenarea gâtului și a decolteului

În SKINMED®, găsiți medici specialiști cu o vastă experiență, ce operează cu cele mai noi rezultate ale cercetării medicale privitoare la prevenție și tratament, utilizând aparatură medicală și produse de ultimă generație. Vă așteptăm să faceți cunoștință cu medicii noștri pentru un tratament personalizat necesităților dumneavoastră!

Rejuvenare și aspect îmbunătățit în zona gâtului și a decolteului, prin experiența și tehnologia SKINMED®.

Avantaje SKINMED®

Experiență

 • Peste 19000 de pacienți tratați în clinică
 • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
 • Peste 3500 pacienți noi anual
 • Peste 20000 tratamente anual

Acreditări

 • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
 • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
 • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

 • Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Consultații estetice de specialitate

Consultații ginecologice

Consultații ozonoterapie

Întrebări frecvente

Ce este întinerirea gâtului și a decolteului?

Reîntinerirea gâtului și a decolteului se referă la o serie de tratamente și proceduri estetice medicale menite să îmbunătățească aspectul pielii în aceste zone. Aceste tratamente pot include opțiuni noninvazive, cum ar fi terapia laser, tratamentele injectabile minim invazive, peelingul chimic, microneedeling sau proceduri mai invazive, cum ar fi tratamente laser fracționate.

Cine este un candidat bun pentru întinerirea gâtului și a decolteului?

Oricine este preocupat de aspectul pielii gâtului și a decolteului poate fi un bun candidat pentru întinerire. Printre aspectele cele mai frecvente ce pot fi corectate sunt incluse ridurile, pielea lăsată, petele de vârstă și cele solare. Este important să consultați un medic specialist pentru a determina cele mai bune opțiuni de tratament pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Care sunt opțiunile noninvazive pentru întinerirea gâtului și a decolteului?

Opțiunile noninvazive pentru întinerirea gâtului și a decolteului pot include terapia cu laser, peelinguri chimice, micro-needling, terapiile injectabile. Aceste tratamente pot ajuta la îmbunătățirea texturii și tonusului pielii în aceste zone fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală.

Cât timp durează pentru a vedea rezultatele tratamentelor de întinerire a gâtului și a decolteului?

Timpul necesar pentru a vedea rezultatele tratamentelor de întinerire a gâtului și a decolteului va depinde de tratamentul specific utilizat. Tratamentele noninvazive pot produce rezultate vizibile în câteva zile, până la câteva săptămâni. Cel mai adesea sunt indicate mai multe sesiuni de tratament în cadrul unui protocol personalizat.

Sunt dureroase tratamentele de întinerire a gâtului și a decolteului?

Nivelul de disconfort asociat cu tratamentele de întinerire a gâtului și a decolteului va depinde de tratamentul specific utilizat. Opțiunile noninvazive sunt în general nedureroase, deși poate exista totuși un oarecare disconfort sau sensibilitate ușoară după tratament.

Care sunt riscurile asociate cu tratamentele de întinerire a gâtului și a decolteului?

Toate tratamentele și procedurile cosmetice prezintă un minim grad de risc, cel mai adesea reacții minime locale, precum eritem (roșeață) sau micile echimoze.

Cât durează rezultatele tratamentelor de întinerire a gâtului și a decolteului?

Perioada de durată a rezultatelor tratamentelor de întinerire a gâtului și a decolteului va depinde de tratamentul specific utilizat, precum și de factori precum vârsta, tipul de piele și de obiceiurile de viață. Tratamentele noninvazive pot necesita tratamente de întreținere pentru a susține rezultatele.