Treci la conținutul principal
căutare

Consultații pentru păr și scalp

Diagnosticare corectă și tratamente eficiente

Ne-am obișnuit să credem că timpul este inamicul părului bogat și frumos. Dar nu trebuie să fie așa. În SKINMED®, vă oferim soluții împotriva alopeciei, dar și împotriva altor probleme ale scalpului și părului.

Cui ne adresăm?

Consultațiile pentru păr și scalp realizate în SKINMED® se adresează femeilor și bărbaților ce acuză mâncărimi, descuamare și alte manifestări neplăcute la nivelul scalpului sau care vor să să stopeze căderea părului, să ajute la regenerarea acestuia sau să corecteze lipsa firelor de păr prin implant.

De ce să alegeți experții SKINMED®?

 • Profesionalism:
  echipa SKINMED® este formată din medici cu experiență, cu specializări internaționale, ce vor conduce tratamentul către rezultate optime, care să vă ofere mulțumire.
 • Tehnologie modernă de diagnostic:
  Pentru că diagnosticul corect este primul pas spre vindecare, specialiștii noștri utilizează tricoscopia, o metodă avansată de evaluare a firelor de păr. O echipă locală și una din Germania colaborează pentru un diagnostic precis, fundament pentru tratamentele sigure realizate în SKINMED®.
 • Opțiuni variate de tratament:
  În funcție de tipul de problemă pe care o acuzați și de cauzele sale, medicii SKINMED® vor alege dintr-o gamă variată de tratamente acel mix care vi se potrivește cel mai mult. Printre tratamentele disponibile, amintim: mezoterapie, terapie cu plasmă proprie, microneedling, dar și implant de păr.

Beneficiile consultațiilor dermatologice în SKINMED®

Echipă de profesioniști, coordonată de Dr. Amalia Anghel
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

În ce constau consultațiile pentru păr și scalp în SKINMED®?

Ca în oricare altă situație din medicină, pentru un tratament corect este necesar un diagnostic corect. SKINMED® deține metode avansate de diagnosticare, un beneficiu pentru pacienții noștri, care se bucură de detectarea corectă a afecțiunilor și de un plan de tratament personalizat și țintit, cu un grad ridicat de eficiență.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Tricoscopia

reprezintă o metodă neinvazivă de evaluare a scalpului, realizată cu ajutorul TrichoLab Fotofinder.

Pe scurt, în cabinet se realizează imagini de înaltă acuratețe, în baza cărora se calculează parametri relevanți, de ex. numărul de foliculi. Imaginile sunt interpretate de către Laboratorul de Tricologie Fotofinder din Germania. În baza analizei, medicul SKINMED® realizează planul de tratament. Această investigație este necesară atât în cazul alopeciei, cât și a altor afecțiuni.

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
Biopsia de scalp

poate fi utilizată pentru evaluarea căderii părului, pentru determinarea certă a cauzei. De exemplu, se poate distinge alopecia cicatricială de alopecia necicatricială. Țesutul este prelevat în cabinet, iar apoi trimis la laborator pentru examinarea de către specialistul anatomopatolog.

Ulterior, medicul curant vă va propune planul de tratament, ce va cuprinde una sau mai multe terapii, stabilind numărul de ședințe. Tratamentele se desfășorară în deplină siguranță pentru dumneavoastră, în anumite situații fiind necesare ședințe de întreținere.

Medicii EXPERȚI SKINMED®

Experiența și tehnologia SKINMED®, pentru piele cu aspect impecabil!

Avantaje SKINMED®

Experiență

 • Peste 19000 de pacienți tratați în clinică
 • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
 • Peste 3500 pacienți noi anual
 • Peste 20000 tratamente anual

Acreditări

 • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
 • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
 • Centru de expertiză în Estetică și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

 • Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Alopecie

Afecțiunile scalpului

Implant de păr

Mezoterapie

Tratamente antirid