Treci la conținutul principal
căutare

Terapiile cu acid hialuronic

- pentru tinerețe fără bătrânețe!

Cu SKINMED®, tinerețea nu se pierde niciodată! Pielea tânără și lipsită de riduri e acum doar la un ac distanță!

Buze voluptoase, pomeți ridicați, cearcăne și șanțuri nazogeniene estompate? Înainte de a recurge la terapiile cu acid hialuronic pentru a vă împlini dorința de a arăta mereu tineri, este util să cunoașteți câteva amănunte importante despre această substanță.

Cui ne adresăm?

Femei în principal, dar și bărbați, cu vârste cuprinse între 20-60 ani, care își doresc să păstreze sau să trateze aspecte estetice pentru tinerețe și sănătate de durată!

De ce să alegeți experții SKINMED®?

Pentru că aspectul este motorul interacțiunii cu sinele și în raport cu ceilalți, este eticheta și cartea de vizită care ne recomandă. Adresăm pacienții care aleg pentru ei sănătatea și frumusețea ca stil de viață! Pentru că își doresc și merită!

Beneficiile utilizării acidului hialuronic în SKINMED®

Echipă medicală cu experiență, pentru completa siguranță a procedurii
Peste 5.000 de intervenții realizate cu succes
Terapie realizată în condiții de confort și de calitate a procedurilor
Obținerea unui aspect natural
Rapiditate (procedura durează doar 30 min)

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță prezentă în mod natural la nivelul organismului uman și la nivelul pielii (derm) în particular.

Procesul natural de îmbătrânire duce la o scădere dramatică a colagenului și elastinei din piele. Drept urmare, pielea își pierde elasticitatea și fermitatea, apar și se adâncesc ridurile, fața coboară, se lasă, se pătează sau se colorează neuniform.

Din fericire, în prezent avem formule de rejuvenare miraculoase, pentru a corecta aspectul „lăsat” al pielii, şanţurile de la colţurile gurii sau ridurile dintre sprâncene. Folosind acidul hialuronic potrivit, prin metode speciale de injectare, experții de la SKINMED® vor aduce o îmbunătățire vizibilă și de durată a calității pielii dvs. de pe față, gât, decolteu și mâini.

Tipuri de acid hialuronic de care puteți beneficia în SKINMED®

În SKINMED® folosim Juvederm, o gamă completă de terapii cu acid hialuronic pentru ameliorarea tuturor aspectelor ce se petrec în procesul de îmbătrânire, în funcție de zonele unde sunt necesare corecturi.

Augmentare buze

Vezi detalii

Juvederm Volift. Și în privința buzelor, medicul specialist este cel care trebuie să efectueze injectarea pentru a reface și prezerva structurile anatomice corecte ale acestei zone deosebit de importantă a feței noastre.

LIfting nechirurgical

Vezi detalii

Juvederm Voluma, produs dens, cu injectare profundă, sub musculară și efect de volumizare și repozitionare. Așa cum construim o casă, tot la fel refacem și structurile feței noastre: începem din profunzime cu structurile de rezistență. Pentru corectarea liniei mandibulare, intervenim cu Juvederm Volux sau Juvederm Voluma, în funcție de gradul de laxitate și nevoile fiecărui pacient.

Rejuvenare periorală

Vezi detalii

Pentru îmbunătățirea calității pielii, injectăm Juvederm Volite, un produs superior altor opțiuni de rejuvenare.

Rejuvenare facială

Vezi detalii

Juvederm Volite și HArmoniCa sunt tratamente injectabile utile pentru îmbunătățirea texturii pieii și un efect important de lifting. Tegumentul matur este hidratat în profunzime, iar ovalul feței este refăcut.

Rejuvenare perioculară

Vezi detalii

Folosim Juvederm Volbella

Rejuvenare facială Profhilo®

Vezi detalii

Noul acid hialuronic Profhilo®, cu un grad de fluiditate crescut, îmbunătățește aspectul pielii, o face să arate mai tânără, dar păstrează naturalețea trăsăturilor.

Cum decurge această procedură?

Injectarea acidului hialuronic este o tehnică minim-invazivă, cu durere redusă și se efectuează după aplicare topică (locală) de substanță anestezică.
Efectul este vizibil imediat, fără precauții ulterioare, și este durabil în timp, acesta menținându-se deseori chiar și până la doi ani.

Ce efecte secundare pot să apară?

Pot apărea reacții locale, la locul injectării, precum: eritem, înroșire, echimoze sau vânătăi, durere sau prurit ușor, ce dispar într-o perioadă cuprinsă între 24 ore și 7 zile (în medie 72 ore).
Extrem de rar pot apărea indurații și granuloame sau o colorație reversibilă a zonei de injectare, iar foarte rar necroză prin injectare intravasculară. În SKINMED® procedurile sunt realizate de personal medical experimentat, ceea ce reduce radical riscul apariției acestor situații neplăcute.

În SKINMED® găsiți medici specialiști cu o vastă experiență, ce operează cu cele mai noi rezultate ale cercetării medicale privitoare la prevenție și tratament, utilizând aparatura medicală și produse de ultimă generație. Vă așteptăm să faceți cunoștință cu medicii noștri pentru un tratament personalizat necesităților dumneavoastră!

Medicii EXPERȚI în tratamentele cu acid hialuronic

Cu acidul hialuronic, tinerețea persistă până la adânci bătrâneți!

Avantaje SKINMED®

Experiență

Peste 10000 de pacienți tratați în clinică

Acreditări naționale și internaționale

Trainer acreditat național Allergan

Siguranța procedurilor

Utilizăm doar produse originale Juvederm Allergan

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Tratament alunițe faciale

Tratamentele leziunilor faciale

Tratamente specifice rozaceei

Rejuvenarea laser

Remodelare corporală

Întrebări frecvente

Ce sunt fillerele dermice?

Fillerele dermice sunt substanțe folosite în tratamentele de estetică facială, ce sunt injectate la nivelul pielii. Sunt substanțe special create pentru a reduce ridurile, pentru a contura sau pentru a crea volum. Au la bază acidul hialuronic, o substanță regăsită în mod natural la nivelul pielii, a cărui producție scade odată cu înaintarea în vârstă.

Ce este acidul hialuronic și ce probleme tratează?

Acidul hialuronic este o moleculă ce se regăsește în mod natural în aproape toate organismele vii. Are proprietatea de a atrage și lega apa, având rol în lubrifierea și absorbția șocului mecanic la nivelul articulațiilor; de asemenea, are un rol important în transportul nutrienților și în menținerea hidratării optime la nivelul pielii.

Volumetria facială cu refacerea ovalului feței este o preocupare importantă în acest moment. Odată cu înaintarea în vârstă, toate structurile, începând cu tegumentul și ajungând pană la regiunea osoasă a feței, au de suferit cu descinderea spre regiunea inferioară și crearea triunghiului inversat (cu baza in partea inferioară), ce conferă aspectul „lăsat” al feței.

Folosind terapiile cu acid hialuronic crosslinkat și/sau non crosslinkat putem contribui la refacerea aspectului facial în regiuni precum pomeți, zona zigomatică inferioară, zona mandibulară, menton (bărbie). În continuare, tratăm șanțurile faciale vizibile precum cele nazogeniene sau cele ce coboară din colțurile gurii. Volumizarea buzelor poate fi o dorință sau o necesitate pentru unii dintre pacienți, iar această zonă este extrem de delicată și impune o injectare corectă pentru a obține frumusețea și naturalețea pe care ni le dorim.

Cu acid hialuronic corectăm aspectul zonei perioculare pentru a șterge trăsăturile negative de la nivelul feței, precum supărarea sau oboseala.

Toate imperfecțiunile pielii noastre pot fi ameliorate semnificativ și chiar șterse prin injectarea intra dermic a acidului hialuronic cu refacerea texturii, fermității, a luminozității și ștergerea eventualelor urme reziduale precum cicatricile faciale.

Cât durează efectele tratamentului cu acid hialuronic?

În funcție de zona tratată și de tipul de tratament, durata variază:

  • 12 luni (șanțuri nazogeniene, riduri, Juvederm Volift)
  • 24 luni (pomeți, Juvederm Voluma)
  • 9 luni (ten matur, Juvederm Volite)

Cum funcționează fillerele dermice?

Crescând concentrația de acid hialuronic la nivelul pielii, fillerele au proprietatea de a revitaliza, de a reface volumul pielii, atenuând liniile fine și ridurile. Filerelle sunt substanțe injectabile sub formă de gel, acid hialuronic de origine non-animală. Acidul hialuronic are o structură foarte apropiată de cel care există în mod normal în organism, având efect de lungă durată, fără să fie permanent.

Care sunt beneficiile fillerelor?

Injectarea dermică cu fillere reprezintă o metodă facilă de a reduce ridurile, a îmbunătăți textura pielii, pentru un aspect mai tânăr. Rezultatele se văd după o singură ședință de tratament și se mențin pe o perioadă de 6 până la 18 luni. Injectarea de fillere dă un aspect natural, ce nu afectează expresivitatea feței.

Este sigur tratamentul cu fillere dermice?

În SKINMED® folosim acid hialuronic de cea mai bună calitate, cu numeroase studii de siguranță în spate, ce îi garantează siguranța și eficacitatea. Fiind molecule foarte apropiate ca structură acidului hialuronic prezent în mod natural în țesuturi, riscul de reacții alergice este minimizat.

Ce zone putem trata?

Fillerele pot fi folosite pentru atenuarea și umplerea liniilor fine și a ridurilor, pentru a crea un aspect mai plin al buzelor, pentru conturarea feței și restabilirea volumului.

  • Șanțurile nazolabiale
  • Colțurile gurii (linii marionetă)
  • Ridurile dintre sprâncene (glabelă)
  • Buze (volum și contur)
  • Pomeți

Ce implică tratamentul cu fillere?

Înainte:

În timpul consultației inițiale, medicul dermatolog va discuta cu dumneavoastră despre ce așteptări aveți de la acest tratament, ce se dorește a se obține, recomandând tratamentul cel mai potrivit pentru dumneavoastră, în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

În timpul procedurii:

Fillerul va fi injectat la nivelul pielii folosind un ac fin. Tratamentul durează în general între 15 și 30 de minute, în funcție de zona tratată și cantitatea de acid hialuronic injectată. Acidul hialuronic astfel injectat reface volumul, umple liniile și ridurile, conturează zona tratată, păstrând expresivitatea facială neschimbată.

După:

Fillerele dermice sunt substanțe biodegradabile, ceea ce înseamnă că vor dispărea în mod normal din țesuturi. Pentru a asigura menținerea rezultatelor, se recomandă o a doua ședință de tratament la 6-12 luni de la ședința inițială. De asemenea, medicul dermatolog va stabili o programare pentru un control la scurt timp după procedură.
Imediat după tratament pot apărea reacții locale cum ar fi roșeață, prurit, mici vânătăi, dureri ușoare ale zonei. De obicei, acestea sunt de intensitate mică până la moderată și dispar la scurt timp după injectare.

Cât durează efectele tratamentului?

Unul din avantajele fillerelor dermice este menținerea pe o perioadă lungă de timp a rezultatelor; totuși, acestea nu sunt permanente. De obicei, se recomandă o nouă ședință de tratament la 1-2 ani, în funcție de particularitățile fiecărui pacient (vârstă, stil de viață, tipul de ten etc.).

Cui i se adresează acest tratament?

Majoritatea persoanelor pot beneficia de acest tratament pentru:

• A reduce liniile și ridurile
• Crea buze mai pline, mai conturate
• Contura și reface volumul structurilor feței (pomeți, bărbie)
• Pentru a îmbunătății textura și aspectul pielii (la nivelul feței, gâtului, decolteului sau mâinilor)

Fillerele nu se folosesc în zonele în care există infecții active ale pielii, inflamație sau alte afecțiuni ale pielii.
Nu sunt indicate în cazul femeilor însărcinate sau al celor care alăptează, persoanelor cu boli autoimune sau aflate sub terapie imunosupresoare, sau a celor predispuse la infecții.

Este nevoie de tratament antialgic după injectare?

În general, nu este necesar tratamentul antialgic. Procedura se realizează după aplicarea în prealabil a unei creme anestezice, pentru a diminua semnificativ disconfortul. În cazul buzelor, o zonă sensibilă, se folosesc fillere ce au în compoziția lidocaină, o substanță anestezică, pentru ca tratamentul să fie cât mai confortabil.

Există riscuri asociate injectării fillerelor?

Anual sunt efectuate la nivel mondial peste 2 milioane de proceduri ce implică injectarea de fillere. Reacțiile alergice sunt extrem de rare. Imediat după injectare pot apărea roșeață, edem, durere, prurit, echimoze, acestea fiind de intensitate mică până la moderată, și dispar în câteva zile până la o săptămâna după procedură. După augmentarea buzelor, poate apărea edem al acestora, ce începe să scadă în intensitate după primele 2 zile.