Treci la conținutul principal
căutare

Testimoniale

Experiența in clinica mi-a depasit așteptările. Doamna doctor Georgescu a fost super profesionista, explicatiile au fost pe înțelesul meu, facandu-ma sa ma simt foarte confortabil, iar atmosfera in general a fost minunata. Recomand cu toata inima atat clinica Skin Med, cat si pe doamna doctor Georgescu.

Silvia A.

Mi-am îndepărtat astăzi niște alunițe la ei și am plecat impresionat de acolo. A fost super simplă întreaga procedură și s-a desfășurat într-o manieră profesionistă, iar doamna doctor L. Anamaria a fost extrem de amabilă și empatică cu nevoile mele. Îi recomand 100%.

Bogdan I.

Am ajuns la Skinmed pentru a face tratamente pentru ten acneic cu laser. Pot sa spun ca sunt extraordinar de multumita. Tenul meu este in sfarsit fara acnee si fara urme, dupa 15 ani de tratamente si mers pe la diferiti medici. Recomand din toata inima!

Irina B.

Prima clinica de dermatologie la care merg si sunt extrem de incantata. Preturile nu sunt mici, dar merita totii bani. Serviciile receptiei impecabile iar dna doctor Alexandra Andreescu, care s-a ocupat de cazul meu, o profesionista desavarsita. Multumesc!

Ioana P.

Extraordinar de multumita, chiar dupa primele sedinte de epilare definitiva. Personal calificat, extrem de atent si amabil, care ofera sfaturi si raspunde intrebarilor. Spatiu foarte placut, aparatura de calitate, totul foarte curat si dezinfectat. Recomand cu multa caldura!

Mirela C.

Foarte multumita de clinica. Personalul e foarte prietenos si profesionist si mi-au fost recomandate tratamente care au fost foarte potrivite tenului meu. Totul e foarte curat si mi-au fost explicate fiecare produs si tratament in parte. Voi reveni cu incredere si pentru alte tratamente.

Adriana D.

Foarte multumita de clinica. Personalul e foarte prietenos si profesionist si mi-au fost recomandate tratamente care au fost foarte potrivite tenului meu. Totul e foarte curat si mi-au fost explicate fiecare produs si tratament in parte. Voi reveni cu incredere si pentru alte tratamente.

Adriana D.

Am fost multumit de serviciile oferite, o recomand pe doamna doctor Andreescu Alexandra m-a ajutat mult cu acneea, m-a facut sa inteleg mai multe, si mi-a placut modul in care lucreaza.

Alexandru G.

Desi am mers cu multe emotii deoarece am fobie de ace, doamna Doctor Amalia Anghel, cat si asistenta acesteia au reusit sa ma faca sa ma simt speciala si sa mai scap de emotii. Clinica este impecabila, cu personal foarte atent si mereu gata sa ajute. Rezultatele procedurii, dar si toata experienta merita mai mult de 5*.

Mihaela D.

Sunt foarte mulțumită de tot personalul din aceasta clinica.
Toate procedurile facute aici au iesit exact asa cum mi am dorit.
Cei mai buni si minunați oameni !❤️

Andreea P.

Foarte mulțumită de serviciile SkinMed Clinic. Am fost la doamna doctor Salame Alis pentru o harta a alunițelor și totul a decurs conform așteptărilor.
Recomand!

Alexandru C.

Recomand, clinica este moderna, primitoare, personalul bine pregatit, iar dna dr Anghel Amalia este un om exceptional.

Georgeta S.