Treci la conținutul principal
căutare

Bărbia dublă, popular cunoscută drept gușă, înrăutățește vizibil aspectul unui chip. Indiferent de cauze, fie că vorbim despre înaintarea în vârstă sau despre afecțiuni care au ca simptom inestetica “protuberanță” sub bărbie, bărbia dublă poate fi tratată acum non-invaziv, grație celor mai eficiente tehnologii de pe piață – ultrasunete & radiofrecvență – disponibile acum pe platforma Accent Prime. 

Cauzele apariției bărbiei duble țin fie de lăsarea pielii și a țesutului de sub bărbie, fie de prezența unui țesut gras prea mare.

Cum îndepărtăm bărbia dublă indiferent de cauză?

După examinare, medicul va decide protocolul/numărul ședințelor cu Accent Prime alocate, intensitatea ultrasunetelor și radiofrecvenței. Cu ultrasunetele topim grăsimea în exces, cu radiofrecvența strângem pielea și țesuturile pentru efectul de lifting.

Accent Prime elimină rapid bărbia dublă!

Accent Prime, produsă de Alma Lasers, lider mondial în producerea dispozitivelor medicale de ultimă generație, folosește puterea tehnologiilor combinate, oferind tratamente personalizate pentru conturarea feței și a corpului, reducerea celulitei, refacerea fermității și întinerirea pielii – cu rezultate vizibile rapid, fiabile și de durată.

Platforma minune reprezintă alternativa sigură și testată medical a liposucției convenționale sau a altor metode de chirurgie estetică invazivă. Tratamentele Accent Prime folosesc unde de forfecare acustice care descompun rapid celulele adipoase. Undele de radiofrecvență brevetate accelerează metabolismul, favorizând drenajul limfatic și constricția pielii. Tratamentele sunt nedureroase, scurte, fără efecte secundare și fără timpi de recuperare. Rezultatele tratamentului sunt permanente, deoarece celulele adipoase distruse sunt complet descompuse.

Îndepărtarea bărbiei duble este posibilă printr-o serie de minimum 6 ședințe de tratament, efectuate la distanță de o săptămână. Tratamentele sunt recomandate pentru toate tipurile de piele (I-VI), atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Bine de știut!

După tratament, puteți prezenta înroșire temporară, umflături și, uneori, vânătăi. Aceste efecte secundare sunt de obicei temporare și pot fi acoperite cu machiaj.

De asemenea, după tratament, trebuie să evitați sauna, baia de aburi, temperaturile reci sau radiațiile UV pentru aproximativ 2 – 3 zile. În plus, atingerea și presiunea frecventă în zona de tratament trebuie evitată timp de o săptămână.

Îndepărtarea bărbiei duble nu este recomandată în următoarele situații:

  • Afecțiuni acute sau cronice ale pielii în zona tratată (de exemplu herpes, acnee)
  • Boli autoimune precum reumatism sau boala Crohn
  • Urticarie
  • Imunosupresie
  • Tendința la cheloizi
  • Consumul de medicamente pentru coagularea sângelui sau antiinflamator nesteroidian
  • Tulburări de coagulare
  • Stimulator cardiac
  • Sarcina sau alăptarea
  • Copii și adolescenți cu vârsta sub 18 ani