Treci la conținutul principal
căutare

Frumusețea, definită prin calități bine notate în ultimii ani, a devenit un obiectiv, iar augmentarea buzelor una dintre cele mai cerute proceduri estetice în prezent. Dacă ar trebui să definim frumusețea folosind un singur cuvânt, acela ar fi cu siguranță ‘echilibru’. Fie că sunt recomandate pentru mărirea buzelor, pentru netezirea ridurilor, corectarea cearcănelor sau restructurarea pomeţilor, injecţiile cu acid hialuronic au devenit parte din rutina de îngrijire în zilele noastre.

Un exemplu concret în contextul de frumusețe echilibrată este augmentarea buzelor, o intervenție tot mai solicitată atât din rațiuni pragmatice, cât și din rațiuni estetice. Dintr-o nevoie sau dintr-o dorință.

Oricare ar fi motivul, acesta se bazează pe o realitate greu de ignorant: atunci când interacționăm cu o persoană, o analizăm de sus în jos, de la chip la pantofi. Nu e de mirare că buzele au un impact major și un rol deosebit de important la nivel facial. Tocmai de aceea este cât se poate de normal să ne dorim buze frumoase, care să ne ajute să ne simțim bine în pielea noastră.

Augmentarea buzelor –  provocare acceptată!

Pentru a obține buze senzuale, dar naturale, este important să ținem cont de două aspecte: de tipul/calitatea acidului hialuronic (posibilele reacții advese sunt corelate cu acest aspect) și de modul în care este specializat medicul în tehnici de injectare. De ce medicul? Deoarece această procedură considerată simplă poate cauza reacții adverse grave când este executată necorespunzător sau de către o persoană nespecializată.

Injectarea cu acid hialuronic sau mărirea buzelor cu acid hialuronic presupune rezolvarea multiplelor probleme pe care le poate avea o femeie la acest capitol:

  • asimetria buzelor;
  • augmentarea lor atunci când sunt prea subțiri; 
  • umplerea spațiilor goale care afectează modul în care vorbim sau zâmbim.

Datorită acidului hialuronic premium de ultimă generație, pe care am ales să îl folosim în clinica Skinmed, efectele acestei proceduri sunt vizibile până la 9 luni. În funcție de ceea ce vă doriți –  mărirea buzelor, umplerea golurilor sau doar hidratarea acestora – folosim cel mai bun tip de acid hialuronic pentru fiecare procedură în parte. În privința tehnicii de lucru, ne-am specializat în buze senzuale, dar cu aspect natural, evitând acel aspect de “bot de rață” sau “tobogan”.

Cum decurge procedura de augmentare a buzelor?

Primul pas este aplicarea unei creme anestezice cu efect puternic de amorțire a zonei. Majoritatea pacientelor consideră procedura suportabilă din punct de vedere al durerii (mai ales că durează maxim 15 minute).

De cele mai multe ori preferăm canula pentru injectarea cu acid hialuronic, care scade riscul vânătăilor și pe cel al edemului asociat. Canula este un ac cu vârf bont, de aceea ea nu înțeapă și nu traumatizează vasele de sânge și terminațiile nervoase de la nivelul buzelor, ci le „ocolește”. Alegerea tehnicii de injectare (cu ac sau canulă) se stabilește în urma unei consultații în care decidem împreună cu pacientul care este cea mai bună variantă.

La Skinmed Clinic mizăm pe ‘echilibru’, ‘proporții’, ‘naturalețe’ și folosim cele mai avansate soluții medicale că instrumente menite să ajute, să repare, nu să debalanseze.

Pentru că obiectivul final este să fii cea mai bună versiune a ta, în pielea ta, nu cea mai reușită versiune a altcuiva (în opinia altora).

Tocmai de aceea, dialogul este necesar, precum și ochiul critic al medicului specialist care îți va analiza trăsăturile și îți va propune soluția optimă de augmentare a buzelor, astfel încât reacția celor din jur să fie ‘Nici nu mi-am imaginat că nu sunt naturale!’